Чому львівський форум одразу блокує опонентів?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Все она же..., 12 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Все она же...

Все она же... миється в бані

Чому Львівський,Помаранчовий, Біло-сердешний(БЮТ) та інші форуми одразу блокують опонентів?????

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Чому львівський форум одразу блокує опонентів?

Бо це Львівський форум, а не політичний

• Подобається Подобається x 6
  3. Forpost

Forpost Стоїк

Я Вам не раскажу за всю Адессу ....Але прикиньте ,якщо Ви зі своїм уставом та в чужий монастир....

• Подобається Подобається x 5
  4. bonapart

bonapart Well-Known Member

А хто їх блокує? Просто треба читати уважно правила форуму.. от помітив, що біло-голубі, червоні та які там ще - рожеві вроді, роблять все по-свому і закон (читай правила) для них не писаний!!!!! А ми ще маємо вислуховувати від них образи і терпіти, не банити і т. д., бо це наші опненти, так чи що? Перше навчіться поводитися, обговорюючі теми і не перходити на образи.
    Як казав Тернопільський Сірий:
    Москаль, як спавжній старший брат. Приходить бухий, б"є в морду, обзиває хохлом, а ти його за це напої, нагодуй і ще й дєвок на Твєрську постав...
    Так що, шановні опоненти, культуризуйтеся!!!!

• Подобається Подобається x 11
  5. Все она же...

Невже....А тема здається "ПОЛІТИКА,,,," і погляди у людей різні...... )))) і це потрібно враховувати....

• Подобається Подобається x 2
  6. Forpost

Forpost Стоїк

шукайте форум однодумців або створіть свій

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не міг стриматися,щоб ше раз не запостити:

Боже! Боже! Боже!
    Які ми демократи! Які ми гуманісти! Які ми людолюби!
    Та хіба якийсь інший народ зміг би, тікаючи з палаючої тюрми, винести на своїй покатованій спині тих, хто його у цю тюрму заганяв, тих, хто його у цій тюрмі неволив, тих, хто його у цій тюрмі катував?
    Лише ми, українці, здатні на таку суперфілантропію...
    І ми не тільки винесли. Ми занесли усіх цих шубравців до своєї хати. Впустили їх у найкращі світлиці. Виділили їм найкращі місця. Годуємо. Поїмо. Розважаємо. Пошановуємо їх, як "героїв". Спілкуємося з ними лише на "общєпонятном" - бо ж лише одну клепку мають. Не дай, Боже, не так зрозуміють. І єдина думка у наших демократичних головах, і єдиний трепет у нашій супергуманній душі: "Аби не образити"...
    Ну похуліганить у кровавих колонах.
    Оплюють нашу історію, нашу Державу, нашого Президента, нас із вами-посміємося: "Хворі ж..." Не будемо ми їх розстрілювати, як вони нас.
    І не дикуни ж ми, щоб "зуба за зуба". Прецінь у центрі Європи живемо. Та християнську мудрість сповідуємо: "Хтось у тебе каменем - ти в нього хлібом". Та й не чужі ж ніби...
    І перебираємось у сіни. Щоб тюремщикам не заважати. Своєю мовою їх не дражнити.
    Прапорами своїми їм червоні очі не муляти. Пересидимо й у сінях. Не надворі ж...
    І тішимося, що на волі. Що маємо свою хату. Що ця хата має древню історію. Що жиди у цій хаті славні лицарі. Що ми достойні сини могутнього народу. І тримаємо напоготові... відра з водою. Бо із світлиці пахне соленим. П’яні тюремщики з вогнем граються.
    На всі заставки репетують, що ми "бандити". Що нас "надо под суд". Що з нами їм наша хата не подобається. І погрожують: "Ми на зло усем буржуям мировой пожар раздуем..."
    Будь-який інший народ показав би таким шубравцям на двері. Виставив би їх далеко-далеко.
    Але ми не такі. Ми, якщо треба... покинемо й сіни.
    Переберемося у сарайчик. Чи під повітку. Усе ж таки на своєму подвір'ї... Бо ми демократи.
    Ми гуманісти. Ми - суперфілантропи.

УКРАЇНЦІ МОЇ, УКРАЇНЦІ...

• Подобається Подобається x 12
  8. Тіріон

Тіріон Active Member

Тому що в опонентів не витримують нерви під час аргументованої дискусії - переходять до образ. Втримались лише одиниці зі сталевими нервами та почуттям гумору. Правда-правда :)

• Подобається Подобається x 9
  9. Forpost

Forpost Стоїк

Золоті слова,іщо головне правдиві.Опоненти слабаки...

• Подобається Подобається x 3
  10. kYula

kYula Well-Known Member

На Севастопільський форум - там знайдете підтримку! Там тільки українськомовних "бандерівців" блокують! Ви ж до таких не відноситесь...

А насправді, просто шануйте правила і думку інших форумлян та ніхто нікого не блокуватиме.

• Подобається Подобається x 4
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Нє, то не опонентів, то тих, хто переплутав форум як місце культурального спілкування із "общєственним туалєтом".
    Якщо я вам плюну в лице, чи ви будете вважати на мої політичні уподобання чи просто виставите мене геть за недостойну поведінку? Чи може повитираєтеся і подякуєте?

• Подобається Подобається x 10
  12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Свои всє дома сидят, тєлєвізор смотрют... (с)

Напевне, "циганський синдром" у зальотних: дома вони гарні і чемні, а на чужій території воювати починають.

Є на ЛФ і нормальні східняки опоненти, є й свої "павлики морозови".
    Але правила не порушують, от і живуть в своє задоволення.

• Подобається Подобається x 7
  13. Liliyah Romanova

Так тема і є політика, а не свинарник...
    Не знаю, як у кого, але у мене вчора було відчуття, ніби доводиться купу гною вивозити з форуму. Кому то приємно? Думаєте, модератори від того задоволення отримують??

• Подобається Подобається x 9
  14. levandivka

Хотів скаламбурити, утримаюся, напишу культурно: під кінець "виносу" - буває задоволення...

Наспівуючи:
    Вжик, вжик, вжик -
    уноси готовенького
    Вжик, вжик, вжик -
    кто на новенького
    Кто на новенького,
    кто на новенького
    На опасных поворотах т
    рудно нам как на войне ...

15. kYula

kYula Well-Known Member

Не було б тут демократії, не було б так! :)

16. kertis

kertis миється в бані

за "Адэссу"! пасть порву... блин. Терпеть не могу когда каверкают название моего города.:ireful1:

17. Liliyah Romanova

От власне подумала, що "пусти свиню під стіл..."

18. sem41

sem41 Well-Known Member

Мені сподобався перший пост. Тут і питання і відповідь.Полковник не помаранчевий,і не біло-сердешний. Мабуть вміє заперечувати не ображаючи опонента. Вчорашній день не рахується.А що було раніше не знаю,недавно я тут. А загалом,як бачити,ярий опонент практично по кожному політичному питанні спілкується,опонує і ніхто його не блокує

19. levandivka

Ой, не вречіть...
    Нині субота....

20. Все она же...

Да??? Слабаки??? Докажи....!!!!///

І ЩЕ.....Я попрошу поваги....Я розмовляю з Вами на укр. мові-поважаю Вас... Будь ласка ставтесь до мене так само....Добре?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)