Чи існує дружба між чоловіком та жінкою?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем bora, 17 січ 2008.

?

Ви товаришуєте з особами протилежної статі?

1. Так

39 голосів
    81,3%
  2. Ні

3 голосів
    6,3%
  3. По потребі

6 голосів
    12,5%
  1. bora

bora Well-Known Member

ПОдумалось чому я дружу з чоловіками? Чому не можна обмежитись тільки дівчатами?
    Бо:
    1. Чоловік завжди більше розуміється на тому, що подарувати чоловікові.
    2. Існують часто "чоловічі" професії до яких доводиться звертатися - по роботі, по особистим вирішенням проблем. Мабуть, чоловіки часом мають більше влади.
    3. Чоловіки зазвичай Вам не заздрять щодо Вашого нареченого-одягу, тому дивними зауваженнями не зіпсують настрій.
    4. Чоловіки завжди чесно признаються, що тобі не пасує, або яка в тебе неприємна риса характеру (адже в сім"ї стосунки трохи інші і тому деякі риси в ній навіть не проявляються).
    5. Чоловіки не "навантажують" розмовами про нові чоботи чи помади на роботі.
    6. В спілкуванні з чоловіками стаєш врівноваженішою. Бо жінки здатні "розкручувати" емоції.
    7. Завдяки чоловічому колективу, їх проблемам з дружинами починаєш навіть більше розуміти коханого.
    8. Дізнаєшся більше на теми, що цікавлять коханого "нові правила дорожнього руху", автівки, політика тощо.
    Напевно . більше переваг, але це те що згадалось...

• Подобається Подобається x 18
  2. Городецький

Городецький Well-Known Member

Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою?

bora, не повірите, але у нас збігаються смаки - я також віддаю перевагу товаришуванню з чоловіками :cool: :) Ну, щоб не обговорювати одяг і косметику, не розкручувати емоції, не шукати вимучану відповідь на питання "що дужче пасує: сьогоднішнє чи учорашнє?" ... :)

Звісно, я й з жінками товаришую, вірніше - ті жінки вважають що я з ними товаришую ... ;)

• Подобається Подобається x 7
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене більшість товаришів - хлопці. Другом можу назвати лише одну людину, свою подругу. А серед хлопців є друзі, але кожен є другом по своєму: хтось порадою допоможе, хтось гроші позичить, з кимось можна просто поговорити..

З хлопцями легше. Хлопець бачить в дівчині товариша, а дівчина в дівчині - конкурентку. Навіть якщо вона твоя найкраща подруга, або сестра, або навіть мама. Вона - конкурентка! І біля неї треба завжди триматись на висоті, щоб не бути гіршою, або бути обережною, щоб вона не підставила заради своїх інтересів. А з хлопцями дівчата почуваються вільніше, природніше..

Думаю, дівчата не довіряють дівчатам через цю конкуренцію, тому і не можуть дружити по-справжньому. А хлопцеві довіритись легше, бо він не зрадить, бо у нього нема інтересу.

ІМХО.

• Подобається Подобається x 5
  4. Ksani

Ksani Well-Known Member

Я росла зі старшим братом, у нас часто бували його друзі. На мене- малявку ніхто особливої уваги не звертав, а я звикла до розмов про літакобудування, футбол, "як приклеїти вчителя до стільця" :D Все інше, "дівчаче" мене цікавило значно менше. А тепер- ще менше :)
    Хоча розумних жінок дуже поважаю, але найближчі друзі у мене - чоловіки. Так вже складається.

Додано через 2 хвилини
    Нє, конкурувати цікаво тільки із сильними суперниками. З чоловіками :D

• Подобається Подобається x 4
  5. bora

bora Well-Known Member

А насправді ЩО робите??:eek:

Взагалі не очікувала на таку одностайність у відповідях)) Хоча мене це тішить, бо я завжди думала, що така дружба існує.) Полегшало.))
    Але ще недавно у певних гілках зустрічала дописи про те, що якщо чоловік спілкується з жінкою, то щось більшого від неї хоче, аніж просто по роботі за пивом потеревенити:)
    Один знайомий в цьому твердо переконаний. А коли я йому нагадала про подругу в їхній компанії, то він задумався і сказав - ну та, з негарними дружити можна. Редіска він вобщем. І добре, що таких як він меньшість.

6. Городецький

Практично всьо що вони мені дозволяють, я ж вихована людина :)

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хм.. А мені нема за що з чоловіками конкурувати.. Якось не трапляються такі ситуації.. А Ви з чоловіками у чому конкуренти?

8. Городецький

Товаришувати не можна тільки з повними дурепами. На щастя, таких мало :)

А Ви ввжаєте що дружба не може мати ніяких секксуальних моментів? А що як мені й не цікаво буде (скажімо) товаришувати з жінкою, для якої я є об'єктом, позбавленим гендерних характеристик? Чи жінкам для таких відносин, а саме дружби, обов'язково треба абстрагуватися від статевої належності і, відповідно, від міжстатевих стосунків?

9. Ksani

Ksani Well-Known Member

Я ,насамперед, ні у чому не конкурую з жінками :) Я не коректую свою поведінку "щоб триматися на висоті, бути не гіршою, обережною" і т.п.
    А в чому з конкурувати з чоловіком? Та у чому завгодно. Навіть хто більше мячів заб'є у баскетбольне кільце :)

• Подобається Подобається x 3
  10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"Чи існує дружба між чоловіком та жінкою?"

У чистому вигляді - ні.

• Подобається Подобається x 5
  11. bora

bora Well-Known Member

Одруженим таки треба:)
    І думаю краще б вона таких моментів не мала. Одна річ - коли людина тобі приємна і зовсім інше - коли вона тебе починає за коліно щипати))

Додано через 1 хвилину
    А можна докладніше - як це не в чистому?)) Бо правду кажучи я не знаю...

12. Степаныч

Можна. Дружити можна з людиною, яка тобі симпатична. Якщо жінка тобі симпатична - не можна її не бажати. Природа, одначе!:)

• Подобається Подобається x 6
  13. Городецький

Фу, щіпатися за коліна брутально! Отак, товаришуєте-товаришуєте, аж - бац, а воно хамська брутальщина! :)

• Подобається Подобається x 1
  14. bora

bora Well-Known Member

Та я ж не проти природи. Але певно тому ми й люди, що можемо цінувати інших людей не тільки за природню тягу до них))

Додано через 1 хвилину
    Еге ж! Тримаймо себе в руках))

15. Степаныч

Ми тому й люди, що керуємося не виключно інстинктами.:)

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мені з чоловіками спілкуватися легше.
    Але через деякий час, як ми дружили, вони починали хотіти більшого, і на тому дружба закінчувалась. Тепер просто хороші стосунки.
    Та і з жінками теж. Ніколи не любила пліткувати, говорити годинами по телефону, ділитись переживаннями...
    Ділитися секретами і почуттями можу тільки з чоловіком і мамою. Вони - єдині друзі!

17. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Мої найкращі друзі хлопці, одружені хлопці, тому у нас немає проблем зі спілкуванням, тобто вони не хочуть від мене більшого. Най-най товариш друг мого чоловіка :)

• Подобається Подобається x 1
  18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Є. Але часто є так, що вона є, але не надто довго. Все одно потім хтось закохується.
    Єдина гарантія, якщо в обох вже є своє кохання. І то обов"язково щасливе. :)

Додано через 9 хвилин
    Я з такими обережно. На відстані. Бачу в очах щось нездорове - зразу мушу ставити "межі".

• Подобається Подобається x 9
  19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

що трапляється не так вже і часто.

що трапляється досить часто.

але у мене є друзі-хлопці. правда, з багатьма з них відбувався цей етап "а може, той, ну як його? давай щось спробуємо більше? ми так гарно знаємо один одного..." та я такі розмови рубала на самому початку, тому і дружба збереглась. і лиш раз не "відрубала", і дружба пропала.

але якщо така розмова позаду і всі крапки над "і" розставлені, то дружба з чоловіками існує, і досить-таки міцна.

20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

*Кладе на стіл книжу ... "Світові жіночі змови проти чоловіків. Друга редакція"*

[​IMG]Усі Вони такі
    Отак вона завжди. Привіт,папа ... потім починаєте знаходити спільні інтереси....потім починаєте секретами ділитися ... і начебто логічний кінець ось-ось трапиться ... А бац - не дає.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)