Відповідь: Чи проживете ви до 70-ти? Вы можете прожить до 75 лет.Вполне можете стать долгожителем. Так держать! Главное чтоб жизнь не оказалась пресной даже после 70.
Відповідь: Чи проживете ви до 70-ти? мдя... добре, що я не вірю таким тестам де ж стільки живуть? :D Вы можете прожить до 82 лет.Вполне можете стать долгожителем. Так держать! Главное чтоб жизнь не оказалась пресной даже после 70.
Відповідь: Чи проживете ви до 70-ти? Не, я до 84 собираюсь, но не больше. Когда я был маленьким, то мне часто снилась именно эта цифра. Я решил что это число финиша моей сказки Главное настроиться.
Відповідь: Чи проживете ви до 70-ти? В Финляндии.. Только 70-летних не берут особенно в долгосрочные больницы, как молодых. Где то с 80 берут охотнее. Средний возраст у меня в отделении - около 90 лет.
Відповідь: Чи проживете ви до 70-ти? канєчно. і ніяких тестів не тре. хто ж буде гоцати на 800-літті Львова?
Відповідь: Чи проживете ви до 70-ти? Вы можете прожить до 79 лет.Вполне можете стать долгожителем. Так держать! Главное чтоб жизнь не оказалась пресной даже после 70. Головне щоб дітям не псувати потім життя .Хочу вмерти при пам"яті і здоровому глузді.
Відповідь: Чи проживете ви до 70-ти? Це все таки тест для молодих людей.Цікаво було б протестувати когось,хто має вік 65-70 років.Думаю тестик декого здивував би тим, що вони ніби вже мали померти років п*ять-десять тому :D
Відповідь: Чи проживете ви до 70-ти? Сявич, менi подобається ваш останнiй пост: "Ви можете прожить до 74 летЬ I внизу пiдпис: "А навiщо?" :D:D:D:D:D:D:D
Відповідь: Чи проживете ви до 70-ти? Вы можете прожить до 73 лет. Ого!!! Якось надто довго житиму! ггг Нє, в мої плани не входить таке число. Значно менше.
Відповідь: Чи проживете ви до 70-ти? без образ люди! Ви всі якісь дивні!!! Хочу дожити до глибокої старості, хочу жити до 150 років і на ніякі тести і дивитись не хочу! мені 22 і я реально бачу як той час швидко тече, як пісок крізь пальці.
Відповідь: Чи проживете ви до 70-ти? Тест цікавий, але один Бог знає скільки кому приписано на білому світі прожити, все в ЙОГО руках.