City Quest. Відкриття сезону

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем znahar, 3 бер 2008.

1. znahar

znahar New Member

Сіty Quest – Відкриття сезону!
    15 березня 2008 року
    Блищать сідницями дівчата,
    Коти від щастя верещать,
    Скубуться горобці завзято
    Біля генделика в кущах.
    На білий світ повиповзали
    З каналізації бомжі.
    На сонці спати полягали. Смердять!
    Так щиро - від душі!
    Газони пахнуть кізяками,
    Весна іде туди-сюди.
    Цвітуть і повняться чутками
    Баби на лавках, мов сади.
    І наркоман з барлоги виліз,
    Маньяк чатує на дівок,
    П"яниці втрьох до купи збились
    І з матом ділять огірок.
    Обдерта вишня коло хати,
    Над містом літаки гудуть...
    Весна... Так хочеться співати!
    І ми не будемо сидіти ,
    Беремо в свої руки ноги
    І наче ще маленькі діти
    Усі - на відкриття сезону.

Чекаємо Вас там, де восьмий за віддалю від Сонця впирається тризубом у небо.
    10.00 – початок реєстрації
    11.00 – початок гри.
    Команда 3-5 людей
    Внесок: 50 грн. з команд, що попередньо зареєструвались
    60 грн. – з команд, що реєструються на місці
    Команди-переможці попередньої гри – БЕЗКОШТОВНО!
    Джентельменський набір:
    Цифровий фотоапарат
    Сонячні окуляри
    Пачка сірників
    Мідний дріт
    Скотч
    …………………………..Баян не брати!!!

Останнє редагування модератором: 7 лип 2009
    • Подобається Подобається x 2
  2. Масік

Масік Well-Known Member

Відповідь: City Quest. Відкриття сезону

я з радісю поїхала б на квест але ще ніколи не була і ніяк не можу вмовити чоловіка , каже ми там будемо оутсайдерами:sad:

3. znahar

znahar New Member

Відповідь: City Quest. Відкриття сезону

в квесті немає аутсайдерів.
    тут просто захоплива гра, що приносить безліч емоцій і задоволення.
    а перемагають дуже часто команди що беруть участь вперше.

4. Ykol

Ykol New Member

Quest.ua - це твоя інтелектуальна гра

Quest (Квест) - (від англ. пошук пригод) - екстремально-інтелектуальні ігри на вулицях вашого міста вночі!!! Смисл гри полягає у виконанні різноманітних завдань.
    Це треба спробувати, провірити себе, доказати самому собі, що ти можеш отримати перемогу, що ти не гірший, що голова у тебе не просто для прикрашення тіла, а також отримати море адреналіну. Гра дає можливість зрозуміти, що питання, на які нема відповіді, не існує!
    Це – Квест - і зіграв хоч раз ти вернешся!! Через це треба пройти самому - і таку ніч ти не забудеш ніколи!

5. Iriska

Iriska Well-Known Member

сенс
    Першочергово відгадування замислуватих загадок, а тоді відповідно виконання загаданого.
    О! Так що було перше... курка чи яйко?
    То залежить які в кого інтереси на ніч...

Сорі за суб*єктив... Мені того квесту від брата хватає... Дома троє малих дітей, а він в підлітка бавиться...

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

гм... ніч, Збоїська, весь вечір "зажигати" на столиках, вночі облаяти когось з місцевих циган - і квест почався...

7. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Укол, какіє люді :))):))):)))

Не знаю, як там про сіті квест, але місцеві знають, що скажімо я щотижнево граю в автоквест, і фотки неодноразово показувала.

Чесно кажучи, після всіх вздохів і ахів, навіть мій батько, коли я йому дала доступ до системи, і він побачив, які завдання ми розв'язуємо, сказав, що дуже радий, що у нас з чоловіком таке хоббі.

Насправді, гра, в якій ти і мізками працюєш, і бігаєш, і адреналін отримуєш, і ловиш шалений драйв - набагато кращий відпочинок, ніж пиво-бари і т.д.
    Вобщєм, просто хороший активний відпочинок. Який, між іншим, для багатьох став не просто проектом, а таким собі клубом, звів і здружив багато людей.

Так що тим, хто має бажання - краще зіграти і відчути цей драйв.

А стосовно підлітків, Іриско, то людину не зміниш, і не квест тому причиною - то просто спосіб.

8. Iriska

Iriska Well-Known Member

Згідна... але коли той "підліток" не намагається вчити інших правильно жити і поступати...
    Я б не проти поквеститись, але реально розумію, жи дома малий і його то може не тільки не порадувати, але й налякати...

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

цікаво, чи вдалося би зібрати команду ЛФ?

10. Chortenia

Думаю, абсолютно. В цю пятницю якраз гра для новачків. І з собою можна брати одного з вищої ліги :blush:

Ну, перепрошую, квест тут ні до чого.
    А грає насправді як багато молоді (зовсім), так і народу в трицятник-сороківник. І сімейні, і з дітьми. Деякі по черзі лишаються з дітиськами вдома :) Вобщєм, затянуло.

11. Iriska

Iriska Well-Known Member

До чого... мені не раз в третій ночі доводилось тягти його машину до хати, а потім він поміж "восторгами" розказував мені як жити...
    Класно коли по черзі... Ладно мовчу... ситуації різні і не хочу ні виливати ту яка мені допекла, ні тим більше чути що є й відповідальні люди на квесті, бо захочеться брата здати на обмін...

А чому б і ні?! Як на мене, то елементарно... Достатньо тільки організувати реально,і цілеспрямовано. От тільки це не щодо мене... Мене вже від машини верне, а от загадки їхні хоч стріляйся вночі не дуже відгадаю... Я надаю перевагу сну вночі...

12. illia

illia Well-Known Member

- ну це вже, по-моєму, Ваші особисті проблеми і квест у цьому не винен. :dntknw:

13. Chortenia

Мартіні, у вас же є авто. Збирайте ще кількох відчайдухів і гайда

а де твій аватар? :)