Чому смерть ІСУСА ХРИСТА визволила людей з пекла?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем JaguaR, 2 тра 2011.

1. JaguaR

JaguaR щасливий

ІСУС ХРИСТОС воскрес!

Питання таке: яким чином? Чому саме ВІН, а не якийсь пророк? І що взагалі відбулося зі смертю і воскресінням ІСУСА ХРИСТА?

• Подобається Подобається x 1
  2. Huru

Huru Well-Known Member

А чому Ви вважаєте, що тільки Ісус воскрес?
    Розп'яття Ісуса це символ "малої смерті" - детальніше дивіться Ю.Канигін "Шлях аріїв". В мому виданні 2004 року це ст. 117-118.
    Знайдіть описання життя Падмасамбхави - він натворив чудес на порядок більше ніж Ісус.
    І питання не в тому чому саме він. Питання в тому як це сприймає свідомість тибетця, індуса і китайця і як сприймає свідомість європейця. Тільки наш Бог найкращий! В нас абсолютна монополія на істину.
    Шукати Бога треба в собі. Практика - основа шляху. Навіть в християнстві ясновидцями, цілителями і святими ставали тільки затворники котрі віддавалися молитві, а не йшли творити добро і сіяти істину :)

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чем больше я читал про доказательства воскрешения тем меньше я верил в сам факт воскрешения, его кто-то видел не из учеников???

4. Salata

Salata Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  5. JaguaR

JaguaR щасливий

Те, що червоним - то я вітався з християнами. Тому я не вважаю, що тільки. Це перше.
    Для буддизму є окремий розділ - це друге.
    І третє: Ваш Падмасамбхава не був Богом, тому вірити в нього нема сенсу для мене.

А є сенс Вам щось доказувати?

А Ви вважаєте, що Ваша думка про це - то центрипуп землі, нє?

6. ovod

ovod Well-Known Member

а Ісус що тоді робив?

7. artobstrel

доказывать нет а вот напомнить видел ли его кто-то из не учеников, можно ...

• Подобається Подобається x 2
  8. ovod

ovod Well-Known Member

а нашо його шукати — він і так всюди.....

та як вміють так і сприймають....

пропонуєте інших богів? думаєте інші кращі?

9. artobstrel

а ваш був? насколько помню то решение о том что Христос - Бог приняли на Вселенском соборе через 200 лет после его гибели и совсем не с единогласным результатом ...

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

когда то мы отказались от своих взяв чужие так вот теперь с ними и носимся ...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тема, як на мене дуже "файна", ВКРАЙ НЕОБХІДНА:crazy:, АЛЕ Ж БРАТТЯ І СЕСТРИ... НУ НЕ В ХРИСТИЯНСТВО ЇЇ ПХАТИ...

11. ovod

ovod Well-Known Member

а хто заставляє?

12. artobstrel

теперь никто ...

13. JaguaR

JaguaR щасливий

У Вас така пам’ять , позаздрити можна. Тільки візьміть Біблію і прочитайте, що там Хома сказав про ІСУСА, коли переконався у ЙОГО воскресінні: "Господь мій і Бог мій". І чось ІСУС не сказав: "ти шо, Хомо, шо ж ти говориш, та я не бог ніякий", але навпаки сказав: "побачив ти, тому віруєш".

А ще швидше забули свого БОГА і придумали тих "своїх".

А Ви хотіли, щоб ВІН фарисеям з’явився, нє?

Тож тема про ХРИСТА, куди її, як не в християнство?

14. artobstrel

Бог один, Иегова - Яхве - Аллах - Перун - Один - это одно и тоже, разные названия и не более ... не знаю почему вы отождествляете Бога с религией которая как суть есть хозрасчетная политическая организация построенная по военному образцу ....
    это было бы очень убедительно, уверен на корачки попадали бы и юдеи и римляне, но нет .... почему не допускаете что ученики выкрали тело и сочинили сказку?

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як вам вдалося так глибоко осягнути Бога? Тут напевно без сторонньої "допомоги" не обійшлося, нє?

]
    Ну да, ше Лєнін казав: "релігія - опіум для народа". Далой церковь, нє?
    Шо там ше? Ага! Згадав: "ми новий мір построім, а старий разрушим до основанія". Теж не зле...

Тема про Христа, але не для християн, у яких нема таких головних болів.... ІМХО

16. Salata

Salata Well-Known Member

17. JaguaR

JaguaR щасливий

Шось він у всіх дуже різний аж до протилежності, то роздвоєніє лічності?

Того, що Біблія чи не єдина книжка, яка показує правду про своїх героїв, незалежно чи та правда на їх користь, чи на їх осуд. Петро - апостол. І показано, який він боягуз. Хома - теж апостол - до тепер є приказка про невіруючого Хому. Чи стали би ті, що навіть про себе писали такі речі, рипатися брехати про того, хто помер, щоб він виглядав позитивно? Крім того Євангелія говорить про розп’яття її УЧИТЕЛЯ на хресі - що було неабиякою ганьбою і мало би означати крах вчення того, кого так зганьбили. Але апостоли того не приховали, то очевидно, що і про воскресіння вони не брехали. андистендер?

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Хокей, якшо Ви, християнин, знаєте відповідь, то прошу відповісти на назву теми, а як ні, то дуже шкода, що у Вас нема таких головних болів.

Останнє редагування: 3 тра 2011
  18. DerianFox

DerianFox Well-Known Member

Я не сумніваюсь, що існує Цезарь. Бо є монети, є статуї з його зображенням, є історики різних країн, які згадували його...Хто із істориків згадував Ісуса? Чи як так вийшло, що людина, яка ходить по воді і творить різні чудеса осталась непоміченою серед вчених тих часів? Ісус згадується тільки в біблії, яка була написана людьми...Колобок теж був написаний людьми, от тільки ніхто не стверджує, що колобок реально існував.

• Подобається Подобається x 4
  19. artobstrel

сам! хотя подобные высказывания слышал ... и почему глубоко? не глубже и не мельче вашего ...

ничуть, у всех основные законы одни, не убивай, не воруй (хотя бы у своих) ...

конечно! и до сих пор особенно в Штатах эта тема очень популярна: мол смотрите я был такой же как вы я боялся, я не верил, а потом -ТАДАМ!!!, и я апостол просветленный, - вступайте в ряды и обрящите. и кроме того современную библию писал Константин который был несколько удален от Евангельских событий, а следовательно он мог там написать что угодно и как угодно ...

конечно! не первый и не последний раз из умершего делают героя .... и именем его творят дела свои ...

вы читали как говорит об этом Евангелие??? я там позорных моментов не уловил, зато уловил жертву- подвиг во имя нас всех, и поневоле чувствую себя обязанным - отличный психологический ход ...

это совсем не очевидно, погибни Христос на кресте кем бы они были? учениками философа, бунтовщика а так - Апостолы! чувствуете разницу?

20. vov66

vov66 Well-Known Member

Тут є версії і розслідування воскресіння Ісуса.

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Сучасна Біблія написана в 16 столітті.

а де твій аватар? :)