Чи їздитимуть маршрутки ввечері? - Львівські новини

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 17 лют 2013.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Так і невідомо, чим доїжджатимемо додому з понеділка після 20.30. Перевізники і мерія ніяк не можуть порозумітися* Сьогодні у Львові найбільш актуальною темою, яку обговорюють жителі, є ...

news.lvivport.com

2. avatarwin

нема чого по ночам їздити , потрібно сидіти вдома.

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

20.30 чи навіть 21 це ще не така глибока ніч;) Та й мало які можуть бути обставини - загуляв, затримався на парах (в університеті, до прикладу, деякі факультети мають навчання аж до 21 години - зокрема, факультет іноземних мов),затримався на роботі. Що, пропонуєте їм ходити пішки чи їздити на таксі? Громадськимй транспорт, на моє глибоке переконання, має працювати до півночі, не менше.

• Подобається Подобається x 2
  4. yasam

yasam Well-Known Member

Простий приклад.
    Аптеки працюють до 22, 23.00. Фармацевтам теж потрібно добратися додому. От нехай закривають аптеки в 19.30 щоб встигнути додому, а люди нехай конають ввечері від раптової головної болі, як це часто буває.
    Хавайте хавайте те що робиться. Будете жити в пеклі.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А тут аптеки працюють, як решта магазинів - до 17:00

І нікого не обходить чиясь головна біль, і це правильно - у фармацевтів є також сім'ї, котрі не повинні терпіти через головну біль тих, хто не в змозі забезпечити вдома набір основних ліків.

Так і з транспортом - хто планує нічні прогулянки хай доплачує за надстандарт у формі таксі.

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Правильно. І лікарі теж мають сім'ї. Пробемкала 17.00 , операційна зачиняється, недооперованого на таксі везуть додому. І пожежникам та міліції нема чого затримуватися :)

Motorola Atrix 2

• Подобається Подобається x 5
  7. Іспанка

Олю, наскільки нічні? От до прикладу у Празі міський транспорт до якої працює? Думаю, що не 20 год. точно.
    Хай мене Агатон виправить, якщо помиляюся, але у Вроцлаві щонайменше до 23 автобуси і трамваї їздять,а потім раз на годину є нічний автобус.

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Слухайте, а де ви такі аптеки знайшли? В мене на райончику до 21 працює :)
    Ви ще про презервативи забули:))) А що, то певно найходовіший товар ввечері:mocking:

8. yasam

yasam Well-Known Member

досвідчені знають що презервативи в будь-якому кіоску з цигарками продаються. Я рідко щось забуваю!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

сміх курам...

таке питання вирішується просто:
    - позбавити ліцензії перевізника.
    - розривом договору з перевізником.

але там питання відкатів, тому й тєжко....

• Подобається Подобається x 1
  10. Іспанка

Згодна. А ще, на моє переконання, громадський транспорт має бути у комунальній власноті. Нещодавно читала непогану статтю на тему приватного транспорту у сусідній Росії (в них чи не та сама біда з приватниками, що й у нас) читати тут

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не перекручуй. Це питання життя, а не доставки додому тіла. І ці служби платяться з наших грошей - платників податків, а не з грошей роботодавців, власників аптек.
    Метро до півночі. Автобуси та трамваї - в залежності від напрямків, але також орієнтовно до півночі.

Я не кажу, що 20:00 - це та година, коли б мав транспорт зупинитись, але не треба щось там говорити про хворі голови мешканців.

І до речі, в Празі працює MHD, městská hromadní doprava, міське підприємство, не якісь там ліцензійні перевізники, які роблять, що їм заманеться.

12. Іспанка

От, власне. Тобто це нормально, коли людина десь затримується до прикладу до 22 - 23 і може не перейматися тим, як добратися додому - бо в будь - якому разі добереться вона громадським транспортом.
    А так і має бути. Бо ті приватні перевізники роблять, що хочуть і міське управління їм не указ.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, ні.....
    не згоден.

наші чиновники просто того не потягнуть
    От дайте комунальникам сміття возити...

місто буде в смітті.

Справа в тому, що сьогодні чиновники крім брати хабарів нічого не можуть робити. Дайте їм саму просту роботу і вони її завалять

14. Іспанка

От вже дали приватникам перевезення робити - і що доброго ми маємо? Як на мене, треба дати їм шанс.
    Яка тоді альтернатива, Миху? Приватники лиш думають про те, як нажитися. Ну піднімуть вони ціну. Але ж це не покращить якість перевезень, не буде більше нових містких автобусів на маршрутах, будуть ті самі хамські водії з цигаркою в зубах і мобільником в руках..

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А давайте подумаємо разом, про що буде думати комунальник?

по-перше, йому на якість перевезення буде начхати.
    по-друге, в комунальному підприємстві за кермо сядуть не джентельмени з Гаден пак... а ті самі спеціалісти.

Для того, щоб у нас перевезення було гаразд, потрібний здоровий підхід: добре возиш - вози, зле возиш - допобачення.

А у нас як?

Хто більше дасть відкату. а все решту - пофік.

перевізники чому підвищують проїзд? Бо мерія більше хоче відкату. А ми всі платимо не за проїзд, а за відкат мерії.

16. Іспанка

Підхід добрий, хоча тоді не буде кому возити..Перевізникам теж треба міняти підхід - не наживатися і думати. як урвати більший куш, а думати про якість перевезення. про нормальні чисті автобуси, ввічливих водіїв і дотримання ПДР.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Згадав я 85 маршрут до реформи (нині 42), затримався я якось в гостяю, приходжу на кінцеву зупинку на Привокзальній, стоїть чєрга, тут я бачу під'їзджає автобус, сідаєм, ну я і вирішив спитати ваділу чи ше буде автобус, а він і каже, так, в 1.00 буде останій. Во так. А зараз в 22 вже хіба на таксувку.

18. Полковник

Полковник миється в бані

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну та, маршрутки їздять йно поки продають алкоголь

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Смію вам заперечити.

Для того, щоб мати маршрут, перевізнику тре виграти тендер, який супроводжується чималими хабарями. Охочих возити - море, а от возять одиниці. Іспанко, повірте, перевозки - це такий бізнес, де ніхто не буде до нього рівнодушний. Я знаю людей, які брали кредит, купляли буса і давали його в оренду фірмі-перевозчику і це було вигідно. Не думайте, що власники-перевізники дуже страждаючі люди, повірте, вони добре мають і знають за що боряться.

---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

а який зміст їздити, коли алкоголь не продають?:)

а де твій аватар? :)