Отже запросили мене на співбесіду. Подзвонила дівчина, англійською спитала декілька стандартних питань і запросила на співбесіду в Кишинів в Молдові.(номер є в резюме на сайті плюс відправляю СV-шки не виключено, що і їм відправила) Вакансія типу оператор, підтримка клієнтів(що трохи мене насторожило - це ж робота, яка не потребує багато досвіду своїх нема чи що), зарплата 400$ займаються маркетинговими консультаціями, переїзд туди і назад за рахунок компанії навіть при негативному резутьтаті співбесіди, виїжджаємо з групою людей зі Львова. шукаю їх сайт нема нічого з цією назвою в Кишиневі, але знаю не всі компанії пишуть свої адреси. Може я трохи параноїк, але знаючи, що сучасні торговці людьми до всякого вдаються і "пока не поздно" краще перестрахуватись питаю у Вас народ, чи був хтось на такій співбесіді? це все замануха чи нормальна практика?
Хм...та можете спробувати,головне не давати свій паспорт комусь.,поки не переконаєтесь,що все нормально і не розвод.Але якщо чесно,то страшнувато якось виглядає)Хоча нормальні фірми так і роблять,наперед ніяких грошей не беруть,так як людина шукає роботу.