Працівники Львівської митниці Міндоходів викрили спробу незаконного переміщення через митний кордон України наркотичних засобів. Про це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області. ... Читати публікацію повністю на www.lviv.tv
Українські прикордонники не побачили 84 кг героїну На Закарпатському ПП Солотвино українські прикордонники "не помітили" 84 кг героїну (ФОТО) Прикордонники розповіли, чому пропустили через КПП "Солотвино-Сігету Мармацієй" авто, у якому було 84 кг героїну | PMG.ua – новини Мукачева та Закарпаття У ЗМІ з'явилось відео, як через КПП "Солотвино" проїжджає автомобіль нібито наркокур'єрів || MUKACHEVO.NET
От сиджу і думаю - недавно кілька блоків сигарет доблесні прикордонники в машині знайшли на раз-два. Навіть без псів - самі винюхали в мусорній торбі між брудними шкарпетками і білизною. А як можна не знайти 84 кг такої гонорової дурі? І ще ті маневри машини... @Юрко НОТОЦО , от ви по світах їздили і всяке виділи - ви шо думаєте про тотой героїн і наших погранців?
Ото й є та важлива справа тих всіх масонів, ставшими мільйонерами,як ті справи мафіозі Америки в 20-х роках з алкоголем,як в Італії з наркoтиками і рекетом,про яких Ви й не хочете,щоб я щось тут розсуджував всяке і катреняки різні свої калатав... то й не буду!