Чи довіряєте ви Юрію Луценку,як міністру МВС?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем maga, 28 січ 2010.

?

Чи довіряєте Ви Юрію Луценку, як міністру МВС ?

1. Так.

11 голосів
    44,0%
  2. Ні.

9 голосів
    36,0%
  3. Важко сказати.

5 голосів
    20,0%
  1. maga

maga Well-Known Member

Сьогодні Верховна Рада звільнила Юрія Луценка з посади міністра МВС.Вважаю це великою помилкою напередодні другого туру виборів президента України.

Останнє редагування: 28 січ 2010
    • Подобається Подобається x 3
  2. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Правильно! Давно пора! Друге по значимості розчарування Помаранчевої революції! Мені дивно, що його взагалі до тепер не звільнили (після п"яного дебошу в німецькому аеропорту)! в ЛЮБІЙ ІНШІЙ ДЕРЖАВІ ПОВАЖАЮЧИЙ СЕБЕ МІНІСТР відразу би подав у відставку.
    А запровадження по-європейському захмарних штрафів за порушення ПДР, взагалі окрема тема! Після такого, міліція, дійсно стане "з народом";)
    Ну як після такого можна довіряти...

3. Arthur

Arthur Well-Known Member

РАДА ЗВІЛЬНИЛА ЛУЦЕНКА

Верховна Рада звільнила Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ.

За відповідне рішення проголосував 231 депутат.

Зокрема, за відставку Луценка проголосували такі фракції: Партія регіонів - 171 депутат, БЮТ - 1, НУ-НС - 11, КПУ - 27, Блок Литвина - 19, позафракційні - 2.

http://www.pravda.com.ua/news/4b615ce21aaa2/

4. yu1923

yu1923 Member

Чи довіряєте Ви Юрію Луценку, як міністру МВС ?

Вже не міністру

• Подобається Подобається x 1
  5. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Вы статистику наверное не видели, на сколько сократилось нарушений ПДР и аварий соответственно.
    И милиция стала более дисциплинированной, потому что он жестко к ним относился. Теперь назначат кого-то типа Шуфрича из ПР и будем возвращаться к милиции 90-х.

• Подобається Подобається x 4
  6. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

ні. він заангажована людина, а наразі не має права бути міністром МВС

7. Speedo78

На собі я відчув лише "збільшення хабарів" і значну "знахабнілість" стражів порядку. Як роки 3-4 тому всі дрібні порушення (перевищення, знак, пішохід і т.п.)вирішувалися "чарівною двадцяткою", то зараз це 50-100 грн., "на лапу". От вам і рехворма...
    Починати треба було зі збільшення зарплати правоохоронцям...
    Хотів пан Юрко "попіаритися", але не вийшло. Попіарився в Німеччині на славу ;)

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ничего не могу сказать о Луценко как о министре. Но, после немецкого инцидента он должен был подать в отставку. Это, для цивилизованных стран, конечно правило. Тем не менее вот инфа:

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да ПР он не подконтролен, а вот БЮТу да. Так какая разница

10. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

И это правильно было, по вашему? Когда никто не боялся нарушить правила, думая о том что даст двадцатку в случае чего, а не о том какие могут быть последствия этого дрібного порушення для пешеходов и других водителей.
    Ну его все равно назначили уже ИО министра МВС :)
    Так что Януковичу праздновать еще рано.

11. Марина

Марина Well-Known Member

Вот так голосовали за отставку Луценка.
    http://gazeta.ua/images/201001/100128150438.jpg

А кому верить, тех кого не наказали 2004 году? Я не буду за него глотку драл, но верить известным ВРУНАМ я не буду. Снимали ТОЛЬКО чтобы ВРАТЬ и далее. Значить будет рулетка или другие фальсификации.

• Подобається Подобається x 1
  12. Tanka

Tanka Well-Known Member

Що я можу сказати про Луценко? Хіба що Луценко вперше за багато років потрусив харківську міліцію та завів карні справи на полковників та підполковників, які займалися наркотрафіком у Харкові. Ще запам'яталося похіщення за наказом Луценка Гєпи серед біла дня. Але це так нічим й не закінчилося, бо прокуратура не дала. Вже б тільки за це я підтримувала б Луценко. А оці всі п"яні дебоші, чутки та інше..... треба мабуть дивитися, чи реально щось робить людина на своєї посаді чи ні. Ми ще не доросли до того рівня, коли у нас є багато жертовних, люблячих свою країну та людей чиновників, а ми вибираємо серед них, чи то по поганим звичкам, чи по ораторським здібностям чи інше. Луценко добряче налякав та поскубав злодіїв, нехай тільки блакитної масті, але ж хоч щось..... вони не такі знахабнілі як раніше. Першим заступником Луценко є на даний момент комуніст Мармазов - ви що його хтіте у міністри МВС? Щодо штрафів - це ж ВР приймала закон, і доречі правильно зробила, бо смертність на дорогах впала відвічи.

• Подобається Подобається x 2
  13. Speedo78

Як людина, що майже щодня за кермом можу запевнити, що і зараз менти чіпляються за любу дурничку! І все роблять для того, щоб "розвести на хабаря", а не писати протокол! Нема якоїсь бамажки - плати. Прямо таки базарні розводи! І порушення навчилися гарно придумувати!!! НЕ ну, але тут я згідний, що закон приймала ВР. Україна була "приречена", навіть якби міністром був не Луценко, тому що у таких питаннях ми завжди ідемо по п"ятах Росії (як і у випадку з забороню азартних ігор)...

Якщо по темі, то, особисто для мене дуже сильно ЮВ "впав у очах", після Мюнхенського інциденту. Я би не здивувався Януковичу ... чи т.п...

14. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Який би не був Луценко гірший чи не гірший за інших, але факт, що він працював при уряді Тимошенко. Це звільнення є не що інше, а підготовка антинаціональними бандитськими силами партії регіонів державного перевороту, аби захопити владу нахабно підтасовавши голоси на свою користь, незалежно від результатів голосування, а потім миліцією розганяти протестуючий народ.

Сам факт що
    де, як бачите ПР -171 голос, БЮТ -1 .... !
    Партія регіонів готує державний переворот.

Це не смішно!

15. Speedo78

Хотілось би, щоб "скубав" тих, кого обіцялося в 2004 (Кучма, Кивалов, учасників сепаратистського з"їзду ... список можна продовжувати ще довго...). А так? Покричали, пошуміли, розійшлися...

16. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ну шо ви таке говорите? Заводити діла на держпосадовців такого рангу має право тільки генпрокуратура. Ну пора вже хоч трохи в нашому законодавстві розбиратися.

17. Locke

Locke невиправний реаліст

Не довіряю, як і його попередникам. Не хочу сказати що за союзу було ідеально. Далеко не ідеально, але довіри і поваги до міліції було набагато більше.
    Буду довіряти тоді, коли своїй дитині чи внучці на прогулянці зможу сказати: "Оце дядя-міліціонер, чесна і смілива людина! Він в разі чого захистить нас", а не подумаю: "Мент поганий". Ех мрії, мрії... А може, дасть Бог, і доживемо до такого.

18. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

уже під час свого другого пришестя на посаду міністра Юра-Теґмінатоґ сказав приблизно таке: я своє відстояв на майдані у 2004, тепер можу пожити для себе...
    Моє ставлення до главмента таке ж, як і до всіх інших. Раз самі менти його не вбили за те, що він ламає хребет корупціїї у цій структурі, то міністр "у долі"... все просто.

п.с. якось одна людина мені розкажувала, як раз на місяць з одного обласного центру відправляється 2 машини в Київ у міністерство. в одній групка людей везе бабло,а в другій "презенти". Ця інфа підтвердилася десь із місяць тому у статті Семиволоса на УП.

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Цей так званий інцидент-цілковита провокація тих самих ділків з ПР, котрі прекрасно розуміють, що без "карманного" міністра МВС, ну накшталт славнозвісного Цушка, ПР ніколи не виграти виборів. З першого разу не пройшло, з другого теж, а вони вже раділи як діти, і Азаров перший аж світився дурник по ящику.
    А Цушка вони вже підготували, днями заперли у ЦВК. Казали сидіти поки тихо, чекати у засідку. Перевороту не буде! Міліція з народом! Це гасло за 5 років не змінилося.

20. Speedo78

Ви про що? Хто посадовці??? Якого рангу??? От, наприклад, Кучма, колишній президент, ну то й що. Можна було його "поскубати" як простого пенсіонера. При чому тут "держпосадовці"??? А Кидалов??? Просто ректор якогось інституту статистики! Невже не можна було його взяти за яя? Думаю, луценкові це було цілком під силу!!! Просто він у цьому був не зацікавлений... от у чому справа!
    Та, що там казати? Всі нас розчарували, всі зрадили! А лозунг "бандитам-тюрми", був простим піаром передвиборчої кампанії Ющенка і Ко. :sad:

Ви, хоть самі в це вірите? Купили німецьку поліцію??? Та можна було придумати купу всього іншого... Щось тут не в"яжеться...

а де твій аватар? :)