цiкаве рiшення влади

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 21 лис 2013.

1. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

сегодня кабмин принял очень неожиданное решение.

Приостановить процесс подготовки к заключению Соглашения об ассоциации между Украиной, с одной стороны, и Европейским Союзом

резолюция: сюда привлечь комиссию в составе специалистов из Российской Федерации для изучения вопросов и конструктивного диалога через нее с третьей стороной- ЕС

Кроме того, МИДу, Минэкономики и Минпромполитики поручено «возобновить активный диалог с РФ и другими странами Таможенного союза и государствами-членами СНГ относительно активизации торгово-экономических связей с целью сохранения и укрепления совместными усилиями экономического потенциала государства».

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Все ясно, москалі перекупили... Але ж курви

Цікаво тепер на аппозіцию подивитися

• Подобається Подобається x 4
  3. Hatrexis

я давно намагаюсь ось тут на форумi прищепювать логiчне мислення, бачення iстини. Тобто треба бачити факти а не власнi бажання.
    За януковича голосували навiщо? щоб урятував нас вiд западних тiней пiтьми. щоб була еднiсть с росiею та б ми будували б свитле майбутне - благо народiв.
    и якщо вiн пiдпише цю угоду с ЕС то для нього це полiтична смерть у 2015 - iжаку це зрозумiло.
    Далi, друге: не вимiрюйте все грошима. Може Москва чого и пообiцяла не в цьмоу справа. Свята русь, шлях цей, чистий сердцем, свiтлий розумом. А еропа - темний, бесовский шлях у пiтьму. Ось у чому вибiр а не в грошах!!!

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Може хто мені пояснить значення оцих слів?

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Для вас - хоч зірку з неба.

Європейський - прикметник від слова Європа, щось що належить чи походить з Європи.
    Співтовариство - організація, спільнота, колектив.
    атомна енергія - енергія яку отримують шляхом реакцій з атомами.

6. Hatrexis

а что такое "прыкметнык"?

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Слово яке щось характеризує, відповідає на питання який:
    зелений, холодний, європейський

• Подобається Подобається x 2
  8. Hatrexis

ну и к чему это? задавший вопрос интересовался - что за юридический объект такой "сотоварищество по атомной энергии" потому что про него никто не слышал, а ес к примеру - все знают. А дурацкая грамматика тут не к чему вовсе!

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

На родіну,гражданін

http://youtu.be/ssTo1ZVj75w

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ні, він питав значення слів.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви забули про член.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

А взагалі - мені цікаво чому влада такий цирк розводила. Сиділи б тихо і не загравали з Європою. А так собі тільки нашкодили.

13. Hatrexis

Може хто мені пояснить значення оцих слів
    ---------
    фраза "может кто либо пояснить мне значение этих слов" означает: может ли мне кто то пояснить что делается вообще? + оттенок превосходства в предполагаемой неправильности формулировок. а не фигню какую то грамматическую.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

це занадто інтимне щоб на людях говорити

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Раз такі мудрі - то б і пояснили.

• Подобається Подобається x 1
  15. Hatrexis

я думаю что это малоизвестная организация, юридически принадлежащая и входящая в ЕС, что то вроде союза торговцев - но заведующая атомной энергетикой

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доінтегрувались піндіраси...

17. Hatrexis

+100
    пендосы еще узнает почем кузькина мать

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Кацапня в болоті згниє швидше.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Щось не чути про стихійні мітинги в Києві.....Країна ж з такою єдністю йшла до підписання угоди, всі як лдин від свободівців до ПРистів ....

• Подобається Подобається x 1
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сірник в дупі не горить(с)....

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)