Де вони поділися , всі ті джони ленони , поли маккартні, фреди меркюрі??? Пишіть, висловлюйте думки, плюйтеся від злості тощо... Можна навіть проспівати.:p
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! Нам не потрібні бунтарі у нас і "стара гвардія" ще може для прикладу - Кобзона спів в палаці "Україна" настільки був потужно-запальний, що... http://kiyany.obozrevatel.com/news/2007/6/18/32691.htm
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! як це “де”?..... коли з’являються такі — з’являються інші, які цих “бунтарів” “не розуміють”... особливо на інших гілках форуму....
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! Бунтарі рокнролу вже старі(від ядів), наші вже зістарились, нові ще не народились...
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! Нема суттєвих тем для спротиву. Адже саме тема для ПРОТИДІЇ породжує дію.
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! Тема для зах українців най актуальніша за станніх 67 років --- боротися і перемагати. Власне у часи першої революції були у нас бетяри які власне на мій погляд яко робін гуди, спрямовували наступи на тоталітарний устрій системи, андроповсько - брежнівського наслідку.
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! а вам яких?.... такі, які беруть приклад з маяковського і їжу накладають на зворотній бік тарілки, чи таких, які писок б’ють?...
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! О батяри!Модні люди!Якщо з музики,то Віктор Морозов!Хіба ж то не геніально?!Так по-львівськи!
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! Та йой,а шо в тій Гамериці таке є жи в нас немає?Хоча Віктор Морозов,здається тоже виїхав до Гвмерики.Бе...(((
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! Знайдіть (на двох дисках або друковане видання) - Олександр Євтушенко «Легенди химерного краю». Антологія українського року. 2004 р. вид. Охоплює період з 60-х до 2002. Ось цитата з інтерв"ю, яка частоко дає відповідь "Куди поділися бунтарі ?"
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! Цей він наразі тут десь може у Києві, він добре грау, але заре може вже старий на блюз перейшов, де взяти для скьобу того муштру?
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! Я його виділа на День Міста.Він співав:"А львівське пиво то є кляса,робить з хлопа супер аса".Я вже того не пам"ятаю,але мене батьки навчили,виховали в кращих галицьких традиціях!)))
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! А йому як тоді "бог боронить від хибних думок, по добре жить тілько ві Львові" старий львів"янин співає, гуд!
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! Во-во!))) Зав"язалася розмова про батярів. А насправді тема про великих талановитих і таких,яких зара бракує
Відповідь: Чому немає Бунтарів ?!! :D :D :D “бунтарка”?.... тобто така людина, яка сама не знає чого хоче?....