Чому ви зависаєте на форумі?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем lanka, 25 жов 2007.

1. lanka

lanka Well-Known Member

Відколи я зареєструвалась на цьому форумі, то наслухалась, що дописування на форум - дурна і марна справа, що це забирає багато часу. Ось я і вирішила вас розпитати, чи докучають Вам ваші близькі люди через зависання на форумі. Що ви тут знайшли корисного? Чи погоджуєтеся з думкою, що на форумах висне народ, у якого брак спілкування чи щось таке, ну словом...:shutup:

2. syavych

syavych копач

Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі?

Корисним для прекрасної половини тут є хіба що розділ Дівочі посиденьки (а точніше перші 2 теми), а для непрекрасної(?) - ну не знаю... хіба про зимову гуму :). Все решта - суцільний офтоп, без якого важко собі вбивати час на роботі...

Додано через 1 хвилину
    близькі самі зависати полюбляють :)

• Подобається Подобається x 3
  3. консультант

консультант Дуже важлива персона

На вулиці не просто з перших слів зрозуміти хто є хто. А читаєш гілку і все, як на долоні, не рахуючи "конспіраторів". Спілкуєшся з живими людьми, говориш, що думаєш і в лобешник не получаєш. Оцінюєш себе на фоні інших, вчишся відстоювати свою думку або йти на компроміс. Фактично цей форум - найкращий. Навіть з кармою мудро придумано, бачиш, чи хтось поділяє твою думку, чи навпаки. І не діло в кількості карм - це жива оцінка твоєї думки. Форум - це один із видів психологічного та інтелектуального тренінгів необхідних в повсякденному житті.

• Подобається Подобається x 20
  4. Liliya

Liliya Well-Known Member

А мені цікаво. І цікавість до форуму, поки що, прогресує

• Подобається Подобається x 1
  5. vasili

vasili Well-Known Member

того шо тута завше хтось є, і можна просидіти спокійно погуворити...:)

• Подобається Подобається x 3
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене теж виникла ідея створити тему про ставлення рідних до нашого зависання на форумі, але Ви мене випередили ;)

Раніше я взагалі ні на одному форумі не зависала, хіба що реєструвалась, щоб запитати про щось, потім отримувала відповідь і на цьому все закінчувалось. Чому саме тут залишилась? По-перше, через кавовий дизайн. Він мені так сподобався!! Спочатку спілкувалась тільки про те, за чим прийшла, а потім почала перечитувати форум і знайшла багато цікавих тем, думок, які самі собою затягнули мене :) І справа не в тому, що є купа часу і нема чим зайнятись. А в тому, що тут дійсно цікаво!

По-друге, тут добре працюють модератори, на відміну від деяких форумів, де на одне питання отримаєш 10 відповідей від спамерів. Та і дизайн тут постійно оновлюється, якісь новинки з'являються. І ще цікавою є карма, яка робить цей форум особливим :y:

Щодо рідних. Чоловік спочатку не сприймав, потім помітив, що це серйозно, навіть ревнувати почав, мовляв, я без форуму навіть заснути не можу.. А тепер змирився :)

• Подобається Подобається x 11
  7. lanka

lanka Well-Known Member

Мені ще не вдалося перебороти ревність до форуму

8. vasili

vasili Well-Known Member

Вербування і зомбування любими шляхами.

• Подобається Подобається x 2
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мій чоловік сам її переборов, після того, як я зауважила, що він теж зависає в неті на купі форумів про його ябка (еппли), перечитує всі останні новини і вважає своїм обов'язком відвідати Інтернет хоча б раз в день..

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я хворію на інтернет-залежність :)
    я теж на це звернула увагу.а на форумі мені подобається, взнаю багато цікавого, вчуся відстоювати свою думку.
    Щодо ревності, то ревнує тільки сестра, бо один комп на двох

11. Espert

Espert Забанений!

На ньому просто дуже цікаво! І завжди можна запитати людей з різних частин країни про якусь думку, тут можуть порадити, допомогти оприділитися! Тут багато цікавих і веселих людей!
    P.S. І він допомагає цікавіше проводити час на парах!!!

12. kYula

kYula Well-Known Member

Особисто я відчуваю брак спілкування з українськомовними громадянами України, крім того, основна причина чому я поки що зупинилася на цьому форумі - тому що він є львівським!!!

• Подобається Подобається x 8
  13. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Це є можливість обговорити теми, які не можна обговорити / які не цікавлять живих людей, особливо це стосується тем про Львів (ну з ким у Києві можна поговорити про Львів?)

14. lanka

lanka Well-Known Member

Має для вас сайт, на якому Львів обговорюється щодня, це не форум, а інформаційно-аналітичне видання, до дискісії про Львів редакція запрошує відомих українських та іноземних інтелектуалів, політологів, письминників, журналістів.
    Ну ось для прикладу
    Львів як місто. Семінар

15. bora

bora Well-Known Member

Далеко не брак спілкування. В житті маю його надлишок завдяки професії.)) Чому надлишок - тому що не завжди спілкування це позитив. Нерідко люди які спілкуються з тобою або агресивні, або зневірені. Таке вампірство не відбувається на форумі - тут рафінована балачка.)
    Чому зарегилась - щоб відволіктись від буденних клопотів.
    Чому залишилась - обожнюю відмінні від моїх точок зору. Для мене це такий необхідний конструктив і найкращий спосіб задоволення вродженої допитливості. Крім того - це найкращий збірник поезії та прози українською, це фото цікавих особистостей (форумлян:)),це останні новини від людей яким довіряєш, рецензії від знайомих, що поділяють твої смаки, це емоції, які можна переживати лишень тут, це справжня поміч і підтримка хоч і віртуальних, але товаришів... Загалом - суцільне естетичне задоволення від присутності тут.

• Подобається Подобається x 13
  16. Відповідь: Чому ви зависаєте на форумі?

ТАК!!!
    А взагалі то я шукаю людей котрі беруть участь у Дорадчій дитячій раді про міському голові .Ви таких знаєте? Я б хотіла з ними звязатися і запитати про їхні досягнення.

17. Forpost

Forpost Стоїк

Максимально що вдалось накопати http://www.city-adm.lviv.ua/content/view/164/206/ Вам залишилось підняти слухавку і зателефонувати

18. Кася

Кася Well-Known Member

тут цікаво і приємно.от і все суть.))

19. Полковник

Полковник миється в бані

Бедная, бедная.... Кыиеаночка!:ireful1:
    Руссификация проехала по ней катком.....:moskali:
    ЖАХ очередной:)

20. Оля

Оля Старожилка форуму

1) Оффтоп.
    2)Полковник хоче ще одне попередження за образу відвідувачів. ;)

а де твій аватар? :)