Чужі діти

Discussion in 'Всяке різне' started by Fon, Apr 14, 2010.

1. Fon

Fon whom how

07.04.2010 12:52
    Колеги по знімальному майданчику підозрюють, що Анджеліна Джолі, у якої вже є троє рідних дітей і троє усиновлених, знову вагітна.
    Джерела британського журналу Grazia повідомляють, що зірка проявляє всі ознаки "цікавого стану": актриса практично нічого не їсть, а вранці її сильно нудить.

чи нормально набрати цілу купу прийомних дітей?
    найвища ланка моралі чи звичайна розкрутка своїх імен?
    як ви ставитесь до такої моди у царині мега-зірок..

• Подобається Подобається x 1
  2. Nameless

Nameless миється в бані

Ха. є гроші то чому б не набрати. так же веселіше. особливо коли вони підростуть і поділяться між собою на "рідних" і "нерідних". будуть воювати за прихильність батьків, а з часом і за спадок. це ж скільки драми і роботи для психоаналітиків.

хоча мав би я багато грошей, я б всиновив якусь 15-літню дівчинку))))

3. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

а що тут не нормального :dntknw: думаєте вони всі товчуться в одній кімнаті і їм бракує особистого простору, іграшок, їжі, одягу ? що взагалі "не нормального" в багатодітній сім"ї ?

Напевне всього потрохи.

• Подобається Подобається x 3
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Це - краща розкрутка, ніж секс наркотики і рок-н-рол..

Але.

Кожна дитина, і власна, і прийомна, вимагає не тільки матеріальних вкладень, але й душевних. Якщо є ресурси - чому б ні?

• Подобається Подобається x 8
  5. Інночка

Інночка Active Member

Я думаю, що ти дітям не гірше ні ж на Батьківщинні, тим більше то на Україні, що до таких сімей комар носа не підточить, а там як тільки щось пронюхають що тим дітям є погано, то буде велиииикий скандал.

6. nikolas

nikolas Well-Known Member

На мою думку,тут переважає друге.Шоу-бізнес,як політика - болото.

7. Daisy

Daisy Well-Known Member

Тут це нормально. Звичайні сімї теж беруть дітей і буває кілька, навіть якщо мають своїх.

• Подобається Подобається x 2
  8. Кохана

Кохана LuBimaya

Як би я мала можливість, обов'язково всиновила би дитинку... Можливо, це буде таки в майбутньому...
    Минулого року я з дітьми зі школи їздила в дитячий будинок на свято Миколая. Наша школа кожен рік збирає іграшки та одяг для цих діточок. То дуже важко пережити, насправді. Дітки, в основному від 3-х до 7 років, обіймають тебе за ноги, за руки і тими сумними оченятами перевертають всю твою душу... А запитання "ти моя мама??"... Я декілька днів спати не могла після того візиту... Навіть мої школярі 11-тикласники плакали, і хлопці, і дівчата...
    То ж, якщо в тих зірок є можливість подарувати хоча б одній дитині сімейне щастя, то хай Господь їм допомагає!

• Подобається Подобається x 5
  9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Можливо не всиновив, а вдочерив? Тільки питання, чи підписав би Вам обхідний лист психіатр?:)

• Подобається Подобається x 5
  10. ENNI

ENNI Well-Known Member

Не знаю, чи це нормально, але радію за тих дітей, що хоч вони поживуть нормально. Бо у своїх країнах так би не жили, не вилазили б з ніщити. Та й дадуть зіркові батьки дорогу у життя.
    У нас іноді і рідні цього зробити не можуть: чи то матеріальні статки не дозволяють, чи батькам байдуже за своїх дітей.

• Подобається Подобається x 3
  11. good

good Well-Known Member

є тут і доля піару і все ж доля благодійності.правда не знаю, чого більше..

а де твій аватар? :)