Чи у вас продається Halls? Про біль у горлі

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mikhail, 28 гру 2015.

1. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

У вас продаються цукерки Холс? Питання от у чому: коли в мене болить горло, я купую Холс чи щось інше на основі МЕНТОЛУ і їм. Просто Холс в нас - це найдешевше у порівнянні з іншими аналогами. А наскільки ментолові цукерки не шкодять здоров’ю?

Дякую за відповіді.

2. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

дурниця ті Ваші цукерки, як болить горло, треба його полоскати і користуватись спреями, найкращий - Люгс, його в Житомирі виробляють. Пару раз пшикнув і горло не болить. А всі ті цукерки просто маскують симптоми, а не лікують. Ще інгаліпт хороший.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

в нас один чудік морожено жер як горло боліно, доки малий був, тепер пивом сі лікує :mocking:

4. prius

prius Well-Known Member

Ви знаєте,морозиво помагає

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де ж вони не продаються.

В аптеці є дешевші.

Печія від них буває в декого.

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ти будеш сміятися хулі, але на Заході рікалі реально морозиво пропонують, як засіб проти горла. Навіть дитячі лікарі.

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

За морозиво сперечатися не буду.Не знаю. Своїй дитині його не даю , коли болить її горло , звичайно.

Але чого я нерозумію за своє життя в Канаді і напевно ніколи не зрозумію - то чого люди в мороз ходять без шапок???
    Сьогодні в нас тепло всього лишень -15С .
    Стоять на зупинках в теплих куртках в рукавицях , але без шапок.В крайньому випадку в навушниках.
    Звичайно це не всі , але багато.І це стосується не тільки канадійців.Зі мною на роботі роблять 4 шведи і 2є з Англії.
    Шведи - ніхто не вбирає шапку , а англійці один вбирає , а інший - ні.
    Я пробував питатися , але пояснити вони мені не змогли.А переконувати їх не став.
    ....розумію там вибігти з теплої машини в магазин.То сам вибігаю навіть в футболці
    Але без шапки в мороз на зупинці , коли деколи треба стояти навіть 15-20 хв. , то мені не зрозуміло.

8. manur

manur Well-Known Member

Бо вони на зиму в голову антифриз заливають...:)))

а де твій аватар? :)