Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Кілька разів зустрічала на ЛФ подібні заклики, тому хочеться детальніше обговорити це питання. Якщо така тема вже була, то прошу модераторів об'єднати.

• Подобається Подобається x 1
  2. zet

zet Дуже важлива персона

И до какой степени? Можно ж ведь дойти до незалежного села с собственным гетьманом...

• Подобається Подобається x 16
  3. Мала на увазі не це. Були заклики розділити Західну і Східну Україну.

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я щось такого не зустрічала...якщо не важко, киньте лінк...цікаво почитати....

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаю, що ніби Педро за поділ.

6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Я проти.
    Але якби не дай Бог так сталось, то мені здається, що рівень життя між Західною і Східною відрізнявся б між собою. Наприклад, Західна і Східна Німеччина.

• Подобається Подобається x 1
  7. zet

zet Дуже важлива персона

Я против. .....С этим делением как начнешь, то вряд ли остановишься.. Вон Россия чуть на запчасти не распалась, а потом через кровь процесс затормозили.. Да и нет такой потребности у народа..

• Подобається Подобається x 5
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Об"єднувати = прогрес, ділити = занепад...
    Історія України - суцільне додавання-віднімання і множення-ділення. Децентралізація влади - так, місцеве самоврядування - так, наповнення місцевого бюджету за рахунок місцевих податків - так, тошо... І не треба федералізаці і сепаратизму...

• Подобається Подобається x 12
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Розділ буде в іншому....

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знов за рибу гроші...

• Подобається Подобається x 4
  11. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ні в якому разі!!! :) Нехай Україна і надалі залишається незалежною і суверенною державою. ;)

• Подобається Подобається x 5
  12. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я за. І чим скоріше тим краще. Було би добре навіть зараз.

Ну і що з того що українці складають більшу частину?....Якщо ми дивимся в різні сторони.
    Є в світі досить прикладів , коли одна нація має різні держави , або є в федеральному сполученні.
    Це самий Китай і Гонк Конг.Китай і Тайвань.
    Чай Кан-ші для Тайваню герой , йому памятники ставлять. А для КНР - ворог.
    Щось як Бандера для обох Україн.
    ...є ще Північна і Південна Корея. Теж приклад однієї нації і 2х держав.
    По карті останніх виборів Президента.
    або по всеукраїнському пообласному голосуванні.
    Або навіть Львівська , Тернопільська , Франківська + ...області.

• Подобається Подобається x 8
  13. pukhnastyk

Так, і це трагедія для корейців як нації...Не чули такого?...
    А я категорично "проти" за поділ України на декілька держав. Для мене вона одна-єдина держава.
    Однак я "за" на 100% за закриття цієї гілки. Або щоб тут висловлювались лише громадяни України. Тобто люди, які живуть в Україні, а можливо й за межами нашої держави, але в кого є діючий український паспорт, а не громадянство іншої держави. А то цікаво вийде - громадяни інших країн дискутуватимуть тут як би то Україну поділити. Фантастика! Імхо.

• Подобається Подобається x 11
  14. Patrick

Patrick Well-Known Member

щось вони так не думають

А Ви бачили мій паспорт?.... В мене той самий що є діючий український паспорт.

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Взагалі ця тема незаконна. Бо по закону карається діяльність, що загрожує теріторіальній цілосності країни, ізаклики до розподілу також. А так, суто теоретично - відомо що Західна Україна тільки виграє, буде собі спокійно жити, будувати державність згідно притаманним загальнонаціональним чинникам, а східна тільки програє, бо західна Україна ніяк не заважала жити східній, а от антиукраїнськи настрої та влада східної України - завжди заважали жити західній Україні.

Але тоді нам тут буде малоросійський гаплик. Краще б західна Україна, якби мала достатньо сили, потурбувалась про нас, братів менших невігласів, та робудувала всю державу, вивільнила нас від цього посткомуністичного бандитського ярма, що квітне на південно-східних теренах, а тепер вже й розповсюджується на всю Україну... У нас тут люди переважно як без Батьківщини, і не українец і не чистий росіянин, а якийсь второсортний малорос... Сумно, але факт, щей ненавидять все суто українське, або байдужі... Як ото люди без роду та племені... тільки аби задниця в теплі...

• Подобається Подобається x 13
  16. pukhnastyk

Хто? Чиновники в багатому Сеулі?...
    Ні, не бачила. Тоді виникає ще більше запитань.

SATKUR, та всюди є різні люди, як на Сході, так і на Заході, і на Півночі, й на Півдні - не треба так драматизувати.:) До речі, в мене є дуже якісний посібник з української мови, виданий у 2002 році в Донецьку! :) :) :) Дуже добре викладені основні правила української мови. Є й інші книжки з української граматики, але той тішить око, бо він донецький. :)

• Подобається Подобається x 8
  17. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

pukhnastyk,

з.і. Придбав собі попкорну... ;)

18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Яка пам"ять куца в людей, ніби і розвал СРСРу не так давно відбувся, мали б ще пам"ятати як це трясонуло економіку. Так ніби країну поділити - це квартиру після розлучення розміняти.
    Да, от прям як тільки розділимось, так і рай буде, от тільки кляті .... нам щасливо жити заважають. Насправді ж проблема не в кордонах, проблема в головах. І насамперед в головах тих, хто ділить/хоче ділити країну.

• Подобається Подобається x 10
  19. pukhnastyk

Наїдатись вночі шкідливо ;)

Borkhes, от скажіть, будь ласка, як я зареєструюсь на якомусь російському форумі і створю тему, наприклад, "А давайте поділимо Росію і віддамо Кубань Україні?", то через скільки хвилин мене забанять? ;)

п.с. тільки не сприйміть ці слова особисто до себе, то просто приклад.

п.п.с. свобода слова - це добре, але прості українці також розуміють, що зараз дехто сепаратистські настрої, виражені в словах, може підхопити і використати проти тих же ж простих українців.

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)