07.04.2010 12:52 Колеги по знімальному майданчику підозрюють, що Анджеліна Джолі, у якої вже є троє рідних дітей і троє усиновлених, знову вагітна. Джерела британського журналу Grazia повідомляють, що зірка проявляє всі ознаки "цікавого стану": актриса практично нічого не їсть, а вранці її сильно нудить. чи нормально набрати цілу купу прийомних дітей? найвища ланка моралі чи звичайна розкрутка своїх імен? як ви ставитесь до такої моди у царині мега-зірок..
Ха. є гроші то чому б не набрати. так же веселіше. особливо коли вони підростуть і поділяться між собою на "рідних" і "нерідних". будуть воювати за прихильність батьків, а з часом і за спадок. це ж скільки драми і роботи для психоаналітиків. хоча мав би я багато грошей, я б всиновив якусь 15-літню дівчинку))))
а що тут не нормального думаєте вони всі товчуться в одній кімнаті і їм бракує особистого простору, іграшок, їжі, одягу ? що взагалі "не нормального" в багатодітній сім"ї ? Напевне всього потрохи.
Це - краща розкрутка, ніж секс наркотики і рок-н-рол.. Але. Кожна дитина, і власна, і прийомна, вимагає не тільки матеріальних вкладень, але й душевних. Якщо є ресурси - чому б ні?
Я думаю, що ти дітям не гірше ні ж на Батьківщинні, тим більше то на Україні, що до таких сімей комар носа не підточить, а там як тільки щось пронюхають що тим дітям є погано, то буде велиииикий скандал.
Як би я мала можливість, обов'язково всиновила би дитинку... Можливо, це буде таки в майбутньому... Минулого року я з дітьми зі школи їздила в дитячий будинок на свято Миколая. Наша школа кожен рік збирає іграшки та одяг для цих діточок. То дуже важко пережити, насправді. Дітки, в основному від 3-х до 7 років, обіймають тебе за ноги, за руки і тими сумними оченятами перевертають всю твою душу... А запитання "ти моя мама??"... Я декілька днів спати не могла після того візиту... Навіть мої школярі 11-тикласники плакали, і хлопці, і дівчата... То ж, якщо в тих зірок є можливість подарувати хоча б одній дитині сімейне щастя, то хай Господь їм допомагає!
Не знаю, чи це нормально, але радію за тих дітей, що хоч вони поживуть нормально. Бо у своїх країнах так би не жили, не вилазили б з ніщити. Та й дадуть зіркові батьки дорогу у життя. У нас іноді і рідні цього зробити не можуть: чи то матеріальні статки не дозволяють, чи батькам байдуже за своїх дітей.