Пропозиція Чоловіча зимова куртка (170-176 см)

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем andriysenych, 11 лис 2015.

1. andriysenych

andriysenych Member

Продам НОВУ чоловічу балонову зимову куртку куртку на синтепоні , 100% поліестер, 48 розмір S, на ріст 170-176 см, довжина рукава 61 см

Куплена 2 роки тому, жодного разу не була у використанні, замаленька трохи в рукавах, з товстим светром у неї не вміщаюся, мій ріст 179 см, орієнтовно підійде для людини від 176 см і нижче, якість матеріалу хороша, тепла, взимку холодно не буде.

IMG_0305.jpg

IMG_0308.jpg IMG_0310.jpg

Ціна 1200 грн !!!!!!!

Примірка у зручний для вас час , за попередньою домовленістю

Останнє редагування модератором: 11 лис 2015
    Reason for edit: Контактувати через ПП!
  2. manur

manur Well-Known Member

Ткань «болонья» попала в СССР из Италии в начале 1960-х годов. Первоначально она производилась на наро-фоминском шёлковом комбинате, где пeреняли итальянский опыт её изготовления[1].

«Болонья» представляет собой капрон или нейлон, покрытый полиакрилатами и силиконами.

ДЕ???????? поліестер?

• Подобається Подобається x 1
  3. andriysenych

andriysenych Member

Ви напевне маєте на увазі що я написав "балонова" а на етикетці пише поліестер ? тут скоріше моя помилка, а не виробника

4. manur

manur Well-Known Member

Мав надію, що Ви це самі зрозумієте))) Звичайно, що Ваша. Надайте, будьте ласкаві, своє трактування слова "балонова". І де, взагалі, Ви взяли таке слово?

5. andriysenych

andriysenych Member

не доводилося ніколи замислюватися над цим, а слово "балоновий(-і,-а)" якось мені вже давно прив"язалася до лексикону, ви перша людина яка взагалі на це мені звернула увагу ))

6. Forpost

Forpost Стоїк

в 60 -ті роки тілько так називали всю синтетику. Правда ще була пісня про серце з нейлону

View: http://youtu.be/MK3rz8SXfL8

Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  7. manur

manur Well-Known Member

Не лише Вам воно прив"язалося. Але, трішки робіть різницю між :

- усним спілкуванням із знайомими Вам людьми,
    і
    - письмовим спілкуванням із незнайомими людьми.

8. andriysenych

andriysenych Member

ЗНИЖЕНА ВАРТІСТЬ до 980 грн !!!!!!!!!!!

а де твій аватар? :)