Чому страждає Україна?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Melown, 15 лип 2007.

1. Melown

Melown Well-Known Member

Цю статтю написав мій батько.
    Прошу вас звернути увагу на написане і залишити свої відгуки. (прохання батька)

Чому страждає Україна?
    Через те, що багато хто брались досліджувати історію українського народу і причини всіх бід і наших невдач, пошуках виходу на вищий рівень життя і свідомості, то і я, прочитавши в 5 років Кобзар, до 36 років багато історичної літератури, а з 36 до 52 років дослідив Біблію. Нині забажав описати для Вас як попередження для майбутніх поколінь те все, що зібралось в моєму серці на цю тему.
    Так само, як діють на землі закони природи: земного тяжіння, зміни дня і ночі, пір року, закони фізики, хімії, математичні закони, — так само діють і духовні закони. Найперший з них — це закон благословення і прокляття. (5Мойсея 28). На тих хто слухняний перше, на неслухняних — друге. А хто не вірить цьому, то хай відкриє Біблію і подивиться. Може земля перестала родити бур’яни, чи чоловікові не треба трудитись в поті лиця? Чи закінчилися муки при родах? Чи змії перестали повзати? Якщо це не змінилось від створення світу аж до тепер, коли кінчається шоста тисяча років людства, то значить Бог незмінний і йому можна вірити.
    Людський розум у наших бідах може звинувачувати половців, монголів, татар, поляків, Росію, Австро-Угорщину і поновлювати ворожнечу між народами. А Ісус Христос сказав: „Не судіть і не будете судимі”. Апостол Павло говорить до християн: „Коли б ми судили себе, то не були б засуджені з світом. У Приповістях написано: „Чого нарікає людина живая, — хай кожен нарікає на свій гріх”.
    Ось тому я не хочу звинувачувати зовнішніх ворогів, хоч їх було більш ніж достатньо, але з Божою допомогою розглянемо внутрішні причини.
    Першопричина всього зла — це незнання Святого Письма. Церковні лідери не давали можливості самим вивчати Закон свободи совісті, а тільки перекручені підзаконні акти. Заборона друкувати і проповідувати Біблію на зрозумілій мові — це корінь зла, всяких нещасть, голодоморів. Духовний голод — це найстрашніший голод. Святе місце в серці людини тоді заповняється всякими нечистотами і викликає різні хвороби суспільства: ворожнечу, сварки, війни, грабежі, обмани, розпусту, ворожбитство, ідолопоклонство, зраду. „Погине мій народ за те, що не мають знання.”
    Друга причина — поклоніння. До християнства воно було язичницьким, що викликало Божий гнів, і різні покарання, і наскоки ворогів.
    Християнство на Київську Русь прийшло не відділеним від зла, а приліпленим до язичницьких обрядів. Не добровільно, через віру в Ісуса, а насильно і окроплене кров’ю ненавчених людей.
    3. Хрещення людей (дітей), котрі не розкаялися у своїх злих вчинках і не віруючих у викупну жертву і воскресіння Ісуса Христа тільки опоганює віру, тому що вони в своїй більшості навіть не звертають уваги на вчення про стриманість чи святість, і продовжують брехати, красти, вбивати, ненавидіти, кривдити.
    4. Антисемітизм. До євреїв Бог сказав: „Хто торкається вас, той торкається зіниці мого ока. Хто вас благословляє — благословенний, хто проклинає — проклятий”. Та і як можна називатись християнином, ненавидячи братів Ісуса, євреїв чи віруючих в Ісуса.
    5. Атеїзм — це безумство. Безумний говорить у серці своїм — „нема Бога”. Вища школа вивчала наукове безумство, котре найяскравіше проявляється у стінах Верховної Ради.
    6. Звідки може бути добро зараз, якщо майже все населення України при прийомі в жовтенята, піонери, комсомольці, комуністи давали урочисту клятви служити сатанинській організації КПРС.
    7. Ворожбитство і церковні дійства, заквашені на них, руйнують психіку людей, тому і переповнені психіатричні клініки і інтернати з вродженими і набутими вадами.
    Страшним кощунством займаються миряни світських церков, кладучи в пасхальний кошик сало, тим прирівнюючи Ісуса до свині. Але Ісус — то Агнець Божий, як „ягня на заріз був проваджений”, тому Божий народ споживав прісний хліб і ягня, як символ чистоти і покори.
    8. Таким же самим кощунством є називати святу Матір Ісуса Христа іменем проклятого ідола „цариці небесної”, про котрого писав Єремія пророк 7:18, 44:15-25.
    9. Ісус наказав щоб християни споживали його тіло і кров, що ними стають після молитви прісний хліб і вино. Це для того, щоб людина жила Ним і приймала характер Ісуса. А що ж роблять ті хто споживають свинячу кров?
    Чи не тому українці так часто брат з братом поступають по-свинськи.
    10.Чому такі щирі українці виступаючи проти засилля російської мови, поширюють російське бузкультур’я, а саме пияцтво і матерщину. Не проти Росії нам треба боротись, а проти беззаконня, яке панує в Росії. Нам потрібна Росія друг, а не ворог. Не треба згадувати давні кривди, а дивитись вперед, щоб добром попередити і перемогти зло.
    Пише в Біблії: „Хто провину ховає, той шукає любові, а хто провину повторює (згадує) — той розгонює друзів.
    11. Відколи світ і сонце постали, жодного наказу Божого не було, щоб люди справляли похоронні обіди і помани за мертві душі, але є написано про хліб похоронний, хто його споживає той занечиститься ним. Ос.9:14
    Але є наказ все, що робите словом чи ділом, робіть в ім’я Ісуса Христа на славу, та на хвалу Божу.
    12. Розвід даний людям, із жорстокосердя, щоб вони не повбивали один одного. Християнам, котрі прийняли Боже довготерпіння і милосердя це дико.
    13. Проповідь голого тіла по сучасній моді — це не що інше, як хамство, розпуста. Доходить це зіпсуття до Содомського гріха гомосексуалізму, за що були знищені Содом і Гоморра. Вони були прообразами і скоро прийде кінець цьому світові.
    14. Брехня, злодійство, разом із матерщиною і пияцтвом руйнують життя і здоров’я більше ніж війни, за роки радянсько-російського панування досягли дійшли до найзатишніших куточків України. Плід цього насіння – розбрат, роздори, розводи.

15. Віру, надію і любов
    Віру в Того, хто нас створив — в Бога Отця Вседержителя — Бога Авраама, Ісака, Якова. В Того, хто за нас заплатив своєю смертю і спасає воскресінням в Ісуса Христа. В Того, хто дає життя і силу перемагати гріховні думки і почуття — Духа Святого, Духа Істини, котрий подає нам надію на вічну радість у Небесному Царстві і вселяє Божественну любов до всього творіння Божого.
    Хто поступає по любові, той отримує зарплату у Бога доброго добром. Хто ж поступає лукаво, той зарплату у свого пана отримує злом за лукавство своє.

Отож, як ти друже бажаєш добра собі і неньці Україні, то маєш можливість звернутися до доброго Бога з молитвою „Отче наш…”. Також своїми словами від щирого серця, попроси щоб Він простив тобі всі гріховні помисли, слова, вчинки. Проси, і Дух Правди і Любові вселиться в тебе і наповнить силою і мудрістю для праведного життя.
    Віруйте в Господа Ісуса, та спасешся ти і твій дім. Хто ввірує і охриститься той буде спасенний, а хто не ввірує, той засуджений буде.
    Ісус сам дав розпізнавальні знаки на своїх послідовниках: Марка 16:17,18 „А тих, хто ввірує супроводжувати будуть ознаки такі: у Ім’я Моє будуть демонів вигонити, говоритимуть мовами новими, братимуть змій, а коли смертодійне що вип’ють, не буде їм шкодити, кластимуть руки на хворих, і добре їм буде!”
    Ісус вчора, нині і навіки Той Самий. Як колись, так і тепер Він стверджує Своє Слово. Прощає гріхи, зціляє хвороби, звільняє від шкідливих звичок.
    Отець дав Ісусу владу над усім, що на небі і на землі. Хто служить Христові праведністю, миром і радістю в Дусі Святому, той Богові милий і шанований поміж людьми.

• Подобається Подобається x 1
  2. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Відповідь: Чому страждає Україна?

Цікава стаття, з багатьма моментами, повністю погоджуюсь, хоча в цілому звичайно ні.
    Особисто я звичайно вважаю, що Україну, врятує Іслам та Закони Шаріату, які і будуть боротись з садомією, пиятством, та вживаням свинячої крові.
    Але також розумію, що не даний момент, це із жанру фантастики.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну це не зовсім правильно, вірніше неправильно. якщо кладуть сало в кошик, то ніхто нікого і до нічого не прирівнює. А символом тіла є Пасха.
    Правда у Росії в кошик кладуть водку, а це вже дійсно кощунство.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Змішали грішне з праведним. не чув, щоб церковні дійства псували психіку, а-а-а, перепрошую, Лєнін казав: релігія - опіум для народа, а так ніби ніхто й не жалівся.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

про котрого писав пророк Єремія - знаємо, а про царицю то вже припасували, так можна далееееко зайти, підмінюючи поняття.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Провів аналогію з парижанками: що вони кладуть в кошик... (прости мене, Господи) :)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

а хто, крім традиційної церкви, практикує приймання хліба і вина і не просто на спомин?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

а що?

9. zet

zet Дуже важлива персона

Ще б пак, не фантастика... Та щоб в Україні перестали їсти свинину? Та не бувать такому ніколи! Мабуть та свиня нас і врятує від ісламізації.. :) :)

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

як я не люблю, коли "правдива" думка грунтується на тому, що от не роблю, бо в Біблії не написано, АЛЕ В БІБЛІЇ МОЖЕ І НЕ ЗАБОРОНЕНО.
    от скажімо, в Біблії написано, що можна приймати участь на форумах? то чого Ви ще тут? Це стосується і Днів народження.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

прйшов українець на єврейське весілля.
    гуляв, пив, забавєвсі. його питають: ну як?
    -та всьо дуже файно, але біда - нема сала.
    тут йому пояснили, що євреї дуже набожний народ, що сало не їсть.
    -та я розумію, що сало - то святе, але ж не настільки! - сказав чоловік

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

але мудро, я ніц не зрозумів.

13. Melown

Melown Well-Known Member

Мені піти звідси?

Наголошую на тому, що це не моя стаття... це стаття мого батька, це його роздуми... він попросив мене висвітлити на форумі і ще хотів почути об'єктивну і суб'єктивну критику щодо статті.

Вцілому я з нею не погоджуюсь!

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні в якому разі. Я й думки такої не мав. мм ж ж просто обговорюємо статтю.

15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а дарма ;)
    спробуйте свої сили в полеміці.
    Врахуйте дві особливості (типові) - перекручення змісту, чіпляючись до слів6 що можуть мати інші значення, і перекручування змісту по видертій з контектсту цитаті.
    Виходьте з того, що в статті проглядається одна генеральна думка - і обговорювати певні шматки окремо від статті - сенсу немає ;) але, якщо є можливість правити - то по спірним пунктам таки варто внести зміни, і дати цю ж статтю - у другій редакції ;)

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Невже? Саме ті хто виступають, поширюють? Звідки такі висновки. Здається притягнутим за вуха. За сало взагалі мовчу, це москалі насамперед нас звуть "салоєдамі".

Здається що все що написано до та після ціх слів має лише, так би мовити сенс обрамлення, красивої обгортки для цього закиду про дружбу з Росією. Кого завгодно, а мене не проведете зі своїм батьком.
    ТРЕБА пом'ятати про давні і недавні кривди! Не треба мій нарід заколисувати упокорюванням, напученнями московитського патриархату, ЦЕ ЯСНО?

P.S. На данний момент, лише НАТО може врятувати Україну!

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

От ми і підійшли до відповіді на запитання топіку "чому страждає":
    одне скаче, друге плаче... + гетьманська хвороба...

18. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Шановна Зет, Іслам сповідують десятки, якщо не сотні, народів. І в всих них було щось подібне, до того як вони стали мусульманами. От араби до Ісламу, якщо перша дитина народжувалась дівчинка, то її закопували в пісок, і так наступних дівчат, поки хлопець не народится. І все більше, цього звичаю нема, і ніхто пронього не жураться. Або, хто міг подумати, що на Пн.Кавказі вино не будуть пить, ну так неп'ють жеж! І українці мусульмани, по "святому" салу, особливо сумувати не будуть.
    З.І. Я сало ніколи, не любив, і тещо українців постійно асоціюють з салом, мене завжди ображало.

19. zet

zet Дуже важлива персона

У каждого народа свои традиции... И ничего в том, что здесь традиционно любят свинину, плохого нет. Только подумайте еще вот над чем... если даже христианство не смогло отвадить нас от Ивана-Купала, например, то почему вы так самоуверены? ничегошеньки с исламизацией не выйдет, т.к. это не дикий народ, куда можно привнести свое видение. Чего не пойму так это навязчивое желание внедрить ислам, неужто мало для этого традиционных для ислама земель? Что ж вы тут забыли? А что произойдет с проповедником, навязывающим христианство в Иране, например? Откуда это желание весь мир перекрасить в один цвет? меня устраивает мир только разноцветный и в духовном плане тоже...

20. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

не Лєнін, а Маркс з Карлом.
    Що правда є друга частина цитати.

а де твій аватар? :)