Питання скоріше до панянок (але чоловічі висловлювання також заохочуються): як ви ставитесь до квітів, що вам приносять залицяльники на побачення ? Вони вам лише заважають далі гуляти і є чимось лишнім у руках, чи ви з радістю і гордістю несете їх, тихенько відмічаючи завистливі погляди оточуючих ? :rolleyes:
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? Квіти змарніють так чи так. Якщо вже їх зірвали чи зрізали. Мені квіти не заважають. Раз їх виростили й зрізали, мені приємно їх нести. Тиждень тому були в парку сафарі. Там був чудовий квітник. Я знимкувала одну квіточку, яка мені найбільше сподобалася. А квітникар узяв її зрізав і мені подарував. Я тоді подумала, що так вона була гарніша, але нема ради. Я її забрала додому і вона простояла у вазочці кілька днів. Хоч і пережила ще годину гуляння по парку та кількагодинну подорож. Оце вона:
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? Обожнюю квітивони мені ніколи не заважають.правда мені їх дууууже рідко дарують,на жаль....ехххххх...
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? І мені заважають,весь час треба думати де їх прилаштувати,потім шоб десь в кафе не забути,взимку нести руки мерзнуть... Я взагалі квіти люблю,просто мені не подобається з ними носитися.
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? Можливо, трохи відступлю від запитання теми... Двояке відчуття тримати в руках букетик зрізаних квітів- і радість від неперевершеного Божого творіння і сум, що рослини вже мертві. Раніше теж було приємним отримувати квіти, тобто перший момент зустрічі із квітами- все, що вони промовляють мені в ту мить, все, що вкладено даруючим у той жест. Дуже було приємно і пишно нести додому в обидві руки чарівні букети від учнів і батьків у знак пошани і подяки. Затим радісно розміщувати по вазонах, шукати їм належне місце в помешканні, робити знимки, знову і знову переживати хвилюючі моменти, дивлячись на них, захоплюватися їх красою. Але з часом відчула ніби втрату радости тримати вдома зрізані квіти, бо розумієш, що в тих вазонах-не життя, а згасання, такі квіти мені не несуть позитивної енергії, а навпаки. Та коли вони вже є, в подумках звертаюсь до них з любовю і жалем... Тож останнім часом мої близькі стараються дарувати квіти у вазонках із землею. Я говорю не про кімнатні квіти- майже всі квіти, що зрізаються, тут у нас можна купити вирощеними у маленьких вазонках, звичайно, такі не оформлені букетом... А з іншого боку, на випускному дівчат вся школа була прикрашена квітами, і вони самі несли великі чарівні букети. Вся подія була незвичайною, а море квітів надавало урочистості, святковості події. Якогось легкого очарування... Дома доці щоденно доглядали свої квіткові дарунки, міняли воду на свіжу, але на кінець просили, аби не їм викидати на сміття. У вересні святкуватимуть 15 уродини, але вже було до слова, аби їм букетів не дарувати.
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? мені теж заважають одного разу сказала тоді ще майбутньому чоловікові, щоб краще за ті гроші банани купив...насупився...
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? Заважає подальшому спілкуванню з хлопцем скоріше відсутність квітів, а не навпаки
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? Не знаю.... Я вже давно на побачення не ходжу В свій час мені квіти скоріше заважали, аніж ні. Краще, як зазначила Ірена, коли приносять додому, тоді акуратно можна обрізати кінці і поставити в вазу, а тоді йти гуляти.
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? обожнюю квіти,але лише в саду або на клумбах! постійно прошу чоловіка не дарувати мені "мертві квіти"-краще файний вазонок,аніж букет.так шкода дивитися як він марніє і потім викидати. та і зрізані квіти,якщо стоять в кімнаті-забирають в людини енергію,вони вважаються мертвими. за кордоном(не знаю чи в нас є-не так часто ходжу по квіткових магазинах) є квіти в горщиках(осінні і весняні здебільшого)-так гарно,і стоять довго,потім їх зрізаеш і через деякий час вони знову виростають...дуже гарно Додано через 1 хвилину але з вазонком не погуляєш по місту... тоді вже краще без квітів
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? А це ж по якому ? Тобто Вам не подобається, якщо хлопець приходить на побачення без квітів ? Я правильно зрозумів ? Квіти приносити додому, це звичайно гарно. Але я говорю про побачення, при яких є домовленість про зустріч в певній годині в певному місці.
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? Я, мабуть, жорстока, але думати про те, що в мене в руках не життя, а згасання, не думаю. Ну йой, людське життя теж можна назвати згасанням, бо щодня трохи ближче до смерті. Метелики наприклад мають за функцію милувати око, квіти також. Вони в"януть і незірвані. І засихають, і відцвітають. Плакати на тим? А так, принесли комусь гарний настрій хоч на годину чи хоч і на 5 хвилин. Ніколи не переймалася, якщо квіти забула десь. Важливе щось інше - особа, яка подарувала. А зразити когось тим, що "не принось мені в руках смерть" чи чимось схожим, то це вже егоїзм. Що хочемо тим показати? Отака я ніжна до квітів, але тебе можу образити, бо ти лише людина? Come on!
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? Дуже люблю квіти. І на побаченнях - також У нашому житті все так підпорядковано практичним міркуванням, що навіть крапелинка чистої (хоч і не практичної і не "корисної" з ужиткової точки зору) краси дуже радує серце.
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? я жартую то банальний вияв уваги, який (зокрема і в сімейних стосунках) може зробити жінку щасливою як ніколи)
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? Мені ніколи квіти не заважали. Навіть величезний букет соняшників, який до того всього і добряче важким був :D. Тішилась з квітів і носилась з ними, як з дітьми. У кафе просила вазу, а щоб забути - як це можливо?? Я про квіти на побаченнях думала більше, ніж про хлопців :D. Квіти - це краса, це радість, це позитивні емоції! В мене тепер постійно вдома стоять квіти, чоловік дарує . Зараз стоять орхідеї, вже місяць стоять . Почали в'янути, але викинути їх не зможу, навіть коли всі пов'януть. Завжди прошу чоловіка це зробити, поки я не бачу.. Бо навіть мертві квіти для мене - це квіти!
Відповідь: Чи заважають вам квіти на побаченнях ? Обожнюю квіти.Але ж мені їх так мало дарували, бо зустрічей не було..тільки телефон і смс. А цього літа.....за всі чотири роки!І зовсім вони не заважають