Чи прийме західна Україна переселенців зі сходу?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем rotozeev, 24 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. rotozeev

rotozeev New Member

Вітаю.

Дивлюсь на сусідню тему "Чи треба розділяти Україну?", дивлюсь інші сайти та блоги, де обговорюється ця проблема. І в мене виникає таке питання.

От, припустимо, що Україна таки розділилася на дві частини: умовно кажучи - Захід та Схід (територіально). Але ж судячи навіть з результатів виборів не всі на сході України підтримують російсько-імперські цінності, культ колективізму, вождя і.т.п. Тож багато людей будуть бажати змінити ідеологічне оточення, мігруючи на захід. В тому числі і до Львова. Як корінні жителі західної України будуть ставитися до цих людей? Бо вони ж якісь "неповноцінні" українці: українську розуміють, але розмовляють російською, Сталіна та комуністів не люблять, але й Бандеру теж не надто поважають. Не будете пускати до себе (і без вас проблем вистачає!), чи як? А якщо будете, то треба буде складати іспити з української, та присягатись іменем Бандери? Чи то будуть "українці другого сорту", як у тому сумнозвісному ролику 2004 року?

Давайте пофантазуємо. Як ви уявляєте собі вирішення цієї проблеми?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не бачу жодної проблеми з "цим"
    бачу проблему з людьми, які називають себе владою

• Подобається Подобається x 1
  3. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

Я не думаю що багато людей поїде одразу. А як поступово то не проблема. От я наприклад і так планував переїжджати. А як розділ то це тільки прискорить мої плани

4. yasam

yasam Well-Known Member

Ті східняки що стоять на Майдані, стоять не заради того щоб мігрувати на захід, а заради того, щоб захід прийшов на схід. Пожалійте їх, не розпускайте бздурів про сепаратизм, навіть гіпотетичний.

• Подобається Подобається x 5
  5. Замість так фантазувати,
    Краще з дійсністю дружити
    І в Ютубі просувати
    "Ще не вмерла й буде жити"!

Краще пудріть мізки Ленці:
    Про що кажете наразі,
    Ну які переселенці -
    Гілку вивезти на КРАЗі!

• Подобається Подобається x 4
  6. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Полно других, более привлекательных направлений для миграции. Например Канада.
    Западной Украине не зачем переживать по этому поводу.

7. Dimitriy

Dimitriy Member

Мене теж це цікавіть. Наприклад приїхав би я з Донецьку на ПМЖ на західну Україну, які будуть наслідки для мене? Мову розумію, але як та собака не розмовляю. І хрещення не греко-католичне. Потрібні люди зі сходу чи не потрібні? За російсько мовне слово бити будуть? На яке відношення слід очікувати?
    Чому обовьязково треба в Канаду бігти.

8. yasam

yasam Well-Known Member

Ну шо ти тролиш, га?

9. Forpost

Forpost Стоїк

та по барабану

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не проблема.

і це не проблема. Нема нікому ніякої справи до вашого хрещення. Це ваша особиста справа.

хороші люди всюди потрібні, а погані - нікому.

забудьте, це совковий міф.

на нормальне, людське, яке собі заслужите.

• Подобається Подобається x 2
  11. ricardo

ricardo Well-Known Member

Від тебе потрібен ще один пост - уточнюючий. Щоб модераторам було легше зрозуміти, чи тебе банити сьогодня, чи ще почекати.

12. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Щоб "присягатись іменем Бандери" і "складати іспити з української", Вам ще треба буде отримати візу нового Галицько-Волинського князівства. А то буде справа важка. Хіба що у Вас є довідка від пана Парубія, що Ви проходили практику на території свободи. Тоді візу Вам буде видано безкоштовно і без черги.
    От і фантазуйте.

13. yasam

yasam Well-Known Member

Закрийте нахєр цю тему.

14. ricardo

ricardo Well-Known Member

Між, іншим, міграція вже почалась. Ви знаєте, що за останні місяці збільшилась кількість бажаючих купити житло у Львові. І ці бажаючі зі східних, південних областей та навіть Києва. Можете попитати своїх знайомих ріелторів.

15. Dimitriy

Dimitriy Member

А є вже хто з Донбасу на ПМЖ у західній Україні, чи таких ще нема.
    На Донбасі говорять, що коли жінка під Львівом в неділю до церкві не йде, на другий день хата смолой облита.

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ви в своєму розумі?

17. yasam

yasam Well-Known Member

закрийте тему, а краще видаліть

18. rotozeev

rotozeev New Member

А ви також з таким же завзяттям пропонуєте видалити сусідню тему "Чи треба розділяти Україну?" чи тільки мою?

19. yasam

yasam Well-Known Member

тільки вашу

20. rotozeev

rotozeev New Member

Але це ж нелогічно: ви толерантні до обговорення сепаратизму та розділення України і водночас вимагаєте заборонити обговорення наслідків розділення і проблем, які воно принесе.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)