Что пугает женщину, в отношениях с парнем моложе ее?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Casual, 18 кві 2010.

1. Casual

Casual миється в бані

?:dntknw:

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Питаюсь чоловіка, чи я виглядала настрашеною перед одруженням. Відповідає, що все ще попереду. )))

(Чоловік на 8 років молодший).

Нічого мене не лякало.

• Подобається Подобається x 10
  3. Casual

Casual миється в бані

Я розумію, питати про вік не ввічливо) А скільки вам?)

4. Un.Known

:)

Я його не приховую. 38

• Подобається Подобається x 10
  5. Peri

Peri Well-Known Member

Шкода,що автор в бані.Цікаво було б почути деякі уточнення...

• Подобається Подобається x 1
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

У мене є друзі. Різниця в віці років 9. Це родина, у них є дочка-старшокласниця. Живуть чудово. Дружимо. Не бачу у них ніяких проблем. Тому що є вік паспортний, а є - біологічний. Вони не завжди співпадають.

• Подобається Подобається x 3
  7. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Та нічого!!!
    Щоправда не склалося,але для мене якось не принципово на рахунок віку!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

В яких межах непринципово?

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я "моложе" себе не люблю:nea:Я люблю старших..років на 9:girl_in_love:

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мені здається, що ні "стандартна" різниця в віці, ні штамп в паспорті, ні, перепрошую - взятий у церкві шлюб - не є гарантією. Гарантією є взаємна повага і кохання.

Тому жінка, яка має молодшого чоловіка, не має боятися. Ну що боятися? Що постарішає і він її розлюбить? Але ж відомі випадки, коли чоловіки ідуть до старших жінок...
    Он Принц Чарльз пішов від красуні, покійної Принцеси Діани до старшої жінки. І ніщо його не зупинило - ні шлюб, ні вік Камілли Паркер-Боулз - (вона старша від Чарльза на рік), ні його власне реноме, ніщо. Можна засуджувати чи не засуджувати його вчинок - але то є факт - Чарльз так вирішив, і засудити його може тільки Бог.

• Подобається Подобається x 3
  11. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

страшно коли тобі 20 а йому 18 , бо тоді є різниця трохи але з вком то усе щезає

12. - зеркало.

Что привлекает женщину в отношениях с парнем моложе неё?
    - возможность показать зеркалу язык.

• Подобається Подобається x 5
  13. Un.Known

Головне, аби той молодший чоловік жінки не лякався. )))

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:))) от навіяло трохи гумору в тему:
    Ніч, лежу в ліжку. Раптом ніжний жіночий голос питає чи не страшно мені самому спати. Кажу що страшно, і щоб забиралась до мене під одіяло. Файно провів ніченьку, а от справді страшно стало вранці, коли розвиднилось....:)))

• Подобається Подобається x 2
  15. night

night Well-Known Member

Страшно коли чоловік на років 10 старший. А коли молодший то навіть весело :) Скучати буде ніколи . Та і слідкуватиме жінка більше за собою.

16. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Страшно? Ні... Але деколи просто нецікаво :)

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

задумався. Особливо над словами "слідкуватиме жінка більше за собою " . :)))
    А чим страшно якщо чоловік старший? Маю дві знайомі пари. В одній чоловік на 11 років старший, в другій на 23. Часто зустрічаємось, спілкуємось. Мені вони видались досить гармонійними парами, тобто сильної різниці не помітив

18. night

night Well-Known Member

Чоловіки і так ліниві по натурі. А з віком це ще більш помітніше. молодій дружині хочеться активного, рухливого життя а другій половинці тільки б полежати на дивані, посидіти з друзями максимум на пиві...Досить малий відсоток чоловіків які займаються спортом, люблять подорожі активні, тощо.
    А це хвороба більшості жінок. Одружитись і перетворитись на клушу. А молодий чоловік триматиме в тонусі :)

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ну...це коли чоловік і в молодості любить повалятись на дивані перед ТБ чи біля компа довго посидіти, то і в старості таким залишиться - то натура така :), з віком взагалі не бачу прямих аналогій. :dntknw:

п.с. я з подружками теж часом йду "посидіти на пиві" і ніц :blush:, то на мої зацікавлення багато чим на світі ніяк не впливає. :)

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Молодший за тебе, старший за тебе і т.д... та головне, щоб людина хороша була!
    А що може бути страшного - то ж не чупакабра :haha:

• Подобається Подобається x 5
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ага... В мене навпаки, тобто "традиційно" - я трішки старший. Коли я зваблюю дружину піти на природу з ночівлею - вона, киянка, говорить мені жартома-гоноровито: "ну і де там на твоїй природі туалет!?" :haha:

Але поки що ходимо! Не знаю, чи зможу її витягнути в 80 років... Дамасєдка. :)))

Так що це залежить не від віку, а від характеру. Але в будь-якому випадку - це не катастрофа. Якщо набагато старший чоловік, чи навпаки, дружина - знайдіть заняття, яке обом сподобається. Головне, не іти "на принцип" і не "ломати" людину - бо це дурниця. З іншої сторони, якщо вам хочеться "повалятись на дивані", а жінка/чоловік "тягнуть" в ліс чи в театр - то намагайтесь зрозуміти, що то корисно для вашого фізичного здоров"я чи душевного настрою, і сходіть.

Дуже погано, якщо в сім"ї іде гра "на ревнощі". У нас такого не було зроду, але дуже не подобається, навіть коли в це "грають" інші. Особливо, коли у них велика різниця в віці. Бо мені тоді здається, що така "гра" б"є "нижче пояса", тобто в саме болюче місце...
    Хоча... Не знаю. Може, їм подобається... Але збоку такий "театр" виглядає неприємно.

Останнє редагування: 20 кві 2010
а де твій аватар? :)