Чи ви б погодились лікуватись такою терапією?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Slav, 25 лис 2017.

?

Чи ви б погодились лікуватись такою терапією?

1. Так

2. Ні

Можна вибрати зразу декілька варіантів.
Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Slav

Slav Well-Known Member

Лікар пропонує відвідувати два роки, три рази на тиждень, годину часу терапію, за яку треба платити п'ять-десять доларів. З його слів, ця терапія "одним допомагає та одним не допомагає", тобто вилікування за допомогою цієї терапії він не гарантує. Під час цієї терапії він особливо не прикладає великих зусиль. Під час лікування цією терапією у вас виникають деякі невеликі сумніви щодо ефективності цієї терапії. Чи ви б погодились лікуватись такою терапією?

2. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Правильний діагноз можна лікувати, якщо є вільний час та гроші...
    Але не безкоштовно.

3. Slav

Slav Well-Known Member

Очевидно, за роботу лікаря треба платити.
    Але чому лікарі когось можуть лікувати старим, дорогим та неефективним методом лікування, коли існують кращі та дешевші методи лікування тієї ж самої хвороби?

4. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Напевне так само як з появою дешевих електронних цифрових годинників, якими користуються в основному лише підлітки.

5. Slav

Slav Well-Known Member

Люди, які тільки хочуть визначити час, користуються мобільними телефонами чи відносно недорогими цифровими годиниками. А хто хоче показатись на людях, той використовує дорогий годинник. Я думаю, що майже кожен хоче отримати позитивний кінцевий результат лікування.

6. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Це так, в першу чергу якщо він для вас зручний у користуванні. При лікуванні майже так само.

а де твій аватар? :)