Ось 10 гіпотез вчених, які намагаються пояснити чому ми досі не знайшли інопланетян Може в когось є ще якісь думки на цю тему?
є, у інопланетян хвацькій телескоп є, вони через нього бачуть який в нас пшездець відбувається і тому манали вони до нас лізти, бо ми йохнуті, от прилетять, або якийсь з алахакбаром рване, або "Вася" на борту напише, що він тут був, або пуйло на всяк випадок пришле "ополченца-шахтьора" з искандером - шмальнути, або гамерикоси до ангару попруть - різати на цікавинки, або наші зберуться волати "ми йо богообрані бо до нас прилитіли", православні підтягнуться - "сіє є диавол!", наші чинуши запропонують ресурси толкати за гравіцапу, при чому тре буде пів гравіцапи откати робити, нє ... манали вони ...
Читай Самые интересные новости мира и Украины. Очень любопытные новости, события дня - Joinfo, там шо два дні НЛО.
Я вважаю що звісно вони є, їх просто не може не бути, якщо взяти що всесвіт безмежний і скільки там зірок чи галактик за 4 мільярди і я точно знаю що я є, а якщо я є то й з теорії імовірності інопланетяни точно є. Більше того, знову ж приплюсувати теорію імовірностей, то розвиток їх цивілізації міг/може, як відставати на сотню тисяч років так і випереджувати на сотню тисяч років. От і припустіть яке людство може бути через десяток тисяч років, які можуть бути технології,- все ж фантастичні з точки зору сьогодення. А якщо відповісти на питання "-Чому ми не спілкуємось?" то відповідь проста, а навіщо їм заважати нам розвиватись. Особисто я, щоб був сильно аж капець, як розвинутий, - просто спостерігав би з місяця за новенькими та... втручався б лише в тому випадку, якщо та малеча хоче "спалити/підірвати/знищити" власний дім. Й то, з думкою, що життя у всесвіті, то дар і цих невігласів все ж варто врятувати. А може бути й такий варіант, що вже клони/заготовки всіх форм життя вже лежать на складі десь на марсі на випадок, якщо вони не встигнуть після якогось випадкового Чорнобиля,.. та й то гадаю вони б вже мали б володіти технологіями подорожі в часі, та інше... ось така от правда
Якщо інопланетяни пристануть до Святої Католицької Церкви і прочитають Біблію, то звісно шо Свята Католицька Церква їх визнає і вони спасуться.
Церква - це люди і Бог. А все позатим є можливе. Я чому так говорю про інопланетян? Бо маю хорошого приятеля. Йому 70 років наступного року буде. Який зміст брехати? Він бачив на власні очі літаючу тарілку на відстані 50 метрів. І не тільки він, було з 30 пасажирів в автобусі. Правда, то було у 80 роки.
Інопланетяни звісно є. Просто наш рівень свідомості не дозволяє нам їх помітити. Уявіть собі черв'яка, який повзе по мокрій землі. Ви йдете поруч, але для нього вас не існує, він не може збагнути що поруч є якась вище розвинута істота. І навіть коли ви його візьмете в руку, і перекладете на інше місце - для нього це буде лише якесь чудо, яке він звісно не усвідомить. Ми наче ті червяки, не можемо збагнути що навколо нас усюди є інопланетяни)) Вони просто існують в такій формі реальності, яку наш мозок не здатен усвідомити. Наш всесвіт не є кінцевою точкою реальності, він лише одна з ланок, яку можна масштабувати як у сторону збільшення так у сторону зменшення. Уявіть собі, що в чашці кави, яку ви зранку випили, знаходиться цілий всесвіт, зі своїми галактиками, і відповідно планетами. І в їхніх мешканців теж імовірно існують свої форуми, на яких вони прямо зараз обговорюють питання існування Бога (тобто вас). Але те що ви випили цю каву, не робить вас Богом.) Так само, можливо наш всесвіт є частинкою чаю, який хтось зранку випив в іншому всесвіті. Чи це був Бог? Ні, це якийсь чувак, який просто хотів пити