Може, безглузде питання.... Але ніколи не була у Дрогобичу і смутно уявляю розміри цього міста. Буду там наступного тижня (подорожую на травневих Карпатами). Будь ласка, підкажіть, чи є там інтернет-клуби або кафе з Wi-Fi доступом? (оце було б найкраще, бо в мене ноутбук)
Ви мене насмішили. Звичайно є. Дрогобич друге місто по величині у Львівській області (після Львова). Приїзджайте Вам сподобається. У нас в Дрогобичі дуже гарно. В ІНЕТІ інформацію про місто можете знайти.
Це сайт Дрогобича і ще багато можна знайти. http://1ua.com.ua/infc.php?obl=12&ray=1& City=%C4%F0%EE%E3%EE%E1%E8%F7 Надіюсь я Вам трошки допомогла. Якщо, щось звертайтесь ---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ---------- Ми ж досить близькі сусідиПриїздідь,переконаєтесь:girl_spruce_up:
Та знаю-знаю... Бував там... Тому й питаю, бо наприклад Новий Розділ за площею суттєво більший за Дрогобич, а в Червонограді вроді населення більше (ну принаймні виглядає не менше).
Досить вигідним і нормальним є ця послуга від Укртелекому. Купіть карточку з логіном і паролем. Потім користуйтеся в любій зоні покриття укртелекому. На малюнку показані точки доступу в Дрогобичі.
Дрогобич трішки більший. Схожість, звісно, можна знайти, але це якщо шукати За кількістю населення Дрогобич друге місто Львівщини (близько 100 тисяч), Червоноград - третє (близько 70 тисяч).
Враховуючи теперішні приймачі сигналу WI-FI можна сказати, що такий вид зв"язку є навіть в селах, не кажучи вже про селища, а тим більше міста.
як правило самого приймача троха замало, було б незле щоб хтось сигнал передавав... А це далеко не всюди є