Друзів не може бути багато. Друг може бути один на все життя, а може кілька. Другові можна довіритися, виговоритися, втерти носа, відверто сказати неприємну правду. Та чи можлива така дружба на роботі? Бо часом так сумно стає, проводиш із співробіниками стільки часу, а не всигнеш комусь вікритись, як про це "в обробці" (з новими надуманими поіями та явищами) знає весь офіс. Так людина і стає самотньою...:ninja:
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? Мені щось здається, що близький друг не повинен бути вашим співробітником. І не бачу сенсу комусь на роботі відкриватись. Для чого? Щоб потім були непотрібні плітки? У мене є один друг, дуже файний але він мій бувший співробітник.
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? хороше питання... і майже відповідь.... дружби не існує.... існує: симпатія, спільні інтереси, спільні проблеми.... коли це зникає -- зникає і "дружба"...
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? У меня есть друзья, но не на работе. Я знаю, что ко мне на фирме многие хорошо относятся. С некоторыми могу и рюмку выпить
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? на цій роботі немає друзів, просто співробітники з якими живемо без конфліктів... з попередніх робіт є коліжанки з якими хочеться бачитися частіше - може це дружба?
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? на попередній роботі були друзі, було разом цікаво от і здружилися, а здружитися було легко, бо ми всі були підлеглі а тепер я належу до начальства і дружити ні з ким не можу, навіть якби хотілося, бо підлеглі ще більше на голову сядуть. хоча куди там більше? отаке з мене начальство така дружба на роботі протипоказана і це факт хоча я вважаю, що на роботі люди проводять так багато часу, що не мати там друзів і не прагнути їх мати це недобре. фактично робота займає велику частину життя і мати друзів-співробітників дуже би хотілося
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? Я тоже належу до начальства и со всеми дружу, и когда на когото оторвусь, сотрудники понимают, что достали
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? я би сказала: зі всіма маю хороші стосунки, але не назву це дружбою
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? вашим підлеглим пощастило... беріть мене до себе... щоправда, я нічого не вмію....
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? Те саме. В Оттаві, як на мене, це взагалі не дуже прийнято. У нас дуже хороша атмосфера в офісі, всі один одного розпитують, а які плани, а як що, ходимо разом на ланч іноді, але не більше того. Поза роботою радше не зустрічаємося. Хіба на якісь офісні вечірки. Як на мене краще друзів мати не на роботі, а то все одно будете приречені говорити часом про роботу.
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? У мене така сама ситуація Додано через 1 хвилину іноді наші співробітники ходять разом на обід, то, як правило, їхня розмова або про роботу, або про співробітників, які з ними не обідають
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? Так і є. Нині 100% про мене говорили, бо я хвора вдома і з ними не поїхала. :D:D:D
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? А в мене є товариш на роботi. Перше вiн був мiй ментор, вчив мене програмувати iтд... Ми подружились, ходим разом на обiди, iдем разом на мiтинги. Я його з жiнкою навiть запрошувала до нас додому, а вiн нас до себе. Ми й кликухи попридумували майже всiм у офiсi. :D Якщо треба поплiткувати то ми iдем брати чай в спецiальну кiмнату з чайом, кавою, чiпсами iтд i там чешем язиками. Вiн менi навiть першiй сказав що його жiнка вагiтна. Навiть ще до того як об'явив всiм родичам, бо хотiв з кимось подiлитись. Отак i дружимо. Я впевнена що якщо б ми не працювали бiльше разом, то всеодно б спiлкувались по мейл та деколи по телефону. Додано через 3 хвилини О, забула додати, ми є обоє пiдлеглi до нашого начальника, але мiй товариш має дуже високий ранк, не то шо некоториє, ну вiн i старший теж, йому 41 р.
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? Шеф на нашей фирме наради запретил, тому шо они заканчиваются скандалами, если у кого появилась идея, тихо приходит к шефу и предлагает, а он сам уже решает. Это я ему предложил
Відповідь: Чи є у вас друзі на роботі? Мiй начальник тiльки то i робить що ходить на наради. Це його улюблена форма спiлкування