Чи є за гонором розум?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 29 жов 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Починає прояснюватися картинка відносно тих, за кого ми нерви тріпали на виборах.
    Перше. Я два рази зустрічася з Іллєнком, який балотувався на нашому окрузі від ОО, десь за пів місяця до виборів, пропонував допомогу цілої команди. Залишив йому план дій та телефони для узгодження допомоги. При розмові я ще тоді відчув пацанську ейфорію та настрій типу "нам море по коліна". Пройшло два тижні, реакції я так і не отримав. Результат такої самовпевненості отримав сьогодні - на окрузі, по попередній інформації, перемогу отримала жлобиха Герега (Епіцентр), яка тусується з бандюками. А від Іллєнка я не отримав навіть формальне "дякую", не те що згоду на допомогу.
    Друге. На цьому окрузі "боксер" теж вперто проштовхував свого "комсомольчика", так і не узгодивши з ОО про усунення ситуації "два барани на одній кладці". Теж отримали "розумники" ляпаса від "бандюків".
    Третє. На даний час потрібно боротися навіть за крихти майбутньої коаліції, а тупуваті Тягнибоки вже в присутності ЗМІ "плюють" на "боксерів", виставляючи свою "принциповість ідіотів". Маючи лиш декілька звилин в голові та масу проблем України вони зациклилися лиш на ідеї усунення Хана та чистці державних чиновників, абсолютно не думаючи про наявність сил та засобів для цього.
    Четверте. Якщо бандюків звично називати тупими, то як можна називати цих поцріотів, яких вузьколобі Чєчєтови розводять, як лохів? Більшого ярлика ніж "ідіоти" я їм не можу приклеїти.

2. Saszko

Saszko Well-Known Member

А хто Ви? Іллєнко публічна особа, його можна побачити і почути, кожен може собі скласти для себе його хараткеристику (у відомій мірі). А Ви хто?

Що значить "тусується з бандюками"?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вєрка Сердючка теж публічна особа. А Іллєнко собі характеристику склав - продув з тріском вибори по своїй бездарності. На одному лозунгу "геть бандюків" далеко не заїдеш.
    Сашко, невже ви не зрозуміли, що народ, включаючи мене, витяг Тягнибока та Ко за вуші в розрахунку "щоб не пропали голоси"?

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Біографію розказувати?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це ви перегнули. Сьогодні крім Тягнибока було за кого голосувати.

5. Saszko

Saszko Well-Known Member

Написане в першому дописі теми виглядає як лайливий напис на стіні якогось будинку на далекій від центру вулиці.
    Хто написав і як перевірити інформацію — невідомо. Врешті, цей напис можна спокійно ігнорувати, але ж він є... Написано...

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

Дуже в'їлося в пам'ять — "геи за Пилипишина!"
    Шось такого типу

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та не було за кого достойного голосувати зовсім. Вибирали по старому принципу - кращого серед непідходящих. А за "свободу" багато людей проголосувало, щоб їй перемахнути прохідну межу.
    Ось даю цифри тупості опозиції. 20% опрацьованих бюлетенів по нашому округу:
    - жлобиха Герега - 5118
    - баран Іллєнко - 4579
    - баран Опадчий від "боксера") - 2650
    На це й розраховували бандюки при зміні закону "Про вибори":
    - неузгодженість сил противника;
    - відсутність належної інформації;
    - продажність постколоніального бидла.

Зараз Мірошніченки волають про необхідність допомоги для контролю за підрахунком голосів та їх маніпуляції, але до цього проігнорували пропозиції про цю допомогу.

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

Манірний ви наш! Він, мабуть, і поему "Сон" (І мертвим, і живим...) гидував читати, така гидота написана про царицю.

Випий кави та на кавовій гущі.

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Іллєнко - "Я перемагаю з відривом майже 200 голосів." Це 20 хв. назад.
    Це цифра, яку шулери змінять, як два пальці... А якби домовилися з "боксерами", то вже пили б шампанське. І так по всій країні.

7. Saszko

Saszko Well-Known Member

Будь ласка, пруфлінк.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

БОРОТЬБА ЗА МАЙБУТНЄ БАБЛО.

На окрузі Мельника не опрацювали і чверті протоколів

Понеділок, 29 жовтня 2012, 21:04
    фото

Версія для друку Коментарі 12 В приміщенні окружної виборчої дільниці округу №95 продовжують збиратися люди спортивної статури.
    Про це повідомляє кореспондент "Української правди".
    На запитання, що вони тут роблять, хлопці відповідають, що вони журналісти. Вони чекають на першому поверсі. В той час, як на другому ОВК продовжує приймати бюлетені та протоколи з дільниць.
    [​IMG] [​IMG] На дільницю приїхав заступник глави міліції міста Ірпінь, який не зміг відповісти, що це за люди знаходяться на дільниці.
    Крім того, він навіть не захотів поцікавитись, ким вони є.
    Станом 21 вечора в роботі комісії оголошено перерву. Після цього вони мають розглянути протоколи з 302 і 303 дільниць, де зафіксовані масові вкидання бюлетенів за "регіонала" Петра Мельника.
    [​IMG] [​IMG] Фото УП Наразі ОВК прийняла лише 20 протоколів з 89-ти, незважаючи на те, що люди сидять тут з вечора минулого дня.
    На дільниці також присутній кандидат від опозиції В'ячеслав Кутовий, його оточення не виключає, що на дільницю приїдуть Олександр Турчинов і Арсеній Яценюк.
    Також, за словами Кутового, люди, які зараз оточили коридор, де сидить комісія, є людьми з команди Олександра Юракова ("Удар").
    Українська правда

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Справжня ціна Тягнибока та Ко буде проявлена в захисті того, що їм видав народ. Якщо вони не зможуть навіть блокувати махінації Гереги (це в києві, а не десь в Керчі), то ...
    Справжня українська політика - це не марші на Покрову проводити. Тут потрібний ще й розум.

10. Bambook

Bambook Persona non grata

А він мав підстави вам довіряти чи вважати вас авторитетом у питаннях виборчої кампанії?

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я (67 років) йому (пацан) видав детальну програму дій, пропозиції про допомогу від реальних людей.
    Повторюю - вибори в Україні є дещо серйозніше ніж марші по Володимирівській.

12. Bambook

Ваш вік нічого не доводить. Азаров старший за Обаму, але це не значить, що він може навчити його керувати економікою...

Питаю, які конкретно в Іллєнка були підстави довіряти вам і вважати авторитетом у виборчих справах?

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А які підстави мені довіряти цьому пацану? Мені довіряли Чорновіл з Горинем-старшим, хоча теж пустили "на вітер" в своїй тупості потуги РУХУ мільйонів українців. Я віддав і Іллєнку свій голос, як і маса інших людей, а він його тупо "прос...ав".
    Повторюю потребу для політиків мого форумного підпису.

14. Bambook

Так це не він до вас звертався, а ви до нього.
    Може, він вас проігнорував, бо вперше про вас почув, а від так не міг довіряти ні вам, ні вашій професійності?

• Подобається Подобається x 1
  15. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Пройшов, кажись, ваш Іллєнко. Може якраз завдяки тому, що не прислухався до ваших політтехнологічних рекомендацій? :)

• Подобається Подобається x 2
  17. Bambook

Там ще буде трохи "войнушок". Це ж тільки попередні результати...

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В вас, пане, рабська психологія. Вона вам не дає навіть зрозуміти просту істину - це цей претендент звертався до мене та багатьох інших українців протягом двох місяців за довірою. Я цю довіру надав, а тепер жалкую, бо він її пустив по вітру. І лиш тепер Тягнибоки будуть знову просити мене та багатьох інших вийти на вулицю для поправки їх пропуканих позицій.

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Прокіп, ну от поставте себе на місце кандидата. У нього для політтехнологій є спеціально навчені люди, які отримують бабло за свою роботу, мають якісь там рекомендації, портфоліо. І тут приходить якийсь дід Прокіп і каже "я знаю як тобі виграти вибори, значить так, слухай сюда..." Я думаю, таких Прокопів до кандидата приходить по десять щодня.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пане, в таких справах серйозні люди на "кажись" не надіються. Потрібно було ще два місяці назад домовлятися з "боксерами". А зараз через свій непрофесіоналізм тужаться в надії на "кажись".
    А в "тупуватих" Чєчєтових все прораховувалося ще за рік до виборів.

а де твій аватар? :)