У "КАВ'ЯРНІ" відкрито кілька близьких тем Чи є життя поза форумом http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=31388 що дав вам форум, як змінилося ставлення... http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=30431 ну і зрозуміло, що Чому ви зависаєте на форумі? http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=29182 А тепер трохи інакше! Чому я не ходжу на форумівки. Зрозуміло, що частина форумлян далеко від Львова. Є такі, що хочуть прийти, однак не можуть... Частина, хоча й знаходиться на форумі щодня, однак не інформована про зустріч. (це називається "вибіркове читання) частина ж не ходить на зустрічі з інших, вповні зрозумілих і оправданих причин. Можливо, небажання спілкуватися "в реалі" з тими, з ким спілкуєшся віртуально?
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Це стосується напевне тільки тих хто спілкується інкогніто і не викладає на форумі своїх фото. А якщо фото вже викладене, то спілкування не зовсім віртуальне...
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Із думкою згідний, бо це - і про мене. :cowboy: ...Ех, закурю... ...віртуально......
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? В принципі - правильно. Це, певно, як хлоп до одруження. Боїться втратити незалежність.... Хоча якщо хтось скаже, "чому він шифрується", то змісту "шифруватися" більше не буде... Я шифруюся, бо я гамериканський шпійон (наприклад)
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Ключове слово "боїться"? Пане Мих! А я десь чув: "Не бійтеся..."
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Кому як... Ну якщо у Львові несправжнє, то де... То не про наших форумлян (принаймні тих хто не шифрується )...
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? так цитата то не з мого допису.... А того, хто не шифрується...
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Тю... Пупер не шифрується і на Форумівки ходить. Я точно знаю.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Відповідь: МАРТИНИ играет в КГБ????? Моя радість від перебування на форумі, це те, що я можу залишити собі певну міру "інкогніто". Не те, що таємницю, але не афішувати надміру "свою персону". Мене влаштовує те, що я переважно не знаю із ким спілкуюся. Тоді не зважаєш на чинник віку, статусу і т.п. і вибираєш із повідомлень "чисту інформацію", емоцію - саме те, що хотів залишити на форумі його учасник.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? погоджуюся. Саме тому слід намагатися судити про людину не лише за її якимось одним невдалим дописом, а подивитися на загальне її спрямування. Хоча звісно, у неті люди можуть писати зовсім інакше, аніж думають... Знаєте, я зараз несподівано розвернуся на швидкості.. Асоціація - нудистський пляж. На пляжі люди оголюються не для того, щоби розглядати чиїсь геніталії, а для того, щоби на якийсь час позбутися "мундиру", "умовностей"
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? А мені навпаки легше вибирати "чисту інформацію" коли приблизно уявляю хто її розповідає. Це як в реалі, скажімо якщо декілька людей були свідками однієї події і здавалось мали б бачити одне і теж, але коли починають розповідати про цю подію, розповіді можуть суттєво відрізнятись, в силу того що кожен сприймає інформацію через призму віку, професійних знань, життєвого досвіду і т.д. Знаючи ці нюанси мені легше виокремити саме зміст а не емоції.
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Зараз популярна соціальна реклама - "Не дивись на роботу за кордоном крізь рожеві окуляри" Насправді, є ми на все дивимося через якісь окуляри. Я не фільзоф, але, наскільки в курсі, у грецькій філософії був напрям, що твердив про суб'єктивність світу. Згрубша кажучи - все те, що людина не пережила - для неї не існує. Звичайно, що "пережила" - це алегорія, бо пережити можна по різному. Я тут говорю про суб'єктивність сприйняття. А також про міфотворчість. Ми всі живемо у міфі. Самі той міф створюємо і самі є частиною міфу. Однак, залежно від того що ти хочеш - можеш або творити певний міф, або знаходитися хоч трохи побіч нього. Власне, нет тепер дає таку можливість. Осьо на форумі є люди, що часто потрапляють в баню. Часто їх виклична поведінка є достатньо обдуманою, можливо, краще сказати, свідомою. Це ж також частина їх образу, або можливість у неті вийти їз звичного у реалі образу... Ні??? Додано через 5 хвилин Ще - цілком віддалене від того, що писав досі, але близьке - до теми гілки. Мене часто втомлюють "зустрічі", якщо зустрічається більше, аніж 4-5 людей. Я прихильник інтимніших зустрічей. Тут на увазі маю зовсім не статеві стосунки, якщо хтось так прочитав це визначення. Я просто люблю посидіти у спокої із хорошим товаришем або товаришкою. Напівморок, тиха музика. Кава, вино або пиво - будь-ласка. І кав'ярні люблю тихіші...
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Приєднуюся до колеги-дописувача, бо добре його розумію "Загальні" форумовки -- то дещо інший формат, і декому він може бути не зовсім до вподоби. Дык братушка :cowboy: Хоча, з іншого боку, товаришів для такіх камерних зустрічей неодноразово вперше зустрічав саме на "загальних" досить людних івентах. Тож одне доповнює, а не заміняє инше
Відповідь: ЧОМУ я не ходжу на форумівки? Згоден. Я от, наприклад, і далі шифруватимусь по мірі можливості, на то він і віртуальний форум. А ще вже давненько знайшов 3-х людей, з якими колись стикався, з однією був навіть в колєжанських стосунках... І тепер дуже цікаво дописи писати, це як "Основи психології" читаєш.. Нє-є-є, в тіні краще... А відкрити карти я завжди встигну...