чому дедлайн перенесено

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем taksist, 14 лис 2013.

1. taksist

taksist Well-Known Member

фактично сьогодні европа повинна була сказати що янукович капут і Україну не беруть до европейського вишу.
    то чому перенесли?
    чого відтягують кінець януковичу?

імго.
    це версія.
    кінець януковичу відтягують тому що европа зрозуміла що перед ними урки і урки звинуватять европу,опозицію, тимошенко та чорта лисого що то вони завалили евроінтеграцію а не узурпатор та урки.
    отже дедлайн перенесли щоб у випадку непідписання просто сказати - ми вам і так дали додатково часу а ви всерівно невстигли, отже ви і винуваті.

формально европа буде правою.
    саме янукович дав відмашку погодитися на ті пункти фюлє, які Україна частково невиконала.
    а раз невиконала то просити вчителя неставити двійку бо в тебе вдома був потоп можна.
    і вчитель може тобі дати на протязі уроку 20 хвилин щоб ти встиг таки доробити домашню роботу.
    але якщо ти знову не доробив завдання то дуже важко знову ліпити відмазки чи звинувачувати вчителя.

2. Top Dog

Top Dog Український Українець

Я вам дам свою версію. Ми для Європи великий ринок збуту. Європейським бізнесменам треба куди продавати свої товари. Місцевих конкурентів (наших бізнесменів) задавлять завищені євростандарти. Чому наші не дотримуються стандартів? Бо дорого - після хабарів нічого собі не залишається. Не те що модернізувати виробництво. Ось тому єврочиновникам абсолютно пофіг на Януковича.
    Панове, перестаньте думати, що прийде добрий барин і допоможе!

---------- Додано в 08:39 ---------- Попередній допис був написаний в 08:33 ----------

Який кінець ЯнукОвочу? Він законно вибраний Презик! Кажемо "дякую" жителям Донбасу! Ви що, думаєте Європа введе війська, щоб звільнити нас від Сім'ї? :):):)
    Кінець може бути тільки в 2015 році на виборах. Усе інше - ваші фантазії.

• Подобається Подобається x 1
  3. Vedun

Vedun Well-Known Member

Я дам іншу версію: на нашому ринку і так багато західних контрабасних товарів які заїхали за хабарі і вон на порядок кращі. Оскільки їх привезли значить на них є попит. На рахунок стандартів. Особисто я замахався їздити на маршрутці яка ось ось розсипеться, в Європі по стандарту має бути нормальний автобус з сиячими місцями і їхати по нормальній дорозі. І нема в Європі такого стандарту в мене кум в податковій, митниці, міліції. Барин може і не добрий, але працює по чітким прозорим правилам а не тіньовим схемам.

• Подобається Подобається x 2
  4. Top Dog

Єврочиновникам абсолютно все одно на якій маршрутці ви їздите! Зможе ваш бізнесмен купити новенький Ман чи Вольво, будете їздити! Не зможе - Еталон форевер! :)

5. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

гарно сказано: дедлайн, смерть для Украiни. якщо погана Европа тяне сюди своi чорнi руки- нам треба вiдбиватись та уклонятись будь що!

6. Hatrexis

7. Top Dog

Якщо це іронія, то я відповім - нам треба захищати наше, українське. Якщо повністю "ляже" промисловість і сільське господарство, це добре чи погано? Так, товари завезуть із Європи. Тільки на що їх купляти? Грошей-то не буде! Буде п...ць, як в 90-х.

8. Vedun

Vedun Well-Known Member

Top Dog ви були в Європї? Працювали? Вели бізнес? Пересікалися з чиновниками? Чи судите про Європу по нашим чинушам?

9. Hatrexis

яка к бiсу,iронiя - гляньте вiдео. чорна европа приречена!

10. Top Dog

Був, як турист. Все було чудово. Хотілося б так жити. Але у себе, у Харкові. А для цього треба побороти корупцію, що заважає дихати НАШИМ бізнесменам. От тоді треба вступати до Європи, коли наш бізнес буде сильним.

11. Hatrexis

ключевое слово - как турист. на видео об этом есть)

12. Vedun

Vedun Well-Known Member

Накой мені Ваше відео якщо я там кілька років жив. Брат з дружиною приїздить час від часу в гості. Перший раз коли вони приїхали в неї (вона чешка) були великі очі і лише одне питання: Як ви тут існуєте?

13. Top Dog

Звісно, якщо у вас тільки і думок, як дременути з України і в угоді з ЄС бачите жадану візу до Британії, то про що ми говоримо?

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Стандарти кажете завищені? Тоді чому при завищених стандартах сир там кращий і дешевший? Шо заваджає робити дешеву і якісну продукцію? Жадоба до наживи. Якшо там вигідна рентабельніть 10-15 %, то в нас і 100 % чомусь не вигідна.

• Подобається Подобається x 4
  15. Top Dog

Не можу подивитись відео - пишу з телефону.

---------- Додано в 10:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:08 ----------

Відкати. Хабарі. Це "статті витрат", що роблять нашу продукцію або дорогою, або неякісною.

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

Перед тим, як йти в елітний клуб "Європа", треба помити ноги й дупу.

16. Vedun

Vedun Well-Known Member

Я там жив і зараз без проблем можу повернутись, але чомусь я тут разом із своєю сім"єю. Бо тут моя земля і мої діти будуть говорити на своїй землі Українською, але не російською, хоча знають і російську і англійську і зараз молодша ще й німецьку. При тому розуміє польську і чеську на рівні розмовної. Але рідна мова все ж УКРАЇНСЬКА.

• Подобається Подобається x 3
  17. Hatrexis

там есть в видео отрывок, где негр окруженный почтительной публикой - выпивает залпом бутылку воды не отрываясь, и смотрит с превосходством на окружившую его почтительную публику.
    представляю что было бы с таким негром в днепропетровске)))
    п.с. это я к тому, что нам европа не грозит.

18. Vedun

Vedun Well-Known Member

А в Россії мужик випиває залпом бутилку водки і це нікого не дивує)) Чи він би мав

19. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Зав’язуй з тим амфітаміном. Ніц доброго з того не вийде.

20. Hatrexis

но он показывал силу духа в этом, а негр - животную силу. цели разные.

а де твій аватар? :)