Чистка на дорогах

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Машини ДАІ з дніпропетровськими номерними знаками на львівських дорогах стали справжнім жахом для порушників правил дорожнього руху в нашому місті. Повний текст

2. lvivde

lvivde Well-Known Member

Відповідь: Чистка на дорогах

прекрасно, давно пора!

• Подобається Подобається x 2
  3. Grek

Grek Well-Known Member

Абсолютно погоджуюсь із наведенням такого "марафету". Оскільки зухвалість та "безпредел" на наших дорогах останнім часом росте в прогресії. Кожен дивиться на сусіда і в міру свого менталітету каже "йому можна, а мені нє?". Хватіт бути бидлом (причому такою поведінкою ми робимо самі ж себе ним). Хочемо в Європу? Давайте вчитись елементарній культурі на дорозі.

• Подобається Подобається x 4
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден, при умові, якщо наші дороги можна назвати дорогами...

• Подобається Подобається x 1
  5. Grek

Grek Well-Known Member

Звичайно, але корінь даної проблеми не виходить із якості доріг, адже порушники проїзджають на червоне світло чи сідають за кермо п"яними не тому, що дороги погані (ну хіба дехто собі бере ту проблему надто близько до серця і з горя напивається:sad: ).

• Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

я по радіо чув, що було опитування шоферів що до безпеки руху. 48% сказали, що винуваті дороги в першу чергу, хоча це трохи субєктивно, та все ж правда є.

7. Mafija

Mafija Well-Known Member

Все правильно! Особливо треба трусити дорогі іномарки всяких там чиновників, а краще було би понаставити камер на перехрестях, щоб автоматично фіксувати порушників.
    Зараз з чисткою є один мінус. Тепер автобуси не зупиняють там, де просять, а тільки там, де можна.

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

і для гаїшників теж?

9. Grek

Grek Well-Known Member

На рахунок камер - то це перевірений усім цивілізованим світом засіб, а враховуючи теперішню відносну дешевизну систем відеоспостереження - це на мою думку самий реальний засіб наведення порядку. А на рахунок автобусів - як на мене то це плюс, знову таки ж у цивілізованих країнах таких порядків немає ніде, а пройтись кількасот метрів до зупинки, з нашим переважно сидячим та лежачим способом життя навіть корисно.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ггг...
    Це "у світі" дешевизна. А в нас за це обладнання витягнуть з бюджетику кругленьку суму...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

не може бути....

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Миху! не вірте! то хтось ціну набиває... :)

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В КП Украина журналист вышел на дорогу в составе дорожного патруля
    http://www.kp.ua/daily/210108/16592/

«Ты на номера глянь, красавец»

Только оформили «мерс», как его подвиг повторил еще один смельчак на «Мицубиси». Прапорщик снова не растерялся и остановил нарушителя. Подходим ближе, а из окна нам показывают спецкарту: «Не подлежит проверке». Ничего не остается, как развернуться и уйти. Сразу вспоминается президентский лозунг: «Закон один для всех». Оказывается, не для всех.

- Вдруг там киллер? - спрашиваю я у коллег. - А карту украл или купил?

- Киллер, не киллер, а проверять не имеем права. А то потом проблем не оберешься, - ответили мне ребята.

… Считаю: за восемь часов дежурства мы остановили около трех десятков нарушителей. Смена подходит к концу - собираемся на базу. Но тут прямо под знак «кирпич» (проезд запрещен) нырнула «Ауди А8» (цена ее - около $100 тысяч). Не долго думая, решил лично расправиться с «крутым» водилой-беспредельщиком. К моему удивлению, за рулем иномарки сидел паренек лет 17-19-ти.

На просьбу предъявить документы юноша сделал круглые глаза:

- Ты че? Проблемы у тебя?

- Вы проехали под запрещающий знак. Документы, пожалуйста.

- Я тут каждый день езжу! Что-то я не понял: ты че, не киевский?

От такого хамства я даже немного опешил. Но решил этому «ты че» не грубить:

- Киевский. Ваши документы!

- Слушай. Ты че, не врубаешься? Ты на номера глянь, красавец. Ты че, не знаешь, чья это машина? Ну блин… распустились.

Дальше пошла «непереводимая игра слов». После чего беседа закончилась, так как мои более опытные коллеги посоветовали не трогать мажора - чревато неприятностями. Машина с киевскими номерами 333-77 на полном ходу рванула с места…

P.S. Кто сидел за рулем иномарки, узнать так и не удалось. Да это и не важно. Главное, что гаишники все еще делят водителей на тех, кого можно останавливать, и тех, кого лучше не трогать. И пока это будет продолжаться, никакие рейды, законы, правила не наведут порядок на дороге. Ведь беда даже не в том, что гаишник может взять с нарушителя деньги. Может взять, а может и лишить прав. Важно, что инспектор все еще остается стражем дорог только для простого водителя. Для некоторых же он - пустое место. Как и пустым остается суть красивого лозунга «Закон один для всех».

14. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

от і правильно

15. Mafija

Mafija Well-Known Member

Ненавиджу мажорів! Права купили, бабло є, значить все можна.
    Перестріляв би всіх к ...

Коли бачу мажора, у мені просинається 100 комуністів.

а де твій аватар? :)