Чим (ким) пишаємось?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Chatlanin, 2 гру 2007.

1. Chatlanin

Chatlanin Member

В цій темі пропоную висловлюватись з приводу того, що або хто Вам подобається або не подобаеться у Львові. Для того щоб розворушити аудиторію почну з того, що не подобається:
    1. що воду подають за графіком, такого немає вжодному місті України;
    2. що по всьому місту розповсюджується сморід від «Ензима» та очисних споруд;
    2. повна відсутність в межах міста доріг як таких, є лише напрямки;
    3. львівські водії, котрі навіть в думках не допускають, що пішоходів, котрі переходять дорогу на зелене світло, або на переході треба пропустити;
    4. зарозумілі водії маршруток, які дозволяють собі лаяти пільговиків, за те що іх, бач, багато, а він всіх не повезе бо маршрут і так збитковий. Натомість сам «недодає» власникові мін. 100-150 грн. денної виручки. А на зауваження, що в салоні не можна палити вказує тобі маршрут куди можна дістатися тільки пішки.
    5. порівняно з іншими регіонами завищені ціни на продукти харчування, не на багато, наприклад банальний 40 мг йогурт дорожчий всього на 20 коп., але ж, як відомо, копійка гривню береже.
    6. необгрунтовані ціни на оренду житла та і на житло взагалі: в місті, де бажаною зарплатнею важається 1500 грн однокімнатна квартира коштує 1000 + к.п., а квадрат в новобудові 10000, про приватний сектор годі й казати, звідки беруться такі ціни?

Ну і про те, чим пишаюсь:

Я пишаюсь тим, що моя країна має такі красиві міста як Львів, Чернівці, Мукачево, Одеса, Дніпропетровськ, Київ, Судак, Ялта.

• Подобається Подобається x 2
  2. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Відповідь: Чим (ким) пишаємось?

Стосовно води, то теплу воду постійно не подають здається в жодному обласному центрі України, крім Києва і Запоріжжя.

Мені не подабаються львівські горби, львівські трамваї, львівські дорожні пробки, які дуже часто спричинені поломкою трамваїв на центральних вулицях Львова або зіткненням машин.

3. fog

fog Member

СОбственно говря - несколько странный топик. О чем вы хотите поговорить? о насущных коммунальных проблемах или о том какая страна у нас красивая?

• Подобається Подобається x 1
  4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Я теж не зрозумів... почали "за здравіє, закінчили за упокой"

Тем з обгадженням навколишнього світу хіба бракує ?

• Подобається Подобається x 1
  5. Chatlanin

Chatlanin Member

Хочу поговорити про повсякденний Львів, в якому ми живемо, працюємо, навчаємся. Поговорити про його плюси та мінуси. На скільки львів'янам комфортно жити, чи все іх влаштовує, або щось потрібно змінювати?
    Поговорити про людей, яким хочеться сказати "дякую", наприклад: дякую дівчинці, що працює продавцем в магазині біля мого дому за те, що вона завжди ввічлива та привітна до покупців,
    або навпаки - котрі Вас образили, наприклад: мене вчора ледь не збив на Городоцькій біля театру таксист на сірій Ладі універсал, нажаль номеру не запам'ятав. Після чого ще намагався "показати мені правила".
    Так от про що це я - в цій гілці ми можемо висловлювати свої думки: це добре, це погано, той хороший, а з тим краще справи не мати.

а де твій аватар? :)