Віддаємо цуценят! Хороші, веселі, товариські. Дуже рухливі, люблять бавитися, а також і не проти подрімати на ручках Мама - французький бульдог - призерка виставок, та ліпший представник породи у Львові 2010 року. А тато - "дворянської" породи Усі будуть зі стоячими вушками, хвостики від народження маленькі, як у бульдога. Біла дівчинка з чорною плямкою на хвостику та чорним носиком Білий хлопчик з рудими плямками Хлопчик "бурий ведмідь" І біла дівчинка з коричневою "маскою", єдина з довгим хвостиком А оце, власне, їх мама:
Забрали білу дівчинку! ---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ---------- Вязали 3 рази з бульдогом. І потім не вгледіли. А перед тим вязали з бульдогом і не було потомства взагалі.
Впізнаєте?Ми всі взахваті від дівчинки:girl_in_love:Доречі назвали діти її Лаккі .Ще раз дуже дякую!!!!
щастя)) дітки щасливі.) я в своїх 5 теж була щаслива коли добера мені купили))) та.) маніпулювала на той час вона мною.))) тай мабуть наступні 14 років. ех..сумую за нею досі(((cry:
Обожнюю песиків!!!! Забрала би усіх, разом із мамою... Тільки чоловік мене потім відправить разом із песиками... Він у мене по котах... тому тримаємо рибок!