чи ви довiряете "удару"?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 29 чер 2013.

1. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

доci не зрозумiю хто вони- чи iм можна довiрять, чи це прозападна, проєевропейска партiя, як i самооборона i т.д.?

2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Довіряють тількі бовдури. Розумні використовують. ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

А як взагалі можна довіряти комусь з політиків?

• Подобається Подобається x 2
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

можна, якщо це, наприклад, твій тато)

• Подобається Подобається x 4
  5. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Тим більше не можна. Якщо він політик, значить добре вміє обіцяти і не виконувати своїх обіцянок, а від рідних таке більше болить, ніж від чужого дяді з телевізора

6. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

Ну, це в кого які батьки, я чомусь впевнений у своєму, як і впевнений у тому, що виконав би обіцяне :)

Що ж стосується самого сабжу, то скажу відверто, що Удару абсолютно і категорично не довіряю, як і його лідеру. Хотів би вірити, але совість не дозволяє.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Сабж" - це закидон тутешнього троля.
    А щодо Кличка - то він має більші, ніж Яценюк, шанси перемогти у 2 турі президентських виборів. На сьогодні прогнозують 7% перевагу Яценюка над Овочем (так в реалі було з ЮВТ, але бандюки змогли накрутити на свою користь).
    У Кличка шанси на перевагу над Овочем близько 19% при 11% противсіхів - це вже бар"єр.
    Тож - подобається-не подобається - дехто хоче вдруге вступити у лайно як "противсіх"?
    Головне - "проти ТИХ", невже не ясно?

8. iso

iso Well-Known Member

Це Ви про Яценюка, який похуліганив на електоральному полі ЮВТ?:)

9. BardakKruhom

Щось не зрозумів Вашого натяку. Чи вам саме слово не подобається?

Чесно кажучи, мені що Кличко, що Яценюк - одного поля ягоди. А Ви впевнені у тому, що після обрання хтось із них не перетвориться в "ТИХ"?

10. Boris_Kiev

Я маю на увазі топікстартера. Він ще не такі запитання закине. :)

Хто тоді Ваш електоральний симпатик?
    Хочете повторити помилки 2010 року?
    Навіть кримчани почали розумнішати - рік за роком все більше і більше.

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

погугліть про януковича)

12. BardakKruhom

На данний момент виділяю Тягнибока, хоча й розумію й те, що ДОВЕДЕТЬСЯ голосувати у другому турі чи навіть під час першого за єдиного чи прохідного кандидата. Від цього нікуди не дінешся.

Тоді помилку зробили ті, хто вирішив продати свій голос за гречку і олію, а зараз ходять і плачуться, що "покращення" добралось і до них. І, чесно кажучи, вони цього заслуговують на усі 100%. Я ж помилки під час тих виборів не зробив :)

13. Boris_Kiev

Я поважаю Тягнибока. Але ж... самі розумієте, йому краще бути лідером парламентської фракції. Або спікером. Значна частина населення ще не доросла до розуміння Тягнибока.

Бидло завжди було, є і буде. А я кажу про помилку нібито розумних людей. Прогульщиків і противсіхів.

14. Bogdanko

Bogdanko миється в бані

Да как вообще можно доверять этому еврею Кличко?? Чем думал Тягнибок, когда с ним связывался?
    Все прекрасно знают, что бабка у братьев Кличко была еврейкой, а его предки воевали против независимости Украины. Только до прихода в политику он этих фактов не скрывал. А теперь, когда сделал ставку на националистические взгляды, быстренько эту информацию подтер и стал "чистокровным украинцем".
    Меня поражает его двуличность! Нам он рассказывает, как уважает воинов УПА, поддерживает их приравнивание к ветеранам... а русским говорит, что эти людей вызывают у него только негативные эмоции.
    А вы говорите, доверять! Еврей он и есть еврей, от этого никуда не денешься. Вот только зачем он Тягнибоку? У меня к Олегу тоже много вопросов накопилось. Уже в который раз убеждаюсь в том, что он из тех людей, которые ради своей цели готовы сотрудничать хоть с чертом лысым, не то что с евреем!

15. ellis

ellis Active Member

Зараз вже ніхто нікому не довіряє. Мені здається в опозиції вони будуть не довго. В нас вже були приклади, коли нібито вірні соратники переходили на інший бік. Я не розумію навіщо взагалі Кличко політика. Гарний боксер, гордість країни і тепер повинен стояти в Раді та дивитися як депутати б’ють одне одному пики – сумнівне задоволення.

16. biruk

biruk Well-Known Member

Неужели Кличко еврей? Вот мерзавец. Сколько лет маскировался. Да и предки, небойсь, против Гитлера воевали. А ещё в лидеры опозиции метит подлец. Гнать его в три шеи. Спасибо, что глаза открыли.

17. ellis

ellis Active Member

А було б цікаво побачити, як він метелить когось в Раді. Звісно ж цього не буде, але видовище було б незабутнє. Мені здається він вже нудиться.

18. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

Не довіряю жодним брендовим речам, ні айфону ні удару

19. Boris_Kiev

"...Где гарантия, что жид в мавзолее не лежит
    Евреи! Евреи! Кругом одни евреи!.." (С)

Аби не москаль. І не ригианал.

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це було зрозуміло з першої літери Ваших дописів. :mocking: