Ціни на нерухомість в Україні

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем lir, 14 лис 2007.

1. lir

lir New Member

Ціни на нерухомість ростуть.
    Хто взагалі зараз буде купляти квартири?
    Кажуть в Івано-Франківську ціни таки ж самі, як в передмістях Нью-Йорка.
    Хоча на сайті рієлторської компанії «Прикарпатський дім» - www.dim.if.ua – є прийнятні ціни по Івано-Франківщині. Взагалі,в неї найбільше цікавих пропозицій.
    дІЛЮСЯ З вАМИ...

2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Відповідь: Ціни на нерухомість в Україні

хм... може то і я собі дала б тут рекламу?
    ніц адміністратори не кажуть, то певно можна :)
    смайлик ставлю, хоч і зло бере, якщо чесно...

Додано через 3 хвилини
    взагалі - нащо купляти паршивеньку квартиру за ті ж гроші за які можна купити будинок за містом?

а тим більше - нащо звертатися до посередника? імхо, посередники беруть гроші нізащо, робота називається "не бий лежачого"

• Подобається Подобається x 4
  3. galickii moskal

galickii moskal Well-Known Member

Разве что дом где то километров 20 от города все что близко теперь тоже в хорошей цене. А посредники неизбежное зло развития бизнеса, все через них теперь идет, говорят в Москве теперь машины б/у тоже напрямую почти не купишь.

• Подобається Подобається x 1
  4. Гелена

от і класно: туди-сюди по півгодинки на машині по трасі і дім серед природи :)
    я так і планую поселитися з часом :)

5. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Мрія нашої сім'ї!!! Надіюсь через років 10 це стане реальністю!

6. Гелена

надіюсь, що за рік-два
    а взагалі для того щоб купити будинок достатньо продати квартиру в місті :)

7. galickii moskal

И плюс полчаса по городу и если дети то еще и их в школу завезти. Тут важно что бы работа и дом были в одной стороне у всех членов семьи или лучше у каждого своя машина. Ну и то что дом на природе ощущаться не будет совершенно если каждый день ездить на работу в город. Приезжаешь вечером уже не до природы.

• Подобається Подобається x 3
  8. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

в мене зараз батьки живуть за Львовом... Їм подобається спокій + Метро недалеко.
    Я би напевно не змогла. мені подобаються великі міста і рух

9. Гелена

так хтось і у Львові годину тратить щоб добратися до роботи і дітей до школи завести
    не думаю що то велика проблема з часом, переваг набагато більше :)

10. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Ми можемо продати 2-ох кімнатну квартиру і нехай навіть купимо будинок. Але скільки грошей ше потрібно вкласти в ремонт? То треба хіба ще одну квартиру провадавати...Нажаль більше не маю!
    І ще один момент скільки в середньому потрібно в місяць щоб утримувати цей будинок? (на квартиру я витрачаю 300грн.)

11. galickii moskal

Главное преимущество это возможность иметь большую жилую площадь за те же деньги. А так вопрос вкуса и стиля жизни для того кто дома только ночует премуществ минимум для имеющего много свободного времени и личный транспорт у всех членов семьи за городом получит больше комфорта.

Наверное этого как с машинами есть разные марки, разное тех. состояние, разный навык владельца в ремонте.
    Например замена отопления в доме будет стоить как несколько лет всех ваших затрат на квартиру.

12. vasili

vasili Well-Known Member

Nadijka 700-800$ м2 - стоит построить котедж под ключ на рынке, ...естественно + земля 1500$ сотка, подсчитать не сложно, а ремонт или реконструкция существующего дома обойдеться вам 300-400 $ м2 с заменой труб, електрики и.т.д.

13. Nadijka

Nadijka мрійниця...

та ми ше не збираємося!:o Але за інфо дякую!

14. Natalya

Natalya Well-Known Member

а де ще продається земля за 1500$ сотка?

15. Гелена

слава Богу, заміна проводиться не щороку :)
    а взагалі малі затрати на квартиру це добре, але якщо хочеться, щоб було справді тепло вдома, то як правило, потрібне індивідуальне опалення і в квартирі
    це коштує приблизно стільки ж скільки газифікація невеликого будинку. от і всі проблеми :) недавно мої родичі провели газ в будинок, так не так то вже і дорого
    будинок теж не так часто ремонтується, квартирі ремонт теж потрібен і коштує немало
    коротше я за будинок :)

• Подобається Подобається x 2
  16. matvs

matvs миється в бані

я думаю, що ціни на нерухомість ще трошки зростуть і впадуть протягом року (скоріше в 2010 році) до 200 у.о. за кв. метр.

17. bora

bora Well-Known Member

В знайомих, які придбали будинок за межами міста зараз постала проблема - мають малу ляльку і шукають їй няню на кожен день. Халепа! Важко знайти няню яка сама буде за місто доїжджати (няні з машиною виявляється рідкість і дуже дороге задоволення), а з малою дитиною окремо возити ще няню щодня в місто - неабияка морока. Отаке часом вилазить..

18. matvs

matvs миється в бані

Та за містом легше і дешевше няньку знайти. В сільській місцевості всі ж люди безробітні і не мають роботи.:)

19. Гелена

хто вам таке сказав? все залежить від села :)

20. tiana

tiana Well-Known Member

мені здається ціни на житло впадуть, а от на землю виростуть однозначно, і на офісні приміщення в центрі теж думаю будуть рости ціни

щодо житла, то приватний будинок звичайно краще квартири, а як щодо його охорони. Я одного боюсь якщо крадій залізе сусіди ж навіть не почують:sad:

а де твій аватар? :)