При чому не сидять в Варшаві на міністерських постах, не парять німецькою мовою про покращення і про те, що вони такого ж гатунку справжні поляки.
Бува народ маленький, та - великий. А ми давно розбовтані багном. (с) Ліна Костенко В нас своїх повно....Василів...
Був колись в Польщі на весіллі, німець був серед гостей, то в поляків такий був комплекс меншовартості шо я очам своїм не вірив (пропав весь гонор) хоча німець то східний був, і мабуть коли до нього в гості приїздив німець західний то.......................
Наразі нічого націоналістичного в Україні не було, а те, Василю, на що ви молитесь вже існує 20 років. ---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ---------- Чому Польщі вдалося? Можна багато що говорити про всяке, але основним джерелом всіх негараздів є Росія, в якої синдром монголо-татара не пройшов досі. Погодьтеся, якщо би Польща існувала на території України, а ми на території Польщі, то бачила б Польща Євросоюз і добробут, як своє ліве вухо.
Основне джерело то багатовекторність....Поляки вибрали напрямок і пішли...а ми зараз ше глибше в гімні в совку ніж в 90....Оно на прикладі Брежніва молодь будуть виховувати, та такого навіть при союзі нікому в голову не приходило...
на цю багатовекторність впливає Росія. От візьміть теперішній час. Кому, крім тої Росії потрібен в Україні митний союз?
Напевне таких патріотів назбирається під 50%. Он дядко Василь з родиною теж мабуть за митний союз... Інша справа що можливо наші олігархи туди не дуже хочуть...Живуть собі спокійно, розкрадають все самі, а тут старший брат контролювати хоче...
Хулігане, особисто про мене - скільки завгодно. ОК? А от за МС Ви не праві. Я за економічну співпрацю із усім світом. Але при умові повної політичної незалежності.
Чув. Але поки не побачу умов, чи фахових, а не Ваших коментарів, утримаюсь від висновків. Я знаю багато, але не все.