У вас продаються цукерки Холс? Питання от у чому: коли в мене болить горло, я купую Холс чи щось інше на основі МЕНТОЛУ і їм. Просто Холс в нас - це найдешевше у порівнянні з іншими аналогами. А наскільки ментолові цукерки не шкодять здоров’ю? Дякую за відповіді.
дурниця ті Ваші цукерки, як болить горло, треба його полоскати і користуватись спреями, найкращий - Люгс, його в Житомирі виробляють. Пару раз пшикнув і горло не болить. А всі ті цукерки просто маскують симптоми, а не лікують. Ще інгаліпт хороший.
Ти будеш сміятися хулі, але на Заході рікалі реально морозиво пропонують, як засіб проти горла. Навіть дитячі лікарі.
За морозиво сперечатися не буду.Не знаю. Своїй дитині його не даю , коли болить її горло , звичайно. Але чого я нерозумію за своє життя в Канаді і напевно ніколи не зрозумію - то чого люди в мороз ходять без шапок??? Сьогодні в нас тепло всього лишень -15С . Стоять на зупинках в теплих куртках в рукавицях , але без шапок.В крайньому випадку в навушниках. Звичайно це не всі , але багато.І це стосується не тільки канадійців.Зі мною на роботі роблять 4 шведи і 2є з Англії. Шведи - ніхто не вбирає шапку , а англійці один вбирає , а інший - ні. Я пробував питатися , але пояснити вони мені не змогли.А переконувати їх не став. ....розумію там вибігти з теплої машини в магазин.То сам вибігаю навіть в футболці Але без шапки в мороз на зупинці , коли деколи треба стояти навіть 15-20 хв. , то мені не зрозуміло.