Чиста вода у Львові

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Gyliver, 10 лип 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Gyliver

Gyliver Member

Хто як вирішує проблему з вживанням чистої і корисної води у Львові ?

• Подобається Подобається x 1
  2. Wili

Wili Well-Known Member

П'ю з крана) правда відстоюю щоб надлишковий хлор вийшов )

3. Gyliver

Gyliver Member

Водопровідна вода у новобудовах

Цікавить, як вирішити проблему з водою у новобудовах. Чув, що можна зробити додаткову очисну споруду у самому будинку, або комплексі, як зробили здається на вул. генерала Юнаківа 9

4. Gyliver

Gyliver Member

Без всяких фільтрів? просто з крану ?)

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то до Миха тре звертатись, він спєц в воді.. :)))
    а ви шо, хочете нам фільтри пореклямувати?

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ходжу до кентюхи -- набираю воду в криниці
    тещо п’є куплену

7. Gyliver

Gyliver Member

Хіба що ви мені щось порадите :good:

8. muravey

muravey Well-Known Member

заказываю в бутлях.

9. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

І я замовляю в бутлях.

10. Gyliver

Gyliver Member

Вода сумнівної якості

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то шо тече з крана водою взагалі називається в натяжку..

12. Joll

Joll Well-Known Member

Можна проблему вирішити і поквартирно - купити фільтр, встановити на стояк та очищати самостійно. У багатьох моїх знайомих, що живуть у новобудовах, були проблеми із водою (особливо це стосується Сихівського району), тож купували собі для хати такий агрегат. Фільтр такого типу коштував раніше (і зараз здається теж так само коштує) біля 1000 доларів, мішки із спеціальною очищуючою сіллю можна згодом докуповувати (у нас в гіпермаркетах або у Польщі). Все решта - це гроші на вітер та боротьба із вітряками. Особисто я в процесі ремонту буду собі такий ставити.

Останнє редагування модератором: 10 лип 2014
  13. Forpost

Forpost Стоїк

Купи у свого другана Гулівера або Мих'у дай,то він ще ноги щовечора за тону баків тобі буде мити

14. Forpost

Forpost Стоїк

У Мих'а?

15. Joll

Joll Well-Known Member

Пост ні про що і хамський за тоном. Поскаржитись модерам?

16. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ну не знаю,но п'ємо вже довгий час ніби побічних явищ немає:dntknw:Та й накипу від неї нема,порівняно з водою з крана...

17. Forpost

Forpost Стоїк

Васья,давай досвіданья!

18. muravey

muravey Well-Known Member

не знаю :) Если он ее продает - возможно :)

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

П'ємо фільтровану воду (плюс є фільтр з мінералізацією), готуємо на ній, в кавомашину заправляємо, бо там треба фільтрована. Раніше мали 20-літровий бутль з помпою, кожної неділі набирали воду біля тудора (машина приїжджала, а там, як вже десь чула, антибіотики і водорості плавати можуть), дуже напряжно було, якщо забували, то набирали в магазині в спец автоматі 50 коп/л. В місяць виходило приблизно 300 грн на ті всі баклажки. Система фільтрів обійшлася в 1500 грн, вже за три роки себе окупила. Раз в три місяці треба міняти фільтр (20 грн), і ще рідше більш дорожчі, раз в рік змінюємо. Вони зараз всюди є - будь-який практікер, чи епіцентр має в наявності.
    Сестра з чоловіком набирають в Раковці воду, то пів кухні заставлено бутлями, я не віддала б ні метра :)

20. Wili

Wili Well-Known Member

Якщо і ставити то тільки для себе, сусіди бувають дуже різними, а загальна установка потребуватиме обслуговування...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)