Чи заважають вам квіти на побаченнях ?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Dendy, 12 сер 2008.

?

Чи заважають вам квіти на побаченнях ?

1. Так.

32,4%
  2. Ні.

67,6%
  1. Dendy

Dendy Active Member

Питання скоріше до панянок (але чоловічі висловлювання також заохочуються): як ви ставитесь до квітів, що вам приносять залицяльники на побачення ? Вони вам лише заважають далі гуляти і є чимось лишнім у руках, чи ви з радістю і гордістю несете їх, тихенько відмічаючи завистливі погляди оточуючих ? :rolleyes:

2. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ?

Шкода квітів- за час побачення вони змарніють...

• Подобається Подобається x 2
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Квіти змарніють так чи так. Якщо вже їх зірвали чи зрізали.
    Мені квіти не заважають.
    Раз їх виростили й зрізали, мені приємно їх нести.

Тиждень тому були в парку сафарі. Там був чудовий квітник. Я знимкувала одну квіточку, яка мені найбільше сподобалася. А квітникар узяв її зрізав і мені подарував. Я тоді подумала, що так вона була гарніша, але нема ради. Я її забрала додому і вона простояла у вазочці кілька днів. Хоч і пережила ще годину гуляння по парку та кількагодинну подорож.

Оце вона:

• Подобається Подобається x 6
  4. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Ох, звичайно ж з гордістю несем

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Обожнюю квіти:)вони мені ніколи не заважають.правда мені їх дууууже рідко дарують,на жаль....ехххххх...

6. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

а мені заважають :shy:

• Подобається Подобається x 1
  7. Ная

Ная Well-Known Member

І мені заважають,весь час треба думати де їх прилаштувати,потім шоб десь в кафе не забути,взимку нести руки мерзнуть... :) Я взагалі квіти люблю,просто мені не подобається з ними носитися.

8. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Можливо, трохи відступлю від запитання теми...
    Двояке відчуття тримати в руках букетик зрізаних квітів- і радість від неперевершеного Божого творіння і сум, що рослини вже мертві.
    Раніше теж було приємним отримувати квіти, тобто перший момент зустрічі із квітами- все, що вони промовляють мені в ту мить, все, що вкладено даруючим у той жест. Дуже було приємно і пишно нести додому в обидві руки чарівні букети від учнів і батьків у знак пошани і подяки. Затим радісно розміщувати по вазонах, шукати їм належне місце в помешканні, робити знимки, знову і знову переживати хвилюючі моменти, дивлячись на них, захоплюватися їх красою. Але з часом відчула ніби втрату радости тримати вдома зрізані квіти, бо розумієш, що в тих вазонах-не життя, а згасання, такі квіти мені не несуть позитивної енергії, а навпаки. Та коли вони вже є, в подумках звертаюсь до них з любовю і жалем...
    Тож останнім часом мої близькі стараються дарувати квіти у вазонках із землею. Я говорю не про кімнатні квіти- майже всі квіти, що зрізаються, тут у нас можна купити вирощеними у маленьких вазонках, звичайно, такі не оформлені букетом...
    А з іншого боку, на випускному дівчат вся школа була прикрашена квітами, і вони самі несли великі чарівні букети. Вся подія була незвичайною, а море квітів надавало урочистості, святковості події. Якогось легкого очарування... Дома доці щоденно доглядали свої квіткові дарунки, міняли воду на свіжу, але на кінець просили, аби не їм викидати на сміття. У вересні святкуватимуть 15 уродини, але вже було до слова, аби їм букетів не дарувати.

• Подобається Подобається x 3
  9. Ірена

Ірена Well-Known Member

ліпше, коли додому приносять;)
    відразу їх у водичку:)

• Подобається Подобається x 5
  10. мамочка

мамочка Well-Known Member

мені теж заважають
    одного разу сказала тоді ще майбутньому чоловікові, щоб краще за ті гроші банани купив...насупився...

11. Ірена

Ірена Well-Known Member

то вже трохи інше - практицизм

12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Заважає подальшому спілкуванню з хлопцем скоріше відсутність квітів, а не навпаки:)

13. Масінька

Масінька Well-Known Member

Не знаю.... Я вже давно на побачення не ходжу ;) В свій час мені квіти скоріше заважали, аніж ні. Краще, як зазначила Ірена, коли приносять додому, тоді акуратно можна обрізати кінці і поставити в вазу, а тоді йти гуляти.

14. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

обожнюю квіти,але лише в саду або на клумбах! постійно прошу чоловіка не дарувати мені "мертві квіти"-краще файний вазонок,аніж букет.так шкода дивитися як він марніє і потім викидати. та і зрізані квіти,якщо стоять в кімнаті-забирають в людини енергію,вони вважаються мертвими.
    за кордоном(не знаю чи в нас є-не так часто ходжу по квіткових магазинах) є квіти в горщиках(осінні і весняні здебільшого)-так гарно,і стоять довго,потім їх зрізаеш і через деякий час вони знову виростають...дуже гарно

Додано через 1 хвилину
    але з вазонком не погуляєш по місту... тоді вже краще без квітів

• Подобається Подобається x 5
  15. Dendy

Dendy Active Member

А це ж по якому ? Тобто Вам не подобається, якщо хлопець приходить на побачення без квітів ? Я правильно зрозумів ?

Квіти приносити додому, це звичайно гарно.:) Але я говорю про побачення, при яких є домовленість про зустріч в певній годині в певному місці.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я, мабуть, жорстока, але думати про те, що в мене в руках не життя, а згасання, не думаю. Ну йой, людське життя теж можна назвати згасанням, бо щодня трохи ближче до смерті. Метелики наприклад мають за функцію милувати око, квіти також. Вони в"януть і незірвані. І засихають, і відцвітають. Плакати на тим?
    А так, принесли комусь гарний настрій хоч на годину чи хоч і на 5 хвилин. Ніколи не переймалася, якщо квіти забула десь. Важливе щось інше - особа, яка подарувала. А зразити когось тим, що "не принось мені в руках смерть" чи чимось схожим, то це вже егоїзм. Що хочемо тим показати? Отака я ніжна до квітів, але тебе можу образити, бо ти лише людина? Come on!

• Подобається Подобається x 4
  17. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Дуже люблю квіти. І на побаченнях - також :) У нашому житті все так підпорядковано практичним міркуванням, що навіть крапелинка чистої (хоч і не практичної і не "корисної" з ужиткової точки зору) краси дуже радує серце.

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я жартую:)
    то банальний вияв уваги, який (зокрема і в сімейних стосунках) може зробити жінку щасливою як ніколи)

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені ніколи квіти не заважали. Навіть величезний букет соняшників, який до того всього і добряче важким був :D. Тішилась з квітів і носилась з ними, як з дітьми. У кафе просила вазу, а щоб забути - як це можливо?? Я про квіти на побаченнях думала більше, ніж про хлопців :D. Квіти - це краса, це радість, це позитивні емоції!
    В мене тепер постійно вдома стоять квіти, чоловік дарує :). Зараз стоять орхідеї, вже місяць стоять :). Почали в'янути, але викинути їх не зможу, навіть коли всі пов'януть. Завжди прошу чоловіка це зробити, поки я не бачу.. Бо навіть мертві квіти для мене - це квіти!

• Подобається Подобається x 9
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Обожнюю квіти.Але ж мені їх так мало дарували, бо зустрічей не було..тільки телефон і смс.
    А цього літа.....за всі чотири роки!І зовсім вони не заважають:)

а де твій аватар? :)