чи зраджували вас друзі:?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем malyatko, 23 гру 2007.

1. malyatko

malyatko Well-Known Member

чи зраджували вас друзі, яким ви повінстю довіряли..:? якщо так то після зради ви намагались якось виправдати їхній вчинок:? чи продовжувались після цього ваші відносини:?

2. Liberty

Liberty New Member

Відповідь: чи зраджували вас друзі:?

чесно кажучі, я ,після того як мене людина зрадила ,не називаю її кращим другом,але це особисто я .Хоча з іншого боку кожна людина може помилитися, і кожна людина має право на помилку.Може кращий друг ,зраджуючи тебе, не розуміє цього, а навпаки намагається зробити ,щоб тобі краще було,але...але ситуації бувають різні.

• Подобається Подобається x 1
  3. malyatko

можливо ви праві у своїх вчинках..бо я думав що з кожним може статись , всі помиляються..але як життя показало то все було марно :) таки друг став не другом..але не ворогом а просто пересічної людиною, яку не знаю..

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

1. "зраджують тільки свої"...
    2. дружби не існує...

• Подобається Подобається x 2
  5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

чому? а що ж тоді існує?

погоджусь. бо коли підвели люди, які не "Свої", то це й за зраду не сприймається

3. найлегше зробити боляче найближчим людям

• Подобається Подобається x 4
  6. coolzak

coolzak Well-Known Member

якщо тебе зрадив "друг" то значить він і не був другом.

• Подобається Подобається x 2
  7. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Християнське прощення, вміти простити--найбільше благо, чеснота. Це--здоров*я людини. Усі хвороби, я вважаю, від неуміння, небажання прощати... Прощати інших, прощати собі... Небажання з гордости-- один з Головних гріхів!
    Життя нам дає різні несподіванки, їх треба з гідністю приймати. Завжди "шокує", коли тобі завдає сильної боли людина, від якої очікуєш найменше. Як "ніж у спину". Оговтавшись від прикрої несподіванки, необхідно спробувати зрозуміти чужий вчинок, ніби перевтілитися. І обов*язково заглянути у себе--чим я міг долучитися до небажаного випадку? Навіть коли безрезультатно-- всеодно спробуйте пробачити! Пробачити людину, що скоїла,... пробачити цю прикрість, що прийшла Вам на зустріч, і --відпустити від себе,... пробачити собі, своєму тілові, що прийняли, цю біль.
    Після Ви відчуєте, як бути далі...Якщо у Вашому серці опанувала Любов, то спробуйте зберегти друга ( не даремно ж він став Вашими другом свого часу) Подумайте , наскільки ця людина Вам дорога, рідна, чи потребуєте її Ваша душа. А "розрубати кінці" завжди встигнете...
    А може, той друг вже й сам щиро жалкує і спокутує!!! Будьте уважні...і підіть йому на зустріч , подаруйте шанс...
    "Тільки дружній потяг є безкорисливий, в ньому немає ні інтересу,ні гри почуттів. Дружба-- це служба, міцна і серьозна служба, найбільша людська проба і роль..." (Шандор Мараі)

• Подобається Подобається x 1
  8. duncan

симпатія, прив"язаність за інтересом... [​IMG]

9. Текіла

Текіла Member

зраджували.
    виправдати не намагалась.
    намагалась підтримувати дружні стосунки...
    зрозуміла, що не можу
    перестала спілкуватись

• Подобається Подобається x 3
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Те саме, але намагалася зрозуміти їхній вчинок. Складно. Я би так не вчинила, тому зрозуміти важко.

11. duncan

чому ж важко?..
    а тепер?..

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

По собі суджу. :p

13. duncan

"не суди і судимим не будеш"... [​IMG]
    я теж намагаюся ставитися до людей так, як хочу, щоб до мене ставилися.... але ... [​IMG]

14. Текіла

Текіла Member

От я так само.
    Тому і зрозуміти не те, щоб не намагалась, просто н емогла.
    Що керує людиною в подібній ситуації і на що овна розраховує в майбутньому....

Додано через 1 хвилину

в силу життєвого досвіду я трошки перекрутила цей вираз і тепер ним керуюсь як: Стався до людей так, як вони ставляться до тебе=)))

15. Bear

Bear Well-Known Member

Вибачте, це часом не продовження історії викладеної в "зрада за згодою"? =)

16. malyatko

вибачаю..ні :)

Додано через 3 хвилини
    мав просто друга з яким багато чого поєднувало і все було класно і були різні ситуації з яких виходили разом..не заплямувавши дружби..перш за все дбаючи одинпро одного а не про власні інтереси..і потім друг мене підставив трохи..я і намагався виправдати ..що може так склалось-сталось..мало чого в житті буває..(якщо заглиблюватись в тему то я думаю що всі можуть зрадити при певних обставинах..дивлячисчь що буде з другої сторони) і спробував відновити дружні відносини..але ен склалось... от звідси і тема .

17. Bear

Bear Well-Known Member

Не зраджували. Я не дуже довірливий з цієї сторони (заводити друзів). Тому в близькому колі друзів тільки люди "перевірені" часом, ситуаціями та учинками у них. Слово "перевірені" образне, бо ніхто, звісно їх не перевіряв. Просто, той хто вже став близьким у скрутному становищі, той і становиться другом. Але визнаю, їх (друзів) в мене мало. Але, гадаю, в цьому питанні кількість не завжди означає якість...

Як не важко судити в цьому питанні незрадженому, спробую:
    Якщо хтось зрадив би мені, я це, сподіваюсь, зрозумів би (дійсно, вважаю, ситуації бувають різні). Зрозумінням і намагався б виправити. Відносини?.. відносини скоріше продовжувались, але вже не в такому вигляді, як то було до зради, це вже напевно.

• Подобається Подобається x 3
  18. шахрай

шахрай Well-Known Member

Ні:shutup: ..................

19. malyatko

та в тому то і справа що зрада була не при першій можливості..до того були різні ситуації і він мене і я його багато разів виручали...тому й дивно тому й намагався зрозуміти..якби все було так погано то зрадив би давно...

повністю з вами згодний щодо кількості і якості..

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Мене зрадили дві мої найкращі подруги, причому одночасно! І, що найбільше засмучує, дуже банально.....через хлопця. Одна почала зустрічатися з моїм хлопцем, а інша це все організовувала (зустрічі, я маю на увазі)!Я дуже кохала цього хлопця, тому мені було нестерпно боляче. З подругами звичайно стосунки, якщо сказати, що зіпсувались, це нічого не сказати. Але я людина така, що не може довго ображатись (інколи це навіть заважає), тому згодом все ніби наладилось. Але вони більше ніколи не були і не стануть моїми справжніми подругами, зараз це просто "ввічливі стосунки".
    Якщо людина щось зробила не подумавши, чи із незнання чогось, то це можна назвати прикрою помилкою і потім не зважати на це. ТА якщо це було зроблено свідомо, та ще й робилося стабільно, то виправдання на зразок "я ненавмисне, чи, це вийшло випадково" просто смішні.
    А взагалі, намагайтеся довіряти своїм друзям, вони - одне із того, що дійсно можна назвати скарбом і навіть великою рідкістю, особливо у наш час.:)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)