Чи відбудеться праведний суд?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 14 лис 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Даю чернетку свого чергового листа для Європейського суду по вже зафіксованій справі[FONT=&quot] № 56108/09 [/FONT][FONT=&quot] ЄС[/FONT][FONT=&quot]. Даю декілька днів для розміщення пропозицій по корекції його з точки зору загальнонародної позиції.
    [/FONT]

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І ні одного судження на найболючішу для України тему. Ось тут би Онікс варто поставити СУМНО.

3. Norton

Norton камышовый кот

а що Ви хочете почути? Ви вже ,все вказали....

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ж не все, це лиш один лиш зойк зі стону рабського народу.

5. Major

Major Active Member

З усім вищенаписаним, згоден на !00%.
    На стільки-ж процентів, маю сумнів у тому, що знявши з верховодства сучасну владу,
    придбаємо щось путнє, крім дій квартету по І.А. Крилову.
    А змінити увесь склад ВР, то мабуть, без кровопролиття - нереально....

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цей злочинний корпоратив на відміну від Кучми без крові не піде. Дуже вже вони натворили і під час прихватизації в Донбасі та й в масштабах України теж. Але все ж в українського народу елемент древлянина, який розіп'яв зарвавшогося Ігоря, проснеться.
    Дякую за розуміння теми.

7. Norton

Norton камышовый кот

и под видом свержения диктатуры, кто то будет разыгрывать сценарий арабского мира и главное демократии( только в Украине)...
    война и кровь это плохо.....я бы предпочел говорить о ней как о крайней мере....

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Прокопе,
    а чого Ви чекаєте від Європейського суду?

9. Norton

Norton камышовый кот

да и я вот хотел бы подобный вопрос озвучить, вы думаете веками прогнившая ( морально) европа нам поможет? ничего не будет....

10. bars

bars Well-Known Member

Я б на вашому місці підняв питання не про те, що вони творять, а про те, чому це стало можливим. А причину тут видно на рівному місці...
    Для прикладу візьмемо "тушки". Я це питання вже піднімав тут, але повторюсь.
    Як стало можливим саме утворення цієї падалі? Чому депутат, який йшов в Раду по списках партії, по суті являючись найнятим працівником лідера партії, а не особисто вибраний людьми, має можливість залишатись депутатом, вийшовши з цієї партії, або, тим більше, перебігши до противників. Чому партія, яка набрала на виборах певну кількість голосів і отримала відповідну кількість мандатів, втрачує цю кількість без народного голосування. Яким чином зменшилась кількість мандатів при незмінній кількості голосів на виборах? Уявіть, що на поле вийшли дві команди футболістів, а потім частина однієї команди починає діяти на свіх розсуд, або взагалі переходить на бік супротивників. А тренер "сидить, витріщивши очі" і не може нічого вдіяти. Весела гра, згодні?
    От про відповідність цього лохотрону хоча б яким розумним законам, не чіпаючи європейських, я б спитав у суддів.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Читайте попереднє
    До цього ще добавте підминання Януковичем Конституційного суду всупереч ст.5 Конституції.
    Рішення по справі.
    Нігілізм мені не присущий, бо я козацького роду. А ви "прогнивші" Євро чи бакси збираєте чи гидуєте їх?
    Ставайте на моє місце і звертайтесь зі своїми думками про Яника не на цьому форумі (какашки з-за паркану), а з відкритим листом, адресою та підписом.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Остаточний варіант листа

[FONT=&quot]Справа № 56108/09[/FONT] До Європейського суду з прав людини,
    Копія – відповідачу по справі, Президентові України.

За час з подачі позову ситуація з дотриманням державою Україна Європейської конвенції з прав людини тільки погіршилася. Якщо в час подачі позову обездоленому народові хоч дозволяли виражати свій протест в вигляді громадських акцій протесту, давали хоч якісь відписки на звернення до «гаранта» наших конституційних прав, була надія хоч на якийсь відсоток справедливого судового розгляду, були повідомлення про хоч якісь дії Уповноваженого з прав людини при Верховній Раді, то з приходом нового «гаранта» надія на захист своїх прав шляхом опори на державні органи упала до «0». Суди разом з прокуратурою та міліцією об’єдналися під керівництвом Президента всупереч ст. 6 Конституції про поділ влади в злочинний корпоратив, який вони назвали «вертикаллю влади». В додаток до цього цей злочинний корпоратив при загальній економічній кризі в державі тільки збільшив бюджет на своє утримання та все більше почав будувати огорожі (реальні та бюрократичні) від народу навколо своїх будівель http://www.bbc.co.uk/ukrainian/multimedia/2011/11/111103_parliament_protests_video_dp.shtml.
    Яке може бути виконання ст. 6 Європейської конвенції про справедливий судовий розгляд, коли активного борця з цим злочинним корпоративом бувшого міністра Луценка судять за «розтрату» декількох десятків тисяч гривень, а міського голову Києва Черновецького, який наніс збитки місту на мільярди гривень http://dt.ua/POLITICS/zlochin_i_pokarannya_chernovetskogo__moralite,_feeriya,_drama-90982.html, але згодився чинити дії по правилах корпоративу,навіть не розглядають правохоронні органи, як суб’єкта контролю? Злочинна організація під назвою «Лівелла» обкрадає державу на мільярди гривень http://www.golosua.com/ua/main/arti...-ns-trebuet-sozdaniya-vsk-po-kompanii-livella, при цьому ВЛАДОохоронна система держави її не притягує до відповідальності, в цей же час підконтрольний корпоративу суд засуджує пенсіонерку, яка зрізала стрічку з вінка Президента, утриманням за гратами http://tsn.ua/ukrayina/63-richniy-p...-zrizannya-z-vinka-prizvischa-prezidenta.html.
    Яке може бути право на виконання ст.11 Конвенції, коли злочинна влада навіть на День Незалежності не дала права народові на мирну демонстрацію своїх прагнень? Ось приклад – «М.ОЛІЙНИК повинна з`явитися до Ворошиловського райвідділу міліції як свідок «у справі про незаконне святкування Дня Незалежності в Донецьку 24 серпня». http://www.unian.net/ukr/news/news-453572.html
    Яке може бути право в представника народу на виконання ст. 13 Конвенції в частині правового захисту, коли «гарант прав», суди, прокуратура є самі злочинним корпоративом, який крутить законами, як «циган сонцем»? А в представницькому органі, яким повинна бути Верховна Рада, Президентом за рахунок незаконного взяття під свій контроль Конституційного суду, шантажу та підкупів повністю зруйнована пропорція волі народу, виявлена під час виборів 2008 року. Від виданої пропорції «головним носієм влади» під час виборів (229 : 221) Президент і Ко не залишили й сліду.
    На фоні попереднього народ пробує ще якось борюкатися за свої права, звертаючись до совісті Президента, але… Чергові спроби добитися своїх прав по Конституції в державної структури потерпіли крах. В зверненнях по п.п.1,4 Додатку я пробував вирішити наступні проблеми для мене й держави:
    - велика кількість простоюючих машинобудівних потужностей типу київських заводів «Арсенал», «Буревісник» чи цеху в/ч А-2070,
    - наявність безробітних фахівців машинобудівних професій зі мною включно,
    - великий дефіцит в балансі зовнішньої торгівлі,
    - дефіцит молодих машинобудівників в державі;
    - непідготовленість дітей-сиріт для дорослого життя по причині відсутності належної професії;
    - наявність в мене неефективно простоюючого інноваційного машинобудівного проекту, який я готовий поставити на виробництво;
    - моя необхідність вийти зі стану злиденного життя з мізерною пенсією з реалізацією ст.23 про «право на вільний розвиток особистості» та «можливість заробляти собі на життя працею, яку він обирає» згідно ст.43 конституції.
    Базувалися мої звернення на пунктах Конституції:
    - ст. 41 про право безробітних «користуватися об’єктами права державної та комунальної власності для задоволення своїх потреб»,
    - ст. 43 про моє «право на працю», «держава створює умови» та «реалізує програми професійно-технічного навчання»,
    - ст.102 – Президент є гарантом моїх прав;
    - ст.116 – Кабмін «вживає заходів щодо забезпечення прав», «забезпечує проведення політики у справах праці та занятості», «здійснює управління об’єктами державної власності», «спрямовує та координує роботу міністерств»
    - висловлюванні Прем’єр-міністра про дефіцит кадрів http://ukurier.gov.ua/uk/articles/nam-konche-potribni-robitnichi-kadri/p/.
    - висловлюваннях Прем’єр-міністра про подолання дефіциту зовнішньоторговельного балансу за рахунок інновацій типу http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=244682915&cat_id=244274130
    А в реальності життя вийшло так. На звернення по п.1 додатку я так і не отримав відповіді. А звернення по п.4 пішло гуляти по руках безвідповідальних осіб державного апарату по маршруту перепихування Адміністрація Президента – Секретаріат Кабміну – Міносвіти та Мінсоцпраці (дивись додатки №5,6). По цих лабіринтах звернення так і не знайшло:
    - Державного агентства по інноваціях (для оцінки пропонованого);
    - Державного агентства з управління корпоративними правами простоюючих підприємств (для спроби на підконтрольних простоюючих підприємствах реанімувати виробництво за рахунок моєї пропозиції);
    - [FONT=&quot]Уповноваженого центрального органу виконавчої влади у сфері професійно-технічної освіти згідно закону «Про профтехосвіту», який повинен «створювати, реорганізовувати, ліквідовувати державні професійно-технічні навчальні заклади» для подолання дефіциту кваліфікованих молодих кадрів.[/FONT][FONT=&quot] А Міносвіти, в обов’язки якого входить http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=410/2011:[/FONT]
    МОН України є головним (провідним) органом у системі
    центральних органів виконавчої влади із забезпечення реалізації
    державної політики у сфері освіти, наукової, науково-технічної,
    інноваційної діяльності та інтелектуальної власності.
    5) подає Кабінету Міністрів України пропозиції щодо
    впорядкування мережі державних вищих навчальних закладів, визначає
    мережу професійно-технічних навчальних закладів і бере участь у
    впорядкуванні мережі навчальних закладів для дітей-сиріт та дітей,
    позбавлених батьківського піклування,

34) забезпечує ведення обліку науково-дослідних та
    дослідно-конструкторських робіт

37) здійснює відповідно до законодавства функції з управління
    об'єктами державної власності, що належать до сфери його
    управління;
    [FONT=&quot]
    запропонувало (дивись додаток 8) пенсіонерові з пенсією в 1000 грн САМОМУ створювати Виробничо-навчальний центр для дітей-сиріт, а вони будуть продовжувати тратити дефіцитні бюджетні гроші лиш на видання мені ліцензії на це. І ні слова про перевірку пропонованого проекту на інноваційність, регістрація його згідно вказаного вище п. 34 та спроби його використати хоча би для наявних конаючих в системі Міносвіти ПТУ.[/FONT][FONT=&quot] Подібним же чином відреагувало й Мінсоцпраці (додаток 7), повідомивши мене про те, що вони лиш «сприяють» підприємствам в вирішенні кадрових питань та «інформаційно забезпечують». Гарно влаштувалися паразити на державному бюджеті. А ось відносно питань про дефіцит кадрів та долю дітей-сиріт, яких вони повинні опікувати згідно пункту положення про міністерство http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1035/2000[/FONT][FONT=&quot]
    «6. …[/FONT]сприяє створенню додаткових робочих місць
    підприємствами, установами і організаціями для використання праці
    громадян,
    які потребують соціального захисту і не здатні на рівних
    умовах конкурувати на ринку праці

«7) здійснює методичне і організаційне забезпечення, визначає
    обсяги і напрями проведення професійної підготовки»
    [FONT=&quot]
    ніякої реакції.
    [/FONT]

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

продовження

[FONT=&quot]А все тому, що контролюючі їх Президент та Кабмін про розрекламованій нинішнім режимом «вертикалі влади» перекинули моє звернення без подальшого контролю відносно виконання викладених в ньому проблем.[/FONT][FONT=&quot] Як результат
    [/FONT][FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]я продовжую перебувати насильно в гетто для злиднів з мізерною пенсією без права реалізувати свої потенційні можливості;[/FONT][FONT=&quot]
    - [/FONT][FONT=&quot]простоюючі виробництва продовжують конати;[/FONT][FONT=&quot]
    - [/FONT][FONT=&quot]токарів та фрезерувальників скоро будемо запрошувати з Мозамбіку;
    [/FONT][FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]діти-сироти продовжують виходити в доросле життя непідготовленими;[/FONT][FONT=&quot]
    - [/FONT][FONT=&quot]безробітні, які могли бути задіяними в цьому проекті, продовжують перебувати в безробітному гетто;[/FONT][FONT=&quot]
    - [/FONT][FONT=&quot]держава лишилася конкурентноздатної продукції, яка б скоротила дефіцит зовнішньої торгівлі;[/FONT][FONT=&quot]
    - [/FONT][FONT=&quot]Державне агентство по інноваціях продовжує паразитувати на бюджеті, оголошуючи періодично лиш «роки інновацій» без ніякого сприяння для останніх [/FONT]http://www.dknii.gov.ua/2010-09-27-06-54-32/91-2011-/579-2011-12-11-17-01-42[FONT=&quot];
    [/FONT][FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]Державне агентство по корпоративним правам продовжує лиш ліниво спостерігати за стагнацією підконтрольних підприємств
    [/FONT][FONT=&quot]- [/FONT][FONT=&quot]злиденний народ одної з найбідніших країн Європи продовжує перебувати в безправному гетто, затиснутий туди паразитичним державним апаратом без можливості реалізувати свій потенціал.[/FONT]
    Виходячи з написаного, про яке моє право на виконання ст.23 Конституції про «вільний розвиток особистості» може йти мова, коли я з 1994 року отак б’юся «головою об стіну» злочинної влади з гетто вимушеного по вині влади безробіття? Цей процес можна з повним правом віднести до порушень ст.3 Конвенції в частині «піддано катуванню або нелюдському чи такому, що принижує гідність, поводженню». Таке «поводження» злочинної державної машини вимушено запхало мене, інженера-винахідника, в тривале безробіття зі злиденним прожитковим мінімумом, навіть не давши мені закладену законом надбавку до пенсії, як «дитині війни». Тому подібні мені зараз штурмують кабінети цієї паразитичної та злочинної влади, яка є фактичним банкрутом по відношенню до виконань покладених на неї обов’язків згідно законів України http://www.unian.net/ukr/news/news-455536.html.
    Прикладом ігнорування владою Конституції може бути також ст.49 відносно «у державних та комунальних закладах медична допомога надається безоплатно; існуюча мережа не може бути скорочена». В своєму листі до Президента від 01.09.11р я пишу: «Пане Президенте, ви або забезпечуйте установи Конституції по ст.49, або вносьте корективи в неї по причині фактичного банкрутства держави по виконанню цієї ж Конституції, або ідіть у відставку в зв’язку з неспроможністю гарантувати громадянам дію Конституції». Але й це підняте мною питання залишилося без відповіді. Приклад такого ігнорування Президентом ст. 40 Конституції дивись в додатках №2,3. А відносно «скорочення» медзакладів, то Інтернет переповнений повідомленнями типу цього http://siver.com.ua/news/ne_dopustit_zakrittja_likarni/2011-11-15-9027 . В той же час, коли лікарні закриваються по причині дефіциту коштів наш «гарант» прав і свобод лиш отримує збільшений бюджет на утримання себе та своїх дармоїдів, а також збільшує кількість огорож та охорони від народу.
    Запитання до суду. Чи покриє отаке знущання над моїми правами зі сторони держави та її Президента грошова різниця від продажу дорогого «Мерседеса», на якому наш сурогатний «гарант» незаслужено розкошує, та пересадка його на вітчизняний «Ланос»?

Додаток:
    1. Лист Президентові від 26.09.11р;
    2. Лист Президентові від 02.11.11р;
    3. Відповідь «президента» від 08.11.11р;
    4. Лист Президентові від 29.09.11р;
    5. Повідомлення про перефутболювання з Адміністрації від 05.10.11р;
    6. Повідомлення про перефутболювання з Секретаріату Кабміну без реєстраційної відмітки;
    7. відповідь з Мінсоцполітики;
    8. Відповідь з Міносвіти;

[FONT=&quot] 18.11.11р [/FONT]

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Кто мне напомнит, чем там окончилась история с древлянами и Игорем?
    Помню о разорении и пожарах, о закопанных в землю древлянских послах, об уничтожении жителей Искоростеня.
    Неужели история ничему не учит?

15. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Обязательно.
    Аккурат после второго пришествия. ;)

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось вони головні причини занепаду України:
    - злочинна діяльність постколоніальної 5-ї колони;
    - майже повна кастрація волі й надії постколоніальних рабів, які далі жлобства (примітивне пристосуванство до ситуації) навіть не мріють просунутися.

а де твій аватар? :)