Доброго дня !!! Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в акції з прибирання сміття в парку "Погулянка" в рамках акції "Нам набридло сміття навколо!" Збір волонтерів та організаторів акції відбудеться о 11 год у неділю, 18 травня 2008 року біля центру творчості дітей та юнацтва Галичини. Організатори - група волонтерів громадської організації "Кротус" Нам погодились допомогти - ВАТ «ГрінКо» (безкоштовно вивезе зібране сміття) ТК "ІНТЕРМАРКЕТ" (забезпечить поліетиленовими пакетами та рукавичками). За додатковими питаннями звертатись: Фрідріх Яфімовський - 8 067 812 52 60 Микита Штанков - 8 097 239 71 09
Відповідь: Нам набридло сміття навколо До теми : цитата з http://zaxid.net/newsua/2008/5/16/121005/ Новини 16.05.2008 12:10 Львів’ян запрошують прибрати місто від сміття 18 травня у Львові відбудеться чергова акція у межах проекту "Нам набридло сміття навколо!..". Активісти МГО "КРОТУС", міського дитячого екологічного центру і волонтери прибиратимуть від сміття парк "Погулянка". Збір охочих допомогти о 11 год. біля фонтану перед ЦТДЮГ "Погулянка", - повідомили ZAXID.NET організатори. Координатор проекту Фрідріх Єфімовський наголосив: "Тема засмічення лісів, річок, озер карпатського регіону та і природи України загалом, стала дуже актуальною. Масштаби засмічення міст поступово набирають статус катастрофічних. Усе більше зростає кількість стихійних сміттєзвалищ на вулицях міста, у паркових зонах і прилеглих до міста територіях. Саме тому, метою проекту "Нам набридло сміття навколо!.." і цією акції з прибирання сміття є: "Затвердження в суспільній свідомості аксіоми - "Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять". Саме тому, ми проводимо нашу акцію в неділю, коли багато львів’ян відпочивають у паркових зонах, батьки гуляють парковими алеями із своїми дітьми. Запрошуємо усіх долучитися до нашої акції, прийшовши об 11-й годині у відповідному робочому одязі й захопивши робочі рукавички".
Відповідь: Нам набридло сміття навколо ой, я пішла би, якби не малий! але мушу сказати, що наша компанія, після відпочинку на "Погулянці" завжди збирає все своє сміття і трохи чужого. та виносимо з парку на смітники. а тих даунів, що лишають там тонни пластику та пляшок взагалі не розумію: як так можна, невже самі туди не повернуться? чи їм так до вподоби, серед сміття відпочивати?..
Відповідь: Нам набридло сміття навколо Це вже давно стало нашим принципом відпочинку, як в парках, так в Карпатах А в Карпатських походах... - велике багаття "переварює" і скло і бляшанки. Направду)))
Як вiдомо, Львiв славився високою культурою i духовнiстю. На жаль, сьогоднi в це важко вiриться, особливо, коли пiсля концертiв в парку iм. Б. Хмельницького "висококультурнi" представники нацii перетворюють на туалет i парк i прилеглi будинки. Треба всi концерти проводити за мiстом, або в рiдних селах органiзаторiв, вони не зауважать нiчого поганого вiд таких "людей" як вони самi.
Відповідь: Чистота мiста Довольно часто это вина именно орагнизаторов или местных ЖЕУ. Сколько раз уже не помню, шел по Львову матерясь с мусором в руке, в поисках ближайшего контейнера для его сбора.
Відповідь: Чистота мiста робити концерти за містом це не кращий вихіл з положення. просто діло в нашому менталітеті, особливо "виховане" наше підростаюче покоління, культура появляеться після кількох грамів горілки. "чим більше випють, тим більше культурними вони стають." про чистоту нашого міста повинні дбати ми самі, якщо я не викину бумажку на тратуар, то і прохожий який йде ззаду її не викене Додано через 1 хвилину ну... зрозумійте наше бідне ЛКП
Відповідь: Чистота мiста не хочу нафіга воно мені? Хай вони мене розуміють, я їм за це гроші плачу, нє?
Відповідь: Чистота мiста Якщо всі будемо патріотично шукати смітники по місту, при цьому щиро шкодуючи ЛКП - то точно Пропоную зносити сміття у випадку відсутності смітників на прилеглу територію найближчого відповідального ЛКП. Своєрідний флешмоб
Відповідь: Чистота мiста можливо ви не зауважили, але ситуація зі смітниками у Львові покращується. Їх стає все більше і більше
Відповідь: Чистота мiста ) Рецепт реальний. Пробиваємо адресу начальника ЛКП, а зараз ОСББ і зносимо на ранок йому сміття під двері. Людина міняється на очах, скажу я вам ... ніщо так не бадьорить з ранку, як собаче лайно під дверима
Відповідь: Чистота мiста взагалі-то -- боян... колись, коли я перебував в одній громадській організації, то ми зробили такий презент голові жеку.... ))))
Відповідь: Чистота мiста Я бачу дуже простий і вважаю ефективний,навіть патріотичний варіант- запропонувати підприємцям добровільним порядком хочаб раз в рік дарувати місту по одному мусорнику. У львові є чимало успішних підпиємців, може не всі з них є скупими, знайдеться пару сотень меценатів.Великі компанії могли б оновити транспортні зупинки. А місто в свою чергу ввести податкові пільги до свідомих. Наближається важлива подія,(євро2012) яка спільними зусиллями може розвинути структуру і позитивно змінити львівян і місто.А взагалі варіантів купа!
Відповідь: Чистота мiста там де пільги - там корупція ... підприємці мають просто платити податки, а влада правильно розпоряджатися коштами, в т.ч. купувати смітники і т.д.
Відповідь: Чистота мiста скільки можна займатися совдепією? Не серйозно! мусорниками хай займається самопоміч, у них то на виборах файно виходило і не траба з хворої голови перекладати на здорову....
Екологічна акція на Чортових Скелях 4 жовтня Усі люблять відпочивати, та не всі належно можуть прибрати за собою. Кому не байдужа Природа приходьте на екологічну акцію 4 жовтня. Початок о 11:00. Зустріч біля входу у Винниківське лісництво(біля повороту на озеро). Маршрутки: 75, 7а. Світ чистіший! Людина очищена!
Акцію організовує культурно-просвітницька організація "Новий Акрополь" http://www.newacropolis.org.ua/ З собою можна захопити канапки - після роботи захочеться поїсти. А по можливості можна можна взяти ркавиці, робочі інструменти(граблі, шуфлі).