чи винувата опозиція у незвільненні тимошенко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем taksist, 12 лис 2013.

?

я за

1. перший варіянт. опозиція все робила правильно

1 голосів
    20,0%
  2. другий варіянт. опозиція реально затупила

4 голосів
    80,0%
  3. свій варіянт

0 голосів
    0,0%
  1. taksist

taksist Well-Known Member

цікавлюся думкою прихильників опозиції і для цього прошу вашої думки який з двох нижчевикладених варіянтів кращий.

1. опозиція в питанні обміну тимошенко на европу діяла так як вона досі діяла і ми маємо те, що маємо /дулю/
    2. опозиція рік тому, наступного дня після створення комісії кокса-кваснєвського, яка міняла европу на тимошенко повинна була заявити що
    а) опозиція не має достатньо інструментів щоб вплинути на питання тимошенко
    б) опозиція щоб не заважати европі домовлятися з нашим узурпатором не буде від себе пропонувати жоден законопроєкт
    в) опозиція дочекається коли партія регіонів запропонує законопроєкт, який буде узгоджено з комісією кокса-кваснєвського і тільки після його узгодження за нього проголосує.

якби опозиція вчинила саме так то у випадку непідписання угоди винуватий був би узурпатор а якщо угода була б підписана то думаючі люди зрозуміли що саме невтручання опозиції та пошук компромісу це дозволило зробити.

натомість зараз узурпатор руками партії регіонів повісив всіх собак на опозицію, тимошенко не випустив і в европу нас не привів.

3-0 на користь донецьких урок.
    чи не забагато пропущено в наші ворота?

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Якщо ви маєте на увазі асоціацію з футболом, то пропущено мізер. Адже під час гри в футбол на полі грають дві команди.
    В даному випадку на полі одна команда і вона робить те що хоче.
    Бо ні про яку опозицію не може бути мови. Вона просто не існує.
    І це вже навіть не смішно...:bad:

• Подобається Подобається x 2
  3. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Проголосував, що опозиція зробила все правильно, бо... що б вона не робила - пофіг.
    Чудова стаття, рекомендую до прочитання.
    Глупство як самознищення

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну а хто б сумнівався... :mocking:

5. IgorLvivM

На жаль, думаю про Вас ще гірше ніж від совка.
    Якщо там - мова про скелети, трупи та ілюзії, то тут - про майбутнє наших дітей та внуків. В Париж їм чи на Колиму.
    Господине Василю, ідіть краще писати про трупи совка.
    Дякую.

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Перепрошую, звісно.
    Мова не про автора була, а про зміст написаного.

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

Ще ЗІ. І ще перепрошую.
    Я не є прихильником Яценюка і Фронту Змін.
    Повірте.
    Зовсім.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Арсен ПАЛАМАР
    ДЕГРАДАЦІЯ

Маєм те,що маєм(с). Купа партій...партєєк...об"єднань...
    Партія любителів України...любить Україну.
    Міфічну Україну...і ставок, і млинок, і вишневенький садок....
    А на людей, які живуть в тій Україні, на їх біди, проблеми, тій партії глибоко начхати.
    Як,зрештою всім партіям.
    І їх кєровцам.
    Всі оці "опозиціонери",в політиці не перший день.
    А віз і нині там.
    Особисто я не бачу реального виходу.

7. Pedro

А ви знаєте, я абсолютно не звинувачую ПР. Абсолютно! Бо для чого? Для них держави Україна не існує. Для них ця територія для того щоб нашкребти мільйони, мільярди... І ось вони це і роблять. Вигідно їм буде - підуть до Обами. Не вигідно підуть до Путіна, до Зімбабве, Північної Кореї. Там про якісь патріотичні мотиви говорити не приходиться. Чи тим більше моральні - кримінал!
    А ось де опозиція? Що зробила, щоб хоч трохи себе показати? Провели кілька демонстрацій "вставай Україно" з, від силу, тисячою людей?
    Вставалка не виросла? Чи може?... Ті ж самі мотиви що і в ПР... Тобто, кишеня...

• Подобається Подобається x 3
  8. IgorLvivM

Може і так.
    Але я не був на жодній акції опозиції. Я нікого не привів на жодну акцію опозиції.
    Я не вийшов на вулицю, коли прийняли ригіональні мови.
    Я навіть не здивувався сьогодні, коли львівська облрада не змогла набрати голосів за відставку сала...
    Боюсь, що проблема не в опозиції.
    Бо і влада і опозиція - є нашим відображенням.
    Ми - даємо робити з себе лохів - вони роблять.

9. VasMT

Ті самі, Педро.
    Якщо не читати гасла і партійні газєтьонки, а спілкуватись із людьми, то все вилазить зразу на поверхню.
    Стрий - маленьке місто, і всі люди на виду. Маю змогу спілкуватись і з свободівцями, і з фронтовиками, і з білим блатством, і з регіоналами...
    Різниці не відчув, не побачив, не зрозумів...
    Тому і стою на позапартійності.
    Більше того, являюсь протипартійцем.
    Партії треба заборонити. Всі.
    Вихід бачу в профспілках. Нехай хлібороби мають свою профспілку, бухгалтери свою, завгари свою...

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

А капеу?:morning1:

11. Pedro

А для чого? Що це дасть? Ми в кінці 80-х в Львові збирали сотні тисяч демонстрації. І добились. Якби не ми, до б до цих пір вся Україна співала б оди Путіну. Ось тільки ланцюх злуки побудували не в той бік.
    А зараз? Збиратись заради чого? Заради піару ялової "апазіції"?
    Огляньтесь на рік який закінчується... Скільки було причин для опозиції зробити хоч невеликий демарш? Безліч! Тут і махлювання виборами і відверті плювки проти опозиці, народу, законів. Тут і Врадіївка і інший бандитизм. Опозиція хоч зреагувала? А для чого? Що гроші від того додатуться?..

• Подобається Подобається x 4
  12. IgorLvivM

Від щирого серця хотів поставити плюс! Чесно!
    Про той же Фронт Змін, хто там ще був, Пора тощо... Бізнес, бандити, хами... Це знаю особисто.
    У 2004-у, перед виборами, зайшов у Батьківщину, з'ясувати, чим зможу допомогти. Потрапив на нараду якусь їхню. На галерці двоє львівських БЮТівців обговорюють вчорашню рибалку...
    Те, що десь можна почути / побачити / заналізувати - так воно, приблизно всюди.
    Свобода = Фірташ? Кличко? Х.з. Порошенко? Можливо.
    Не треба шукати крайніх.

... А плюс Василю не поставив, через оті профспілки. Далі якась маячня радянська. Але то не та тема. Можемо поспілкуватись з задоволенням в іншій, більш відповідній.

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

Виглядає, що ми можемо бути знайомі! :)
    Пл. Ринок, Ленінська Молодь, Чорновіл, перші демократичні вибори, здається, Драч...
    Не ті часи? Не ті мітинги?

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

Так от власне, тоді у 88-у чи 89-у тягнув на мітинги всіх! Батьки, родичі, знайомі, які знали про КГБ, УГКЦ, Івасюка і т.п. казали: "Навіщо? Он сусід не йде, то і я чого піду?". Витягував всіх!!! У 2004-у, в понеділок був у Києві. Як не ми, то хто???
    А зараз... Руки опустились, чи що...

13. VasMT

Я не був в капеу. Я був в капеесес.
    Вийшли всією партячейкою.
    І проти них в тому числі.

14. Pedro

Абсолютно, ті часи і ті мітинги. Був чудовий час. Не боялись ні кацапстьких звірів в формі і без, ні їхніх собак.
    Я працював стоматологом на Академічній, відпрошувався з роботи, старався не пропустити ні одного мітингу ні однієї демонстрації.
    Тепер так все виглядає коту під хвіст...
    Хоча, якась маленька надія... Ясно, ніяка асоціація підписана не буде. На цьому банда не зупиниться - буде більш і більш лягання під Росію.
    Невже наші західняки будуть далі спати? Адже ж розумних людей в нас на заході, повно... Дай Боже...

Останнє редагування: 12 лис 2013
  15. Top Dog

Top Dog Український Українець

Конкретні донецькі пацани вирішують майбутнє свого бізнесу. Яка там опозиція? Ці імпотенти самі дрижать, щоб іх не пересаджали! А виступити проти не можуть- після Юша народ розчарований і не підніметься за чужі інтереси. От і все.

16. Pedro

Ще раз про опозицію...
    Михайло Ткач
    Журналіст програми "Гроші" (телеканал 1+1)
    Євроінтеграція. Віталій Кличко у момент істини обіймає регіонала.
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/tkach/5282a140539e4/

17. IgorLvivM

Хлопці, не перекладайте вини на опозицію!
    1. Ми.
    2. Влада, яку ми обрали.
    3. Опозиція, яку ми обрали.
    Бо допишемось зараз таки до того, що Юлька винна, що нема асоціації і що вона в тюрмі, і що через тиждень будемо називатись "бурлацький союз".

18. Pedro

Ігоре, не картайте себе. Ми обирали колись тих що потрібно. Так і зараз, Захід в основному не обирав ПРівського чи комуняцького лайна.
    На жаль, ми в меншості. І тут нічого не поробите. Ще раз повторю - українці в Україні в меншості. І це причина чому ми не маємо України.

19. taksist

taksist Well-Known Member

українців 50%.
    хохлів 30%.
    разом 80%.
    тільки неадекватність українців недозволяє нам панувати.
    імго тут чотири варіянти для панування.
    1. націоналісти почнуть думати а потім боротися а не навпаки.
    2. прийде ліберальна чесна партія, яка переможе правдою.
    3. буде харизматичний лідер, який поведе всіх за собою.
    4. різновид 3 варіянту - узурпатор.

все инше - це поступове знищення українського з дозволу українців.

20. IgorLvivM

Де стільки є?

а де твій аватар? :)