Сіty Quest – Відкриття сезону! 15 березня 2008 року Блищать сідницями дівчата, Коти від щастя верещать, Скубуться горобці завзято Біля генделика в кущах. На білий світ повиповзали З каналізації бомжі. На сонці спати полягали. Смердять! Так щиро - від душі! Газони пахнуть кізяками, Весна іде туди-сюди. Цвітуть і повняться чутками Баби на лавках, мов сади. І наркоман з барлоги виліз, Маньяк чатує на дівок, П"яниці втрьох до купи збились І з матом ділять огірок. Обдерта вишня коло хати, Над містом літаки гудуть... Весна... Так хочеться співати! І ми не будемо сидіти , Беремо в свої руки ноги І наче ще маленькі діти Усі - на відкриття сезону. Чекаємо Вас там, де восьмий за віддалю від Сонця впирається тризубом у небо. 10.00 – початок реєстрації 11.00 – початок гри. Команда 3-5 людей Внесок: 50 грн. з команд, що попередньо зареєструвались 60 грн. – з команд, що реєструються на місці Команди-переможці попередньої гри – БЕЗКОШТОВНО! Джентельменський набір: Цифровий фотоапарат Сонячні окуляри Пачка сірників Мідний дріт Скотч …………………………..Баян не брати!!!
Відповідь: City Quest. Відкриття сезону я з радісю поїхала б на квест але ще ніколи не була і ніяк не можу вмовити чоловіка , каже ми там будемо оутсайдерами
Відповідь: City Quest. Відкриття сезону в квесті немає аутсайдерів. тут просто захоплива гра, що приносить безліч емоцій і задоволення. а перемагають дуже часто команди що беруть участь вперше.
Quest.ua - це твоя інтелектуальна гра Quest (Квест) - (від англ. пошук пригод) - екстремально-інтелектуальні ігри на вулицях вашого міста вночі!!! Смисл гри полягає у виконанні різноманітних завдань. Це треба спробувати, провірити себе, доказати самому собі, що ти можеш отримати перемогу, що ти не гірший, що голова у тебе не просто для прикрашення тіла, а також отримати море адреналіну. Гра дає можливість зрозуміти, що питання, на які нема відповіді, не існує! Це – Квест - і зіграв хоч раз ти вернешся!! Через це треба пройти самому - і таку ніч ти не забудеш ніколи!
сенс Першочергово відгадування замислуватих загадок, а тоді відповідно виконання загаданого. О! Так що було перше... курка чи яйко? То залежить які в кого інтереси на ніч... Сорі за суб*єктив... Мені того квесту від брата хватає... Дома троє малих дітей, а він в підлітка бавиться...
гм... ніч, Збоїська, весь вечір "зажигати" на столиках, вночі облаяти когось з місцевих циган - і квест почався...
Укол, какіє люді Не знаю, як там про сіті квест, але місцеві знають, що скажімо я щотижнево граю в автоквест, і фотки неодноразово показувала. Чесно кажучи, після всіх вздохів і ахів, навіть мій батько, коли я йому дала доступ до системи, і він побачив, які завдання ми розв'язуємо, сказав, що дуже радий, що у нас з чоловіком таке хоббі. Насправді, гра, в якій ти і мізками працюєш, і бігаєш, і адреналін отримуєш, і ловиш шалений драйв - набагато кращий відпочинок, ніж пиво-бари і т.д. Вобщєм, просто хороший активний відпочинок. Який, між іншим, для багатьох став не просто проектом, а таким собі клубом, звів і здружив багато людей. Так що тим, хто має бажання - краще зіграти і відчути цей драйв. А стосовно підлітків, Іриско, то людину не зміниш, і не квест тому причиною - то просто спосіб.
Згідна... але коли той "підліток" не намагається вчити інших правильно жити і поступати... Я б не проти поквеститись, але реально розумію, жи дома малий і його то може не тільки не порадувати, але й налякати...
Думаю, абсолютно. В цю пятницю якраз гра для новачків. І з собою можна брати одного з вищої ліги Ну, перепрошую, квест тут ні до чого. А грає насправді як багато молоді (зовсім), так і народу в трицятник-сороківник. І сімейні, і з дітьми. Деякі по черзі лишаються з дітиськами вдома Вобщєм, затянуло.
До чого... мені не раз в третій ночі доводилось тягти його машину до хати, а потім він поміж "восторгами" розказував мені як жити... Класно коли по черзі... Ладно мовчу... ситуації різні і не хочу ні виливати ту яка мені допекла, ні тим більше чути що є й відповідальні люди на квесті, бо захочеться брата здати на обмін... А чому б і ні?! Як на мене, то елементарно... Достатньо тільки організувати реально,і цілеспрямовано. От тільки це не щодо мене... Мене вже від машини верне, а от загадки їхні хоч стріляйся вночі не дуже відгадаю... Я надаю перевагу сну вночі...