Повернутися до зазначеної проблематики змусили мене дві обставини. Перша. Несподіваний інтерес високих посадовців гуманітарної сфери чинного уряду до Великого Герба в період дострокових виборів як фактора (шкода, чомусь досі не залученого) національної єдності, їхні “патріотичні” виступи щодо цього у ЗМІ тощо. Повний текст
Відповідь: Чи діждеться Україна свого Великого Державного Герба? Какая разніца,колбаса,чи ковбаса,главноє,шоби она била,нє,Олдмане?
Відповідь: Чи діждеться Україна свого Великого Державного Герба? ".. Може, варто, крім інститутів історії України, українознавства, історичної пам'яті тощо створити ще й Інститут національної гідності?" - Михайло Роль, для УП" (з лінку пана Gonorovy ) добре сказано...
Відповідь: Чи діждеться Україна свого Великого Державного Герба? Згідний, калбаса - це найдорогоцінніший скарб для донецьких. Памятаєте висловлювання шахтаря на початку 90-х: "дайтє нам калбаси то мі і па украінскі заґаварім"? Думаю, коли вони планували ПІСУАР, герб був готовий. Це кавалок ковбаси. Але я розумію чому вони казяться від будь якого елементу української державності. Адже це черговий цвях в домовину проекту під назвою "расійской ґубєрніі Украіна".
Відповідь: Чи діждеться Україна свого Великого Державного Герба? Думаю, Ви несправедливі: чи в Галичині ніхто ТАК не говорить? Тут не в географії, а в пріорітетах справа.