Чупакабра у Львівській області.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем консультант, 19 чер 2009.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

За описами очевидців, загадковий кролевбивця дуже подібний до не менш загадкового звіра - чупакабри. Чупакабра у перекладі означає «той, що ссе кров кіз». Уперше це чудовисько об'явилося в горах Пуерто-Рико у 1994 році. Невідома істота висмоктувала кров у тварин у фермерських господарствах. На шиї тваринки залишалися дві маленькі круглі ранки. Чупакабра вбивала кролів, кіз, курей в Мексиці, Чилі, Перу, Нікарагуа та на сході США.

Очевидці описують цю істоту так, як і нині наші краяни. Суперечки щодо походження чупакабри тривають. Одні ка¬жуть що це експериментальний зразок, який втік з військової бази США. Інші, що це ... домашня тваринка чужопланетян. Мовляв, загубилася бідолашна. Дехто з вчених каже: чупакабра - міфічна істота, її у природі не існує. Оранжева, шерсті майже нема, тіло без чітких форм, морда тупа. Ходить на задніх лапах, на зріст - понад метр, слід великий, пазурі довгі. Задні ноги вищі за передні, очі червоні. Висмоктує у кролів кров і складає вбитих рівними рядами - так описують очевидці невідомого звіра, який ще донедавна лютував на Тернопільщині, а нині наганяє жах на селян Львівщини. «За 25 років роботи в лісі недавно я вперше почув якесь дивне виття-ревіння. Те ревіння йшло наче з-під землі», - розповідає Іван Фідик, лісничий з Глинян. «Найімовірніше, кролів душить здичавілий або ж схрещений з вовком собака», - переконаний Василь Бакальський, голова Глинянського товариства мисливців. Інші впевнені - це почерк дикого кота або ж ягуара чи леопарда. Цей звір збиткує і в Погорільцях, Косичах, Підгайчиках, Лагодові, Глинянах, в сусідніх Буському та Бродівському районах.
    Мисливці робили облави на загадкового нападника. «Ми чули, що взимку щось отак душило і пило кров з кролів на Тернопільщині. Але не думали, що та біда перебереться до нас», - бідкаються селяни. Слід загадкового вбивці скрізь однаковий: вирвані дверцята клітки, подушені й поскладані в ряди кролі. І на шиях тварин - два рівненькі прокуси. Собаки, зустрівшись із звіром, тижнями не вилазять з будок. І всі хвіртки у дворах, як і були, зачинені. Літає той звір, чи що?
    http://www.huntingukraine.com/index...009-06-17-13-10-56&catid=33:inshi&Itemid=102[
    Після вчора, в сусідньому селі Баківці, Жидачівського району. Львівської області протягом ночі в трьох господарів щось подушило кролів. В одного 50 штук, другого 26 і в третього 14. Всі кролі лежали акуратно поскладані
    на землі з прокусом в ділянці шиї та обезкровлені. Прокус мав вигляд двох колотих ран. Минулого року. коли діти казали. що бачили в лісі мавпу на дереві, дорослі сміялись з дітей, кажучи. що це не реально. От і маєш тепер реальність. У вчоращньому номері Львівської газети "Експрес"
    розповідалось крім інших подробиць, говорилось про те, що є випадки навіть нападу на людину. На Закарпатті одного чоловіка цей мутант вкусив за руку, а інший чоловік, який перебував на рибалці, після наскоку цього звіра йому на спину, потрапив в лікарню. На даний час в нашому селищі після настання темноти, людей на вулиці практично не видно, молодь сидить по хатах, навіть не привично, бо раніше викрикали та шуміли до ранку... Наступила своєрідна комендантська година. Цікаво наскільки...?:)

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  3. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

хоч в чомусь користь, нє?)))

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю...
    З того б і починали...:scare:

Фух!
    Левандівка не позначена! :yahoo::yahoo::yahoo:

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

куницы, хорьки, выпивают кровь , могут и в кучу сложить тушки ...
    жжосткое видиво, но скорее всего липа, больно пришелец похож на персонаж фильма ..... опа забыл название с чарли Шином вроде

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

то всьо через ті Голівудські фільми... попридумують всяку хфігню, а потім воно сі множе і лякає пуредних галичан.

• Подобається Подобається x 2
  7. hrobak

hrobak Well-Known Member

ти диви. в Пуерто-Ріко гамав кіз, а в нас - кролів. гурман!

а той шо в кіно мені троха нагадує Чарлі Шина. ше тоді, коли він був молодший, в отих його ранніх кінах.

8. artobstrel

те есть версия участия в деле гУрманів все же рассматривается ...:)))

9. hrobak

hrobak Well-Known Member

мусимо розглядати всі версії. як казав Вінні Пух "это ЖЖЖ неспроста..."

• Подобається Подобається x 2
  10. thinkers

thinkers Well-Known Member

Ладно, признаюсь... то я сало з"їв...:blush:

11. fuxx

fuxx Member

Про те чудо читав ще років зо 10 тому у всілякій жовтій пресі. А тепер рішили трохи і нас полякати :)

12. victorys

victorys позитивчик :)

з кролів?
    Добрі кролі мусіли бути :))) певне не зачіпила криза села на Львівщині...

13. консультант

Я так не думаю тільки по тій причині, що є живі свідки, які бачили того мутанта та є
    результат його роботи. Який собака, чи якийсь інший звір зможе вирвати
    дверцята із завісами в метілічній клітці та акуратно в ряд поскладати обезкровлені жертви. Скільки повинен вміщати його шлунок, щоб за ніч висмоктати кров з 50-ти кролів. Я особисто знаю тих людей і особисто розпитував їх про це. Брехня та вигадки тут ні при чому, щось дійсно є в цьому. Колєга має нормальну морозильну камеру, якщо вб"ємо хоч одну чупакабру, особисто привезе в офіс ЛФ, як трофей.:)

14. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

то станете відомим на всю неньку))), а мо й на цалий світ))
    ги, новий вид спорту - полювання на шваб..йой, на чупакабру)

15. artobstrel

и никто не слышал, и собаки не лаяли????

16. gryvul

gryvul Well-Known Member

За повідомленнями студентів, які із тих країв, пси після "візиту" сидять в буді і бояться виходити навіть вдень...

Але я все одно в то вірю!

17. Oddly

Oddly Well-Known Member

а ловити на живця будете? кролів заведете?

18. mavka

mavka Well-Known Member

:crazy: начиталась я тут... тепер шугаюсь всіх кущів, а живу ж в дикому лісі !... он косуленятко народилося недавно на бек-ярді, буває, койот якийсь протруситься - через вікно бачу. й бази навколо воєнні, а до Пуерто-Ріко ближче, ніж до України.

цікаво, чи воно може здерти сітку металеву з вікна , - ту, що від комарів, - й до хати залізти... :scratch_one-s_head:
    добре, що кролів нема. зате є дикі зайці ! страшно мені.....

19. hrobak

hrobak Well-Known Member

пані, не втрачайте пильність. ті чупакабри в різних селах їдят різних тварин. ше невідомо, шо вони будут їсти на вашому бек-ярді... а дикі зайці, як ті собаки коло Львова, позалазять до буд і ніц не вдіют.

20. консультант

Плануємо на живця. Новорічний костюм зайця вже є тільки з кандидатурою проблема. Може хтось з форуму бажає...? За ціну домовимось.:)

а де твій аватар? :)