Цікавить ваша думка, Загальноукраїнське дослідження користівачів Інтернет

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем amik, 3 кві 2007.

1. amik

amik New Member

Прошу прийняти участь у Всеукраїнському дослідженні користувачів Internet!
    Думка кожного дуже цінується и поважається.

Для участі перейдіть по лінку, що нижче

http://www.surveys.org.ua/survey/index.php?sid=1

Дякую всім за участь і допомогу

P.S. Це моє власне дипломне дослідження

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Цікавить ваша думка, Загальноукраїнське дослідження користівачів Інтернет

А опросничек то слабоват,полученная инфа и на курсовую не потянет

3. amik

amik New Member

Відповідь: Цікавить ваша думка, Загальноукраїнське дослідження користівачів Інтернет

Що ви маєте на увазі?
    Справа в тому, це дослідження має декілька цілей: 1 і найголовніша зрозуміти особливості, переваги і вади дослідженнь через Інтернет.
    2. Власне інформація по за темою дослідження.

Зараз дуже цікаві якісні дані вже вимальовуються, особливо у відкритих питаннях.

4. Forpost

Forpost Стоїк

Перевага в оперативності,недоліки у полі вибірки(доступ до нету обмежений+люди з маслом в голові),Хіба писати програмку яка би посортувала анкети і відсіяла завідомо неправдиві
    То моя скромна думка

5. Forpost

Forpost Стоїк

Попроси адміна перенести тему в розділ Український інтернет до мене

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якось знадобилося знайти телефони конкретних служб райдержадміністрації та їхньої "районної" газети.
    Ви думаєте, я їх знайшов на сайтах .gov.ua чи по 09 ?
    Ага ! Тільки через ланцюжок знайомих знайомих знайомих чиновників та журналістів.
    Тож до біса мені той сайт .gov.ua з піаром соціальних працівників і дурних "звітів" ?

Перепрошую, нагадує неіснуючий домен норвезьких урядових служб. Здогадайтеся, як він називається :)
    Вибачте за жарт :)

• Подобається Подобається x 1
  7. amik

amik New Member

Повністю згоден з коментарем, щодо нерозвиненості Інтернет-комунікацій в Україні. Та всеж-таки 4 мільйони користувачів- це все-таки число не маленьке.

а де твій аватар? :)