І чому ж? В мене штири варункі відповіді : 1 альбо камінь (цегла) дуже великі і той, жи кидає, просто не докине. 2 альбо той, жи кидає - то є такий здохляк, жи навіть звичайний камінь хіба собі на пальці ніг докине. 3 альбо той, жи кидає, дуже вже далеко став від того вікна. 4 альбо той, жи кидає, є вар"ятом і кидає зовсім в гинший бік від вікна.
Вчора 0 22 годині на Городоцькій потрапив в ДТП і помер оцей хлопець. Їхав на ровері... маршрутка... 17 років...
ДТП... мокра бруківка... Садік хвалився, що у Львові велодоріжки є. У Польщі в селі кращі доріжки. Його просто зімяла маршрутка днищем. Годину витягували домкратами. Завтра похорон.
В нас теж на вулицях майже нема умов ,але якщо їде роверист то водії будуть за ним тошнити поки не звільнится зустрічка і тоді його об'їдуть,догадайтесь чому роверисту не сигналять не піджимають ,роверисти гади навіть на стопах не зупиняются
В нас проклали доріжки для роверів. Тут (на сході) хіба водії не уважні. Але навмисно ні. Люди не дуже хочуть попасти в суд.
В нас теж є де не де доріжки ,але ці паскуди їдуть посеред дороги ,і ніц не зробиш ,навіть якщо його зачіпиш будеш винен,Я наприклад якщо хочу покататись на ровері то кидаю ровер в машину і їду в найближчий Forest preserve,там і велодоріжки є ,і насолоду дістаєш від їзди на ровері
То є цинічно розмірковувати про бидло-роверів під сповіщенням про загибель молодого хлопця, не здається?
В нас їх проклали по всьому місту декілька років назад. Ішли машини і здирали асфальт а потім клали новий із доріжками. Тепер вони ніби повсюди принаймні на Мангеттені. Єдиний мінус це потрібно дивитись уважно. Велосипеди безшумні і на слух часто не почуєш. А на доріжках вони досить часто їдуть дуже швидко. Я на ровері по місту вже давно не їздив тому не можу сказати як воно з точки зору велосипедиста. Ще в місті ввели платні велосипедні станції. Хотів спробувати але не хотілось платити 100 дол за картку щоб раз проїхатись. Якщо їздити часто воно може і має сенс. В Амстердамі колись були безоплатні міські ровери але це скасували через крадіжки. В Н.Й. пішли по платному способу. Тут би розкрали швидше.
Це міські ровери. Можна взяти на одній станції а залишити на іншій. Заплативши певну суму. Навіть не знаю яку бо ними не користувався. Знаю що платять за час і на картку.
http://a841-tfpweb.nyc.gov/bikeshare/station-map/ https://member.citibikenyc.com/map/ Станції покривають тільки нижній і середній Мангеттен, трохи Квінсу і Частину Брукліну. Але їх досить багато кількісно.