15:30 31.01.2008 в приміщені УНІАН завершилася прес-конференція Євгена Червоненка (голови Національного агентства України з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу). Він виступив з пропозицією будувати стадіон у Львові на території земель Міністерства Оборони України, зокрема, на території танкового з-д. Ще трошки палки в колеса повставляють і місту, майбутній стадіон, точно належати не буде. Депутати!!! Зеленожабобудозрадники! ! ! Схаменіться!!!
Відповідь: Червоненко пропонує будувати стадіон на тер. танкового з-д. цікаво, цікаво, а на якому сайті є його новина? на уніані?
Відповідь: Червоненко пропонує будувати стадіон на тер. танкового з-д. От я знаю Червоненко как нормального бизнесмена, но организатор ни какой, раздерибанит бюджжетны деньги
Відповідь: Червоненко пропонує будувати стадіон на тер. танкового з-д. а Ви впевнені, що територія танкового заводу обмежується лише самим заводом? може є і інші землі! ідея хороша!
Відповідь: Червоненко пропонує будувати стадіон на тер. танкового з-д. ніде не можу цієї заяви знайти, якась провокація. Йдеться про будівництво стадіону на території танкового заводу в Києві. В начале декабря во время встречи с руководством Киева Президент Виктор Ющенко предложил соорудить стадион для проведения финала Евро-2012 на месте танкового завода в Дарницком районе. Также в этом районе планируется построить новый жилой массив, в домах будут расселять туристов во время проведения Евро-2012, а после чемпионата там будут жить киевляне.