Так от, я вам кажу, як людина, яка керувала не одним міністерством, будувала заводи: на жаль, Львів один з найгірших в Україні щодо підготовки до Євро-2012 . З ним конкурують два запасних міста. Я маю надію, що всі міста будуть задіяні. Але я бачу ті реальні темпи, якими працює Харків і Одеса. Якщо ставлення у підготовці до Євро 2012 по деяких засадах не зміниться, Львів має шанси не дотримати своїх гарантій , - про це 3 квітня, під час телепередачі Прямим текстом (Львівське телебачення) заявив голова Національного агентства із питань Євро-2012 Євген Червоненко. Вся новина на ПРОСПОРТ
Відповідь: Червоненко відправив Львів в аутйсадери Євро-2012 Самопоміч рулить... Зара почне доказувати, шо то не так... а віз і далі буде там.
Відповідь: Червоненко відправив Львів в аутйсадери Євро-2012 Та не буде у Львові Євро, мені це з кожним днем стає все ясніше.... Міська влада на чолі з Садовим не лише не допомагає і не виішує проблеми пов"язані з Євро, а навпаки, заважає їх вирішенню... Слів в мене просто не знаходиться цензуних щодо них... Ну але як кажуть, надія вмирає останньою...