Прошу прийняти участь у Всеукраїнському дослідженні користувачів Internet! Думка кожного дуже цінується и поважається. Для участі перейдіть по лінку, що нижче http://www.surveys.org.ua/survey/index.php?sid=1 Дякую всім за участь і допомогу P.S. Це моє власне дипломне дослідження
Відповідь: Цікавить ваша думка, Загальноукраїнське дослідження користівачів Інтернет А опросничек то слабоват,полученная инфа и на курсовую не потянет
Відповідь: Цікавить ваша думка, Загальноукраїнське дослідження користівачів Інтернет Що ви маєте на увазі? Справа в тому, це дослідження має декілька цілей: 1 і найголовніша зрозуміти особливості, переваги і вади дослідженнь через Інтернет. 2. Власне інформація по за темою дослідження. Зараз дуже цікаві якісні дані вже вимальовуються, особливо у відкритих питаннях.
Відповідь: Цікавить ваша думка, Загальноукраїнське дослідження користівачів Інтернет Перевага в оперативності,недоліки у полі вибірки(доступ до нету обмежений+люди з маслом в голові),Хіба писати програмку яка би посортувала анкети і відсіяла завідомо неправдиві То моя скромна думка
Відповідь: Цікавить ваша думка, Загальноукраїнське дослідження користівачів Інтернет Попроси адміна перенести тему в розділ Український інтернет до мене
Відповідь: Цікавить ваша думка, Загальноукраїнське дослідження користівачів Інтернет Якось знадобилося знайти телефони конкретних служб райдержадміністрації та їхньої "районної" газети. Ви думаєте, я їх знайшов на сайтах .gov.ua чи по 09 ? Ага ! Тільки через ланцюжок знайомих знайомих знайомих чиновників та журналістів. Тож до біса мені той сайт .gov.ua з піаром соціальних працівників і дурних "звітів" ? Перепрошую, нагадує неіснуючий домен норвезьких урядових служб. Здогадайтеся, як він називається Вибачте за жарт
Відповідь: Цікавить ваша думка, Загальноукраїнське дослідження користівачів Інтернет Повністю згоден з коментарем, щодо нерозвиненості Інтернет-комунікацій в Україні. Та всеж-таки 4 мільйони користувачів- це все-таки число не маленьке.