Сьогодні на вулицях нашого славного міста мною було помічено не менш славний витвір автомистецтва. А саме дуже схожий на ось це автомобіль Стояло воно припарковане на вулиці Стефаника, навпроти бібліотеки. Номери сині (ЄС). На фото Ferrari Maranello , і скоріш за все, це було таке ж саме. Як воно туди примудрилося потрапити - це питання , по Словацького і Короленка дороги ж нема хіба це чудо з вертикальним взльотом... До кого це гості такі прилетіли? Признавайтеся
Відповідь: Чия Ferrari? Та навіть якщо і дорога була б, то чудо, як воно б перескакувало по наших яамх та ще й з колії.... ех, гарнюня....
Відповідь: Чия Ferrari? Дякую за інфу. Давно хотів звільнити свого водія, бо мав певні підозри, тепер маю факти. Він мав їхати на Стрийську на мийку, а його чогось понесло в бібліотеку на Стефаника...певно хтів студенток покатати поки я на роботі.
Відповідь: Чия Ferrari? Гарна лялюся .....я в Швейцарії в свій час на схожих каталась , але у Львові не ризикнула б ....ще й по бруківці та й викинути купу грошей на таку машину ....жаба б душила....але око радують такі от красуні....та й евакуатори їм напевно не докучають .... все ....пішла собі мріяти про машинки Йой, пане Меркель, то якось не під амплуа на такій машині з водієм їздити())))) то є машина для особистого драйву, то моя думка
Відповідь: Чия Ferrari? Так водій мав тільки помити її, бо припала пилюкою в гаражі за ті дощові дні. Звичайно ж сам на ній катаюсь.
Відповідь: Чия Ferrari? От некисло ти свій гольф затюнінгував Перше він тільки їхав як Феррарі, а тепер ще й виглядає схоже Певно твій водій нагрянув у бібліотеку студенток зривати
Відповідь: Чия Ferrari? І як? по львівських дорогах? я б не змогла ..мати таку машину, і навіть нема , де її толком розігнати так, наступним на списку ламборджіні
Відповідь: Чия Ferrari? Нє...гольф є, проходить один з фінальних етапів тюнінгу. Скоро, дасть Бог, покажу його народу во всєй красє... Скажу по секрету, феррарі хоч і темпераментна штучка, але гольфа більше люблю, він взагалі член сім*ї. А от водія точно відправлю назад в Радивилів на комбайні їздити, не цінить він доброго відношення.
Відповідь: Чия Ferrari? Зануда вимагає книжки про історію Папства - часу й так обмаль, коли прилітаєш у Львів, а тут я вже мусила в бібліотеці Стефаника драбинами лазити...
Відповідь: Чия Ferrari? То бібліотека в цілях реклами прикупила :D. Тіпа, бачите, які в нас люди :bazar: тусуються...
Відповідь: Чия Ferrari? Это приз для самого активного читателя, ферари в подарок получит тот, кто всего Золя на память прочитает задом наперед:moskali:
Відповідь: Чия Ferrari? Nevzhe bilshe nihto ne bachyv? Ogoloshujem konkurs! Hto sfotorafue ferrari u lvovi, otrymae +100 karmy sori za translit, testuju Opera mini
Відповідь: Чия Ferrari? Якщо блондинки можуть кататися на Ферарі, віддихати на Кіпрі і користуватися мужчинами, Чому Ви їх так ненавидити?
Відповідь: Чия Ferrari? Блондинки, которые понимают шутки, проделывают всё перечисленное Вами выше еще и за свои, кровно заработанные деньги