Відколи я зареєструвалась на цьому форумі, то наслухалась, що дописування на форум - дурна і марна справа, що це забирає багато часу. Ось я і вирішила вас розпитати, чи докучають Вам ваші близькі люди через зависання на форумі. Що ви тут знайшли корисного? Чи погоджуєтеся з думкою, що на форумах висне народ, у якого брак спілкування чи щось таке, ну словом...:shutup:
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Корисним для прекрасної половини тут є хіба що розділ Дівочі посиденьки (а точніше перші 2 теми), а для непрекрасної(?) - ну не знаю... хіба про зимову гуму . Все решта - суцільний офтоп, без якого важко собі вбивати час на роботі... Додано через 1 хвилину близькі самі зависати полюбляють
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? На вулиці не просто з перших слів зрозуміти хто є хто. А читаєш гілку і все, як на долоні, не рахуючи "конспіраторів". Спілкуєшся з живими людьми, говориш, що думаєш і в лобешник не получаєш. Оцінюєш себе на фоні інших, вчишся відстоювати свою думку або йти на компроміс. Фактично цей форум - найкращий. Навіть з кармою мудро придумано, бачиш, чи хтось поділяє твою думку, чи навпаки. І не діло в кількості карм - це жива оцінка твоєї думки. Форум - це один із видів психологічного та інтелектуального тренінгів необхідних в повсякденному житті.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? того шо тута завше хтось є, і можна просидіти спокійно погуворити...
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? В мене теж виникла ідея створити тему про ставлення рідних до нашого зависання на форумі, але Ви мене випередили Раніше я взагалі ні на одному форумі не зависала, хіба що реєструвалась, щоб запитати про щось, потім отримувала відповідь і на цьому все закінчувалось. Чому саме тут залишилась? По-перше, через кавовий дизайн. Він мені так сподобався!! Спочатку спілкувалась тільки про те, за чим прийшла, а потім почала перечитувати форум і знайшла багато цікавих тем, думок, які самі собою затягнули мене І справа не в тому, що є купа часу і нема чим зайнятись. А в тому, що тут дійсно цікаво! По-друге, тут добре працюють модератори, на відміну від деяких форумів, де на одне питання отримаєш 10 відповідей від спамерів. Та і дизайн тут постійно оновлюється, якісь новинки з'являються. І ще цікавою є карма, яка робить цей форум особливим :y: Щодо рідних. Чоловік спочатку не сприймав, потім помітив, що це серйозно, навіть ревнувати почав, мовляв, я без форуму навіть заснути не можу.. А тепер змирився
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Мій чоловік сам її переборов, після того, як я зауважила, що він теж зависає в неті на купі форумів про його ябка (еппли), перечитує всі останні новини і вважає своїм обов'язком відвідати Інтернет хоча б раз в день..
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? А я хворію на інтернет-залежність я теж на це звернула увагу.а на форумі мені подобається, взнаю багато цікавого, вчуся відстоювати свою думку. Щодо ревності, то ревнує тільки сестра, бо один комп на двох
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? На ньому просто дуже цікаво! І завжди можна запитати людей з різних частин країни про якусь думку, тут можуть порадити, допомогти оприділитися! Тут багато цікавих і веселих людей! P.S. І він допомагає цікавіше проводити час на парах!!!
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Особисто я відчуваю брак спілкування з українськомовними громадянами України, крім того, основна причина чому я поки що зупинилася на цьому форумі - тому що він є львівським!!!
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Це є можливість обговорити теми, які не можна обговорити / які не цікавлять живих людей, особливо це стосується тем про Львів (ну з ким у Києві можна поговорити про Львів?)
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Має для вас сайт, на якому Львів обговорюється щодня, це не форум, а інформаційно-аналітичне видання, до дискісії про Львів редакція запрошує відомих українських та іноземних інтелектуалів, політологів, письминників, журналістів. Ну ось для прикладу Львів як місто. Семінар
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Далеко не брак спілкування. В житті маю його надлишок завдяки професії.)) Чому надлишок - тому що не завжди спілкування це позитив. Нерідко люди які спілкуються з тобою або агресивні, або зневірені. Таке вампірство не відбувається на форумі - тут рафінована балачка.) Чому зарегилась - щоб відволіктись від буденних клопотів. Чому залишилась - обожнюю відмінні від моїх точок зору. Для мене це такий необхідний конструктив і найкращий спосіб задоволення вродженої допитливості. Крім того - це найкращий збірник поезії та прози українською, це фото цікавих особистостей (форумлян),це останні новини від людей яким довіряєш, рецензії від знайомих, що поділяють твої смаки, це емоції, які можна переживати лишень тут, це справжня поміч і підтримка хоч і віртуальних, але товаришів... Загалом - суцільне естетичне задоволення від присутності тут.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? ТАК!!! А взагалі то я шукаю людей котрі беруть участь у Дорадчій дитячій раді про міському голові .Ви таких знаєте? Я б хотіла з ними звязатися і запитати про їхні досягнення.
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Максимально що вдалось накопати http://www.city-adm.lviv.ua/content/view/164/206/ Вам залишилось підняти слухавку і зателефонувати
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? Бедная, бедная.... Кыиеаночка! Руссификация проехала по ней катком.....:moskali: ЖАХ очередной
Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі? 1) Оффтоп. 2)Полковник хоче ще одне попередження за образу відвідувачів.