Цнота і телегонія-церква про генетичні інверсії

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Forpost, 23 лис 2006.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Пропоную до обговорення брошуру
    "Целомудрие и телегония"вид."Псалтирь",2005р.Цитата мовою оригіналу:
    "Люди, вступающие в брак,в большинстве своем хотят иметь детей.Но не все знают,как влияет на здоровье потомства девственная чистота,что именно от нее зависит-какими будут ваши дети... Наши предки знали об этом:они умели подметить ,что от гулящей девушки не бывает хорошего потомства.
    В наше время связь девственности с качеством потомства смогли объяснить генетики,открывшие в прошлом веке явление телегонии.Заключается оно в том,что решающее влияние на потомство женщины имеет первый в ее жизни мужчина.Именно он,а не будущий отец ребенка закладывает генофонд потомства каждой женщины,вне зависимости от того,когла и от кого она будет рожать своих детей.Он, нарушивший девственность,становится как бы генным отцом всех будущих детей женщины."(протоиерей Николай Головкин,ст.6)
    Так чиїх батьків ми діти?:confused:

• Подобається Подобається x 1
  2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Відповідь: Цнота і телегонія-церква про генетичні інверсії

Чув я про все це. Але тут є деякі моменти:
    1. Наскільки компетентний протоиерей Николай Головкин в питаннях генетики?
    2. Гени це ж чисто матеріальне поняття і передаються вони саме як матерія.
    3. Можливо, що мова йде про те, що передається якась інформація, в тому числі щодо характеру майбутньої дитини, її духовного світу? а не гени...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відмінна тема, яку я сам хотів започаткувати. Маю дуже багато інформації на цю тему, але от часу малувато.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А це треба у мами питати :)

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Собаководи знають, що це таки "да" так.
    Але лише ОКРЕМІ ознаки генокоду (тільки не першого, а взагалі попереднього партнера) можуть проявитися - при умові якщо тваринка завагітніла та народила.

А якщо першим партнером якоїсь білої дівчини був afro (та все обійшлося навіть без короткої вагітності), а потім законний чоловік - european - можна не хвилюватися.

Вибачте за цинізм, проте я вживав політкоректні терміни :)

6. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Не вірю я в це все.. Мені здається, що тут більше проглядається спроба привласнити собі жінку: тобто, кожен би хотів її мати у шлюбну ніч "цнотливою". Бо так сказати, не "цнотлива", вибачте, вже не гідна стати моєю жінкою, бо будуть в неї "не мої" діти.:confused: Що за нісенітниця?

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Власне, ще одна патріархальна теорія! :ireful1: :ireful1:
    Хоча у цнотливості нічого поганого не бачу. ;)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой дівчєта, тримайтесі. Зараз я Вам напишу тут цікавого.

9. Liliyah Romanova

Тільки не так, як про Рено. ;) :p
    І ви вважєйте, бо тут дівчєта-модератори. :D

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я дуже акуратно, ОК?

11. Ума

Ума Well-Known Member

Таки файна байка для того, щоб підтримувати високу мораль серед молоді і взагалі людства... але якось дивно, що тільки жінки псують генокод... а чоловікам не передається та зіпсутість? мало би то працювати в дві сторони, якщо ти переспав з дівчиною, яка вже мала стосунки, то ти переспав і з її першим хлопцем і т.п.

а так... не витримує критики така теорія.

12. Liliyah Romanova

На сто відсотків патріархальна теорія! :ireful1:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

..... Добре-добре.

Ця історія почалася років 150 тому. Кіннозаводчики поліпшували породи скакунів і возовиків. Вони попробували зхрестити коня і зебру. Матерями майбутніх зеброконе вибрали найкращих кобил, а батьками - зебри. Хоча зхрещування повторювали знову і знову, але нічого не виходило, бо тоді ще не знали про хромосомну несумістність. Справу закинули і забули.
    У кобил, що мали стосунки з зебрами почали народжуватися смугасті жеребці. Чого б це? Батько породистий, мати - теж, а тут таке диво. Науковий світ був приголомшений, а явище назвали телегонією. Незадовго були проведені досліди серед людей, щоб дізнатися, чи поширюється телегонія для людей і виявилось що серед людей, це явище більш виражене, ніж у тварин. Згодом праці про телегонії були засекречені, а потім знищені. Явище телегонії дуже добре і від давно знають собаководи. Кожен собаковод знає, що породисту самку не можна пускати до дворняги, бо навіть якщо породиста самка й не принесе цуценят, вона вже ніколи не народить породистих цуценят.
    Теле(далеко) гонія(народження) як наука говорить, що всі стосунки, які мала жіноча особа до народження вполивають на особи, що народжуються, а найбільше впливає перший самець.
    Сексуальний звязок жінки приводить до зміни її плідної генетики, а отже, зрадять і поступово змінять її потомство її законного чоловіка - його родовідного і національного виду. Кожний безладний статевий звязок дівчини, навіть один раз, - це дрючок, яким вона б"є себе, свою долю, життя своїх дочок, синів, внуків, породжуючи сімейні непорозуміння, трагедії, самогубства, відчужених, або ворожих батькам нащадків.
    (далі буде)

14. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Миху, та не страште людей!:eek: Як на мене, то так, про собак таке чула, але щоб про людей? Ніколи не чула та не читала про таке.
    Хай краще скажуть чоловіки про свій досвід: а чи їхні (власні) то діти, котрі народилися від нецнотливої жінки (гадаю, що не у кожного була жінка незайманою до їхнього знайомства)?;)

15. Boris_Kiev

Миху, історія із зебрами протирічить сама собі.
    Якщо не проходило злиття сперматозоїда зебри ("зебра") з яйцеклітиною кобили, точніше, злиття проходило, а поділу не було - то яким чином "ворожі гени" ПОТІМ проявлялися із яйцеклітиною кобили ?
    Це раз.

Два. В заповіднику Асканія Нова таки отримали гібрид зебра з кобилою (чи зебри з конем), назвали зеброїдом.

Три. Явище телегонії проявляється тільки в разі, коли була вагітність (хай навіть перервана).
    Про собак - все вірно. У знайомих суперелітна с*ка чорного тер"єра понесла від сільського Сірка і ми цілою компанією продавали та роздавали тих цуценят за межами Києва. Через 2 роки ветеринар та секс-інструктор собачого клубу навіть не здогадалися, що та чорна леді - не цнотлива :)
    Діти від клубної в"язки були: 7 елітних і 3 трохи рудуваті. Списали на неправльне харчування, усі розійшлися через клуб на ура.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чекайте-чекайте. "Толі єщьо будєт". :) Я буду жартувати, але буду й говорити дуже важкі речі.;)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Борисе, можна я відповім одним реченням?
    Так от. Я не хочу ні підтримувати, ні спрстовувати. Подаю просто матеріальчик для дискусії.

Між іншим, Борисе, мені потрібне Коллі. Не можете допомогти?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У 1956 році у Москві пройшов перший міжнародний "фестиваль молоді і студентів" - облудне по вульгарності шоу, організоване політбюро з метою продемонструвати представникам чорних, жовтих, інших рас, які вступили на шлях деколонізації, переваги радянського ладу.
    Фестиваль пройшов, у дівчат через декілька років почали народжуватись кольорові діти. Татусі були в шоці. Совєтска преса це замовчувала.
    Вченими расознавцями було встановлено, що при одному зляганні з представником іншої раси чистота крові відновлюється через вісім поколінь, при умові, що всі наступні стосунки будуть в середині раси.

19. Ivan

Ivan Well-Known Member

Маладєц!!! 3:0!!! :D :D :D

20. Boris_Kiev

Миху, щодо коллі - можу тільки запитати на "зоофільських" форумах. Сусіди мали блакитних коллі (з чеського розплідника), але давно переїхали на інший кінець міста.

а де твій аватар? :)