Чи потрібно платити за реєстрацію у держ.поліклініці?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем CikiBybiSha, 12 січ 2015.

1. CikiBybiSha

CikiBybiSha ініціатор

Всім привіт.Я тут недавно.Не знаю чи було подібна тема.
    Дружині треба було піти до лікаря.Приписка у неї не Львівська.Жоб її прийняв лікар потрібно було завести картку.Нам було вказано написати заяву головному лікарю і оплатити 50грн.У призначені платежа сказали вказувати спонсорська допомога.Ми стали спонсорами)))
    Мені цікаво чи ми повинні були платити?Ми не стали сперичатись оскільки і сума не велика і здоров`я важливіше.
    MfxbIEkOYnk.jpg

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікаво, то є корупція?

Напевно, ні. Я думаю, це шахрайство. Платиш за одне, а кажуть, що за інше, взамін на реєстрацію.

50 грн. - не сума, але таких "охочих" за день знайдеться чимало.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А львівська обласна лікарня має інше зкпо, на шо посилається Гугль. мфо - то банк. А як знайти реального отримувача?
    Я спробував через податкові сервіси - дуля з маком, видало, що нема такого серед платників ПДВ. Дивно, нє?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Індивідуальний податковий номер -- 019966513048
    Код ЄДРПОУ – 01996651
    Найменування або прiзвище, iм`я та по батьковi – МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ N 4
    Дата анулювання реєстрації платника ПДВ -- 24.07.2003
    Причина анулювання - обсяги продажу товарiв < 600 мiн. - призупинено
    Підстава анулювання - СКАСОВАНО ДАТОЮ, НАДАНОЮ З РАЙОНУ-ПРИЗУПИНЕНО

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

7. manur

manur Well-Known Member

Нема в базі банків. Бо
    - то є Державне казначейство.

Я щойно в жони запитав, чи має казначейство МФО, то вона зразу ж відповіла : "825014" (бо вона з ним постійно працюває).

8. CikiBybiSha

CikiBybiSha ініціатор

Просто в момент того коли вам треба до лікаря тобі не до того щоб сперичатись і скаржитись.А взагалі я думаю що тільки послідня курва буде наживатись на біді інших.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

шо та курва і робить успішно..

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Так 90% нашої "медицини" то куревство і ще й яке. Є, звісно, лікарі від Бога та такі, які хабарів не вимагають, але їх одиниці. І оці всі спонсорські допомоги, благодійні внески і т.д. - тупо наживання на людях. Я взагалі за те, щоб медицина нарешті стала офіційно платною, а не таким-от фарисейством.

11. manur

manur Well-Known Member

Страховою!!!!!

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Те і мала на увазі.

• Подобається Подобається x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

нічого не змінить.

ви там собі платіть страховій, а тут на місці я госпідар.

14. manur

manur Well-Known Member

Ну, дик, систему тре мінєти. І КОЖНОМУ над цим працювати. КОЖНОМУ з нас!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

кожному, але почати повинні державники з себе, бо вони є ініціаторами хабарів.

16. CikiBybiSha

CikiBybiSha ініціатор

нажаль не завжди.я діабетик і двічі на рік лягаю в лікарню на профілактику.зазвичай я не даю ні копійки своїй лікарці.і вона ніколи сама не "клянчить".але більшість пацієнтів самі дають, бо привикли.такі звички потрібно викорінювати

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не то. Я вважаю, кожен має право віддячитися за послуги окремо. То справа кожного. А от вимагання - то вже кримінал.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І як це називається? Я знаю як - побутова корупція. Хтось говорив, шо треба вимітати з мізків цю маячню - робити "за чоколяду". Хай людина встановлює вартість своєї роботи - і платіть їй. Тоді це чесні і відкриті взаємостосунки. А пхати шось за пазуху - совок-совком.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дзеко, ви не праві.

Ви ж не даєте шоколадку, але щоб вам поремонтували зуб. Ви даєте шоколадку вже по всьому лікуванню. Як знак вдячності.
    То не є совок. То є елемент культури, вдячності і поваги до роботи лікаря.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нас корупція в медицині і в освіті взялася від низького рівня життя лікарів і вчителів. Ви якесь залицяння описали, а насправді я знаю наприклад в пологових будинках тисячі гривень віддають лікарям і сестрам "з під поли".

а де твій аватар? :)