Із нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку Президент України Віктор Ющенко підписав Указ “Про відзначення державними нагородами України”. Повний текст
От хто ВАС призначав суддею в цьому випадку???не Вам,шановна,судити..В даному випадку звання дали дійсно талановитій людині,яка гідно носить прізвище свого батька.Ви хоч знаєте, хто такий Тарас Чубай???Ви хоч одну його пісню чули,що починаєте тут судити??а поезію його батька читали????Якщо Ви некомпетентні в питанні,то й не давайте своїх оцінок.
??? а Назарій Яремчук, Іван Миколайчук, Володимив Івасюк, Ніна Матвієнко і багато багато інших. Хоч це кагорта НАРОДНИХ! А Тарас Чубай "заслуженого" заслужив службою Україні а не як дехто владі!
Ну і що в нас такі клієнти мають звання, чи то народних, чи то заслужених - Кобзон, Басков і тд. Нарешті дали дійсно заслужено.
Народними є ті артисти, творчість яких люблять і поважають люди. А не ті які отримують нагороди, виступають у престижних стінах і мають звання. Тут той випадок коли звання відповідає змісту. Музику Чубая люблять і поважають, а його пісня "Вона" мабуть взагалі перейшла у категорію народних. І "унікальність" голосу не критерій. Головне що людина вкладає у той голос, щирість - ось найвище досягнення. Я дуж люблю оперну музику, але мене дратує пусте вищання деяких співаків, голос заради голосу, тіко сила і амплітуда, жодного змісту. Коли я таке от чую, то починаю розумію людей що ненавидять оперу.
Дали, простий люд. А влада підтягнеться потім, як завше, рано чи пізно. Переважно пізно, як не жаль. А поки дякувати за "заслуженого", бачте заслужив
Нормальне Приз на виставці не зірве, але є Тарас, є гітара, більше ніц не треба для гарної пісні )))))))
То батькова пісня. Минулого року видали його книжечку віршів для дітей. Нічого не буває аби всім подобалось, але це ще не означає що воно зле.