хотіла закінчити питання так: "...як не люблю їх я" справді дуже не люблю сюрпризів, за рідкісними винятками а ви? чому?
Відповідь: чи любите ви сюрпризи? люблю. зазвичай маю дурну моду - знаю все наперед. самій не відомо чому так трапляється, але вже втомилася все знати. легше і ліпше, коли сюрпризи. і добрі, і погані.
Відповідь: чи любите ви сюрпризи? не люблю. За рідкісними винятками Просто, щоб сюрприз мене справді вразив, треба дуже-дуже-дуже постаратися. ну ось така я балувана :o
Відповідь: чи любите ви сюрпризи? Обожнюю сюрпризиЗвичайно ж. приємні і несподівані.Бувають і досадні, як от трапився зі мною цим літом. Поїхала я до бабці на херсонщину і не попередила Максима.А він вирішив зробити мені сюрприз і приїхав до Южноукраїнська.....а вдома нікого.Провештався містом до вечора та й поїхав назад до Львова, бо на було часу за мною по півдню ганятися. Досадно було...але все рівно приємно(мені)
Відповідь: чи любите ви сюрпризи? Люблю сюпризи, але от не такі, як Макс Іринці.. Люблю, коли передбачено, що сюрприз не буде невчасним..
Відповідь: чи любите ви сюрпризи? Обожнюю сюрпризи! Мене до них привчив чоловік. Він ніколи не спитає, що я хочу на день народження, Миколая чи ще якесь там свято, а купує те що вважає за потрібне. На початку наших зучтрічань траплялися казуся, але я його привчила прислухатися до моїх потреб. Цього року на ДН подарував мені миючий пилесос, який я давно хотіла, але через ціну відмовилась від того бажання, а він мені його притарабанив. Або якось ще раніше почув як я охала на парфуми коліжанки, то потім купив мені їх. Ще до одруження були частими сюрпризи від друзів у вигляді раптового заходження в гості так о півночі (батьки до цього ставились нормально), зараз трохи бракує мені тої арави. Поганих сюрпризів щось не пригадую.
Я на тому тижні зробила сюрприз своєму коханому.Приїхала до нього не повідомивши.Ото був сюрприз! Таких приємних сюрпризів він за своє життя ще не одержував:biggrin:
Я люблю сюрпризи....а ще більше люблю їх робити....Одного разу (праввда давненько це було) я була у відрядженні в Києві і по телефону посварилася зі своїм хлопцем...То була година 20......Я довго не думаючи, беру таксі і їду до рідного Львова миритися....За 4,5 год була вдома...Можете уявити його реакцію, коли я дзвоню йому в двері в другій ночі ....Але ті 4,5 години нічної їзди були варті.....ой а яке примирення було
Мені тоді в гроші не розходилося...Головне, щоб до нього пошвидше...Але, якщо Вам так цікаво - то 100 у.о. - в мене більше не було...таксист погодився...
Я дуже люблю сюрпризи! Менi їх легко робити! Якщо людина запам'ятовує хоч елементарно про що я говорю, то менi сюрприз зробити льогко! З другої сторони я робити сюрпризи не дуже полюбляю, бо я оточена людьми або хто не любить сюрпризи або їх ну дуже тяжко здивувати! Проте я всеодно стараюсь
Сюрпризи - це спонтанність. Отже, ти робиш щось за покликом, відчувши, що так потрібно. Мені пордобаються сюрпризи. Особливо комусь робити приємні несподіванки Тоді також отримуєш позитивний заряд