Всім добрий день. Появився в мене сумнів і незнаю що з ним робити чи іти по одній гілці чи іти по другій. Попрошу дуже не судити Ось саме сама історія. Мені 27 років, пів року тому вирішив вивчати програмування так як основи програмування в мене є, бо закінчив два курси прикладної, а пізніше перевівся на економічний. Почав вчити із баз даних, зараз розбираюся із базами на рівні 4 із 6, починав учити із MySQL недавно заглянув на MS SQL по синтаксису одинакові, і от тут починається сама проблема, чи варто вчити бази даних до серйозного рівня(Скажим Адміністрування і DataBase Developer) чи скажемо почати вчити .Net так як MS SQL з ними тісно повязаний, скажемо почати вчити ООП (мова C#), ці навички які є у мене по базам даних іх більш ніж достатньо для .Net. Але тут я і задумався про свої "роки" чи варто починати C# в такому віці і скільки часу це все моє навчання займе часу по .Net, а ще чув що джунів або навіть трейні беруть до 30-ти років... Так як в мене не буде досвіду роботи в цій сфері чи легко буде знайти роботу... І скажимо який середній проміжуток часу потрібен щоб вивчити C#. Дякую Всім Слава Україні !
де мої 27 років... на Сихові!!! Життя тільки починається .В мозку стільки місця ,що хоч китайську освоїш.Пиво вино не пий тілько коньяк і всьо буде гаразд